Keresés

Klasszikus magyar múvik DVD-n!

2006. augusztus 18., péntek 21:04
Nem, Mokép volt, van, s reméljük lesz is!
Amiket beszúrtam ide, az több kiadó terveit képezi.
most posts by TM
0
2006. augusztus 18., péntek 20:05
A MOKÉP megszûnt?
Csak a lista miatt kérdezem.Úgy volt,az Árvácskát õk adják ki, és A tizedes meg a többieket is õk tervezték még régen.Most a Fantasy Film.
0
2006. augusztus 18., péntek 18:17
Bizalmas infó?:-)
Ez igen.......Portugál,,Eldorádó,KOPASZKUTYA,Régi idők focija....
EZ KELL NEKÜNK(nekem)!!:-)
0
2006. augusztus 18., péntek 18:00
Sikerült? Na, örülök neki! :-)
most posts by TM
0
2006. augusztus 18., péntek 17:27
Az nekem is!!! A világ egyik legjobb filmje!
0
2006. augusztus 18., péntek 17:26
Hú, ezek majdnem mind kellenek!!!! Köszi TM, ezer puszi!!!
0
2006. augusztus 18., péntek 17:24
TM! Én is köszönöm a tippet!!
0
2006. augusztus 18., péntek 16:40
Nekem "Veri az ördög a feleségét" is kell! ;-)
0
2006. augusztus 18., péntek 16:26
Ha hinni lehet a zuhanyhíradónak:

Szeptemberi megjelenés

TIZEDES MEG A TÖBBIEK
LEGÉNYANYA
PORTUGÁL
PACSIRTA
SZENT PÉTER ESERNYŐJE
MICI NÉNI KÉT ÉLETE
ÁRVÁCSKA

Októberi megjelenések

BANÁNHÉJKERINGŐ
ÉDES ANNA
KÉT FÉLIDŐ A POKOLBAN
HATTYÚDAL

Novemberi megjelnések

BUDAPESTI MESÉK
NOSZTY FIÚ ESETE TÓTH MARIVAL
ELDORADÓ
SZAMÁRKÖHÖGÉS
SZERENCSÉS DÁNIEL

Decemberi megjelenések

RIPACSOK
KOPASZKUTYA
URAMISTEN
MEZTELEN DIPLOMATA

Várható még:

RÉGI IDŐK FOCIJA
HAHÓ ÖCSI
BOGÁNCS
most posts by TM
0
2006. augusztus 2., szerda 15:52
Sőt, szerintem fiatal hang volt! A kedvességét meg nem értem! Szokás ez a mai világban? Még csak meg sem kértem a kezét! ;-) Nem halmozhatom! Már van egy! ;-) Utaltam rá neki, hogy érdeklődtél (persze azt nem mondtam, hogy milyen "néven", mert átment volna hülyének nézősbe), de nem úgy reagált, mint aki emlékszik. Ezek szerint nem is tehette, ha mással beszéltél. 1 héten belül ígérte, erre a hétre nem vállalt felelősséget. Talán fűznöm kellett volna még!? :-)))
0
2006. augusztus 2., szerda 15:43
Piszok mázlista! Én egy manussal társalogtam. Aztán jó szórakozást Tótékhoz! :-)
most posts by TM
0
2006. augusztus 2., szerda 15:37
Kösz a szurkolást! Felhívtam, találtak, eltették, küldik! És aranyos volt a hölgy!
0
2006. augusztus 2., szerda 15:15
Ez nem tipp, hanem a valóság, megkérdeztem neked!
Irigyellek a fiadért, remélem nekem is lesz egyszer, és nem leszek a "legyártásához" szöszke!

