Keresés

Django (DVD)

2007. szeptember 18., kedd 10:28
Mindemellett nagyon örülök ez eredeti szinkronoknak. A hiánypótló megjelenést semmiképp sem lehet elvitatni.
0
2007. szeptember 18., kedd 10:25
Lehet, hogy az Ultrafilm fórumán kellene szóvá tenni? Én is minden hazai kiadványnál a feliratoktól félek a legjobban. Még a viszonylag nagy kiadók is elbénázzák. Érdekes, régen ilyen nem volt, ha valami lement a TV-ben, abban ritkán volt hiba. Igaz volt mindig valaki, akit megfizettek érte, hogy felügyelje. Szerintem ma is megérné!
0
2007. szeptember 18., kedd 10:15
és az elemezgetést a végtelenségig lehetne folytatni (ki az a Római úr, akiről egy széfet neveztek el? :) vesszőhibáktól kezdve mondatrenden át a szóismétlésig. ezt olvasva az embernek elmegy a kedve a kiadványtól, főleg ha eredeti nyelven és felirattal szereti nézni a filmeket.
0
2007. szeptember 18., kedd 10:11
Ja, a múltkor találkoztam Franco Neroval, amikor itt forgatott a Zemplénben. Kicsit zűrös napja volt, de azért kaptam egy aláírást a Kobra napja poszteremre.
0
2007. szeptember 18., kedd 10:07
Ja, hogy a film adatlapjára gondoltatok. Most már értem. Szomorú. A vicces az, hogy anno a Fórum film kiadta itthon a Cápavadászt (egyik kedvenc filmem), és azon is Franko van. Biztos onnan lesték.
0
2007. szeptember 18., kedd 3:03
Ez a "Spagetti Western" valami gyorskajázó a Nyugatinál?
nem rég-->nemrég
bemutatja-->mutatja be
"amit valaha látni fog" - Kicsoda?

Muszáj ezt? Nem lenne elég a filmek kiadása terén ultrának lenni? Miért kell kitűnni a legpocsékabb helyesírással? Tényleg nincs rá ember, vagy akit itt körberöhögünk, ő a legjobb a cégnél? Szólok Szalacsi bácsinak, hátha ráér dvd-ajánlókat írni!
most posts by TM
0
2007. szeptember 18., kedd 2:45
Most először hallható a kiválasztható Olasz nyelv, ahol Franko Nero eredeti hangja hallható.
0
2007. szeptember 18., kedd 1:56
ki az a franko nero?
0
2007. szeptember 17., hétfő 14:01
Hol és mire gondolsz? Muti má! Szerintem sem ártana minden kiadóhoz egy magyar nyelv és irodalomból ötösre érettségizett alkalmazott, barát, stb. Vagy legalább egy négyesre érettségizett.
0
2007. szeptember 16., vasárnap 17:33
az ultránál igazán megtanulhatnák már a magyar helyesírás alapszabályait, és ha ez megvan, akkor jöhetnek a szövegírás alapjai.
0