Az a lista, amiről beszélsz, az csak egy kívánságlista, amiről pár film létezik már dvd-n, de a többi nem.
most posts by TM
0
2006. április 18., kedd 11:57
4
Szia! Csak most regisztráltam itt ezen az oldalon, mert elszántan keresek 1 filmet ami a nagy kedvencem. Keresés közben akadtam erre az oldalra és ebben a listában találtam rá! Mire megvénülünk! Azt szeretném megkérdezni, hogyan juthatnék hozzá és hogy ez melyik kiadás? Mert amit én szeretnék azt kb. a 80-as évek elején vetítette az MTV. A szereplők közül pár névre emléxem csak! pl. Gyáli Pepi- Kern András, Sárvőlgyi- Márkus László, Kandúr a cigány-Juhász Játcint. Lécci ha tudsz valamit, jelentkezz! Előre is köszike! (címem: zandy69@citromail.hu) Have a nice day:-)
0
2006. április 10., hétfő 2:10
52685
Most már valóban megjelent a film, vasárnap reggel láttam egy üzletben!
most posts by TM
0
2006. április 3., hétfő 18:48
8905
Kedves brown! Miért ne lehetne? :-) Egyébként a Dögkeselyű nekem is nagy kedvencem, ez a párhuzam még nem jutott eszembe, de most hogy mondod, tényleg hasonlít a Taxisofőrhöz. Nagyon szeretem azt a filmet, és bár nem rajongok Cserhalmi Györgyért, ebben a filmben nagyot alakít!! A Falfúrót már régóta tervezem megnézni, mert eddig még mindig csak részleteket sikerült elcsípnem belőle, de olyan filmnek nézem, ami tetszene nekem, Bán Jánost meg amúgyis komálom, úgyhog az is jöhetne, támogatom a javaslatod. :-))
0
2006. április 3., hétfő 17:05
3428
Azért a listámból(ha lehet)kiemelnék 2 filmet kedves Juliet:) Az egyik András Ferenc DÖGKESELYŰ című mozija, mely 1982-ben készült Cserhalmi György főszereplésével és sokan Scorsese TAXISOFŐR-éhez hasonlítják(köztük magam is). Nagyon életszagú, mégsem sematikus, sztem az első magyar akció-thriller, végig tele feszültséggel, amely életem egyik legmaghatározóbb filmélménye(volt, lesz). A másik mű, amit kiemelnék a listából, az 1986-os FALFÚRÓ("lukbérfúrást vállalok"). Mind BÁN JÁNOS, mind SZIRTES ÁGI, mind SZATLER RENÁTA zseniálisat alakít a filmben. Egyszerűen COOL!!! KIHAGYHATATLAN!!!!
0
2006. április 3., hétfő 13:59
8905
A keménykalap és krumpliorr már van. Meg persze Mézga család és valamennyi Frakk is. A tündér Lala viszont tényleg nagyon kéne nekem is!!!!!!! Gyerekkorom egyik nagy kedvence.
0
2006. április 3., hétfő 3:18
3428
KEMÉNYKALAP ÉS KRUMPLIORR VAKÁCIÓ A HALOTT UTCÁBAN AZ ÖREG BÁNYA TITKA CSUTAK A MIKROFON ELÖTT BARÁTOM BONCA TÓTÁGAS KÜSZÖBÖK MIRE MEGVÉNÜLÜNK A VILÁG KÖZEPE A KAZAMATÁK TITKA KÉMERI SZELEBURDI CSALÁD SZELEBURDI VAKÁCIÓ NÉGY ÉVSZAK BÜDÖS VÍZ A TENKES KAPITÁNYA PIRX PILÓTA KALANDJAI TÜNDÉR LALA MIKROBI DOKTOR BUBÓ A MÉZGA CSALÁD FRAKK KUKORI ÉS KOTKODA MEKK MESTER A FEKETE VÁROS FALFÚRÓ SZERELEM ELSŐ VÉRIG SZERELEM MÁSODIK VÉRIG ADJ KIRÁLY KATONÁT VÉRSZERZŐDÉS DÖGKESELYŰ AZ ERŐD PENDRAGON LEGENDA DÓRA JELENTI SELLŐ A PECSÉTGYŰRŰN EGY ÓRA MÚLVA ITT VAGYOK
0
2006. április 1., szombat 21:32
16970
Tizedes meg a többiek is jöhetne, mert az Oroszok már a spájzban vannak. :)
0
2006. április 1., szombat 21:30
8905
Jaj, de gyönyörű!!!!!!!!!!!!! :-)))))))
0
2006. április 1., szombat 20:55
52685
Menjünk át a chat-be, legalább a kevés magyar dvd-nek hagyjuk meg a helyet!
most posts by TM
0
2006. április 1., szombat 20:54
16099
;-))))
Amúgy ezeket nagyon mákosan vettem ennyiért. :-)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. április 1., szombat 20:54
52685
Oké, de én meg gazdag vagyok, szeretem a drága dvd-ket! Mindig kivárom az akció végét! :-)
most posts by TM
0
2006. április 1., szombat 20:51
16099
Azt én 1990-ért vettem. ;-) Arizónait pedig 990-ért. ;-)))))
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. április 1., szombat 20:50
52685
Majd összeírom! Az Arizonai ördögfióka egyébként 1990 volt a Tescóban, itt 6490... Vezeklésképpen megrendeltem Robitól Az öreg hölgy és a testőrt, ami már csak Shirley miatt is megéri az árát! :-)
most posts by TM
0
2006. április 1., szombat 20:47
16099
Nic Cage
0
16099
Ja amúgy...
OFF
Mikor egyeztetünk Nic Vage ügyileg? ;-)
OFF VÉGE
0
16099
Tökéletes! :-)
0
2006. április 1., szombat 20:43
52685
Kb. 2800-3000 Ft között lesz az ára.
most posts by TM
0
2006. április 1., szombat 20:39
16099
Ez engem is nagyon érdekel... Remélem mihamarabb lesz itt is... :-)