Keresés

CORNERfilm kiadói fórum

2010. február 2., kedd 9:19
Ha már dán filmek: jöhetne a Kiságyúk is!
0
2010. február 2., kedd 2:24
...én meg az Egy asszony meg a lánya, a Rocco és fívérei, a Szamuráj(Delon) és a Borsalino című filmekre várok már mióta, de úgy látszik hiába...:(

Jahh, Sophie Marceau kiadatlan filmjeiről nem is beszélve...:(
0
2010. február 1., hétfő 22:00
Én ezeknek az északi filmek örülnék nagyon:

Prágai történet
Szerelem magyarázat nélkül
Jelenetek két házasságból
Esküvő után
Szerzők
0
2010. február 1., hétfő 12:36
Köszönöma jó hírt!
Már nem kezdődött rosszul ez a hét!!!
0
2010. február 1., hétfő 10:22
+z
0
2010. február 1., hétfő 10:22
Amióta én várok, minimum egy Mads Mikkelsen kollekció kijárna.:)
Mindenesetre, teaser-lady-nek ideális vagyok, asszem, amennyit itt a dánokat sajkózom.:)
0
2010. február 1., hétfő 10:19
Van az élet nagy igazságai gyűjteményed is!?:)
Én más képre számítottam.:)
0
2010. február 1., hétfő 10:06
0
2010. február 1., hétfő 10:05
Igen, te vagy a "Dán rajongó".:)
0
2010. február 1., hétfő 9:53
Itt vagyok!(már ha rám gondoltál) Facebookon már bepróbálkoztam, de a tippjeimre semmi konkrét választ nem kaptam. Azóta a kettő három lett, vagyis három tippem lenne: esküvő, hentesek és citrom