Sok sikert! :-)
most posts by TM
0
2006. augusztus 2., szerda 15:08
Szöszke válasznak tűnik, de ma még erre nem is gondoltam. :-))) Amúgy komolyabban eddig sem vittem túl sokra (de van egy gyönyörű kisfiam!), és ezután is valami csodának kellene bekövetkeznie, hogy ez így legyen! ;-)

Bocs, csak most vettem észre, hogy megint írtál! Köszönöm a tippet! ;-)
0
2006. augusztus 2., szerda 14:00
Lacka!
Legyél rámenősebb, mert nem viszed az életben semmire! :-)

Írók Boltja Budapest  Andrássy út 45.  1061  Tel: (06 1) 322-1645

Az Őrnagy úr-dvd 2890 Ft, és vidékieknek postai utánvéttel is megoldható a biznisz.

...Szívesen!
most posts by TM
0
2006. augusztus 2., szerda 12:49
Mi az hogy hova lett? Ottmaradt! Nem tudom, min ülnek, de nem árulhatják, mert különben pert akasztanak a nyakukba, ami lehet, hogy nagyobb veszteség, mint e filmből befolyó haszon.
Ebben a történetben egyik érdekelt fél sem viseli szívén Lacka dévédégyűjteményét, bármennyire is szomorú történet! :-)
most posts by TM
0
2006. augusztus 2., szerda 12:44
Szóval akkor azt vélelmezed, hogy "a készlet túlnyomó része ki sem került a Moképtól"? De hova lett? Ülnek rajta? Vagy inkább össszetörik? Szerintem jobb "bármi áron" eladni, mint veszteségként elkönyvelni a készletet. Meg a helyet is foglalhatja nekik. Foglalja 1 db nálam, és akor nem vagyok morcos! :-)
0
2006. augusztus 2., szerda 12:40
Figyi! A megjelenés napján nem indultak el a csurig rakott kamionok országszerte az "Isten hozta, Őrnagy úr!" lemezekkel. Rengeteg üzlet eleve nem is tudott róla, hogy megjelent, míg mások, mire rendeltek volna belőle, már nem kaptak. Van ahol rendeltek belőle, de összvissz 5 db-ot. Szerintem a készlet túlnyomó része ki sem került a Moképtól (-től?) mire már vissza is vonták a készletet. Kérdés, hogy miért nem előtte gondolkodott a jogtulajdonos? Gyanítom, hogy túl nagyot akart ebből a minitortából hasítani. Egyébként nevetséges, hogy néhány százezer forint különbségeken múlik, hogy megjelenhet egy magyar klasszikus Magyarországon dvd-n, s ha igen, akkor is drukkolhatunk, hogy legalább némi generálozást kapjon a kópia, ne legyenek olyan szörnyű minőségű kiadványok, mint pl. Csak semmi pánik itt vagyunk!, Utánam srácok! stb.
A jogtulajdonosi marakodás áldozata lett legutóbb az Égigérő fű is. Hát nem szomorú?
most posts by TM
0
2006. augusztus 2., szerda 12:31
Ahhoz túlságosan messzi vidéken vagyok! ;-)

De csak belegondolok! Ezek szerint valamilyen mennyiség forgalomba került. Hány darabért van kedve elindulni egy gyártósornak? 500? 1000? Biztosan nem 100 készült belőle, akármennyire is visszavonták. És csak Pesten hull az égből ez az "áldás"? Közel kell lenni a tűzhöz? Hova lett a többi legyártott példány?
0
2006. augusztus 2., szerda 12:23
Dehogynem! Menj el az Írók boltjába! :-))
most posts by TM
0
2006. augusztus 2., szerda 12:21
Van benne valami! ;-)

Akkor senki nem tudja megdobni a nélkülözőt egy kallódó (még csomagolt) "Isten hozta, őrnagy úr!" DVD-vel?
0
2006. augusztus 2., szerda 12:14
Hacsak nem valami Vivaldi ihlette magyar "múviról" van szó :-)
most posts by TM
0
2006. augusztus 2., szerda 12:12
Szerintem a "Négy évszak" az valójában a "Nyolc évszak", ha egyre gondolunk! Bocs!
0
2006. augusztus 2., szerda 11:48
Isten hozta őrnagy úr-ból tegnap este még láttam egy példányt az Írók boltjában, az Oktogon mellett. Utolsóutáni lehetőség.
0
2006. május 29., hétfő 17:26
Kösz.
0