Keresés

CORNERfilm kiadói fórum

2010. február 24., szerda 1:26
kezdési időpontok: 10:15, 12:45, 14:45.
0
2010. február 19., péntek 17:16
Kedves barátaink!
Ha nem csupán filmrajongók, de játék-őrültek is vagytok, akkor jó hírünk van a számotokra! A február 27-ei rendezvényre megnyertük támogatónak a PlayStationt, amely kihelyezett PS3-játékgépekkel reprezentálja magát az eseményen. Ezeken több népszerű játékot is kipróbálhattok kedvetekre. Gyertek el, mozizzatok és játszatok!

Üdv: Cornerék
0
2010. február 14., vasárnap 19:04
Akinek nem inge...
most posts by TM
0
2010. február 14., vasárnap 17:21
Igen,én nem dísznek használom a megvásárolt filmjeimet,hanem meg is nézem!
Ha a Brian életénél te is így tettél volna,nem nehezíted meg az életed.:)))

Egyébként maga a kiadó közölt a megalakulásakor egy kb. két éves megjelenési tervet.
Mindenféle faggatódzás nélkül...
0
2010. február 13., szombat 19:46
Ezekre gondoltam. a Nattevagtenre meg a Spoorloosra.
0
2010. február 13., szombat 19:20
Az Éjféli játszma a dán Nattevagten, a Nyomtalanul pedig a holland Spoorloos - ez utóbbiból készült a Jeff Bridges-Kiefer Sutherland thriller, míg előbbiből a Ewan McGregor-Patricia Arquette thriller.
0
2010. február 13., szombat 19:03
Lehet, hogy Éjféli játszma volt az eredeti fordítása a címnek.
0
2010. február 13., szombat 18:59
Hú, azoknak én is örülnék...
0
2010. február 13., szombat 18:23
Én Aki Kaurismaki filmjeinek örülnék.
0
2010. február 13., szombat 17:54
Sosem értettem, mi a jó abban, ha hónapokra előre sikerül kifaggatni egy kiadót. Egyrészt azokat az a filmeket úgyis csak akkor lehet majd megvenni, amikor biztosan kiadásra kerülnek, másrészt, meg ezek a folyamatosan faggatózók már tényleg láttak minden filmet a polcról, hogy nincs jobb szabadidős dolguk, mint állandóan infókért kaparni? Harmadrészt, aki kíváncsi, hamar megöregszik, és sokkal kevesebb filmet láthat haláláig.
most posts by TM
0
2010. február 13., szombat 17:02
Kutyára nem gondolok,csak egy pácban evő horgászra...:)))
Szerintem sokan várnak ilyesmit még.Vagy akár még jobbat.

Szerintem az is szerencsés lenne,ha a kiadó megírná,hogy az induláskor beharangozott címek közül mi nem fog egészen biztosan megjelenni.
Alighanem sokan várnak rájuk,de nem tudják,sajnos hiába.
0
2010. február 13., szombat 16:56
Egy ötlet:Puszta formalitás
0
2010. február 13., szombat 16:56
Úgy tudom,hogy az olasz filmek a magas jogdíjak miatt teljesen sansztalanok.

Nem az Éjféli játszmára gondolsz inkább?
0
2010. február 13., szombat 0:32
a THE SKY CRAWLERS bemutatóhoz:

0
2010. február 13., szombat 0:32
oké, de egy bizonyos fórumozó egy más jellegű fórumhoz való hozzáállását nem kéne felemlegetni itt. de ha nagyon muszáj, akkor erre használd a chat topikot, kérlek.
0
2010. február 13., szombat 0:15
Néha napján felnézek oda...
0
2010. február 12., péntek 23:51
oké, de hogy jön ide a KT?
0
2010. február 12., péntek 23:38
Lehet, hogy alulbecsültem a rajongó-tábort, de a két fórumtárs fanatizmusa már túlmegy minden határon, ez a bajom leginkább. Nekem is vannak kedvenc filmjeim, mégsem kürtölöm szét a világnak...

Bolond Pierrot filmértékelési módszereiről meg ne is beszéljünk, a KT-n amit művel, az jópár embernél levégta már a biztosítékot, olyanoknál is, akikről nem is gondoltam volna.
0
2010. február 12., péntek 22:12
Én sem értem a kirohanást....
Bár a támadott stílus nekem sem a kedvencem, de örülök hogy van kiadó, aki még foglalkozik európai filmekkel.
Álmodni sem mertem régebben egy Polanski dobozról, vagy a Riget-ről, vagy Ádám almáiról....
És igenis van aki a francia újhullámot szereti, hagy örüljön ő is, hogy még van valaki aki rájuk is odafigyel egy kicsit.
És nem két hangosabban rajongó emberből kell olyan következtetéseket levonni, hogy ez a műfaj csak pár embert érdekel...
0
2010. február 12., péntek 22:05
Teszem hozzá a francia újhulámos filmek nagy része kötelezönek számit a filmes oktatásba. És emiatt mindenképpen számithatnak néhány vevöre mint a hallgatok mint az oktatok közül. Ha ez a szám nem is túl nagy de a mai helyzetben már számit. Ezért érdemes olyan filmeket kiadni anyelyekröl az egyszü filmbarát azt gondolná nem lesz nagy tábora.
0
2010. február 12., péntek 20:54
És pontosan miért fáj neked annyira, hogyha mások - akiknek eltér az ízlése a tiédtől - is megtalálják a mai magyar DVD-kínálatban a nekik megfelelő filmeket. Már sokadszor teszel megjegyzést arra, hogy a pl. francia újhullámos filmek Bolond Pierrot-n meg a "mindenhétenmásnevű" egyénen kívül senkit nem érdekelnek.
Nincs igazad. Attól, hogy nem szállnak veled állandóan vitába, még vannak olyanok, akik az ilyen filmeket szeretik. S mint a Cornertől megtudtuk, ezek szerint nem is kevesen...
0
2010. február 12., péntek 20:27
A kirohanásom főleg bizonyos fanatikus egyéneknek szólt (főleg az említett műfaj szószólójának), nem mindenkinek. Gondolom lehet sejteni, kire céloztam...
0
2010. február 12., péntek 20:12
No igen, az örök kérdés. Meg persze az a valami, ami bűzlik Dániában...
0
2010. február 12., péntek 20:08
Olasz film fénykorából én is nagyon szeretnék filmeket. Biciklitolvajok, Umberto D, A csóró, Teoréma, Disznóól, Médea (Pasolini), Oidipusz (Pasolini), The bird with chrystal plummage, A kilencfarkú macska, Profondo Rosso, Tenebre, Phenomena, Opera, The house with laughing windows (Pupi Avati), Caligula (rendezői változat), Stage Fright (Soavi), Dellamorte Dellamore (Soavi). Egyre újrakiadott Cinema Paradiso rendezőinek is nagyon örülnék.

Skandinávoknál pedig Bergmantól és Lars Von Triertől bármi jöhetne. Esetleg az eredeti Éjjeliőr a hullaházban is jöhetne.

Ha már eredeti filmek az eredeti holland The Vanishing.
0
2010. február 12., péntek 19:42
Az út az jó, csak az alapanyag, ugye... :-(
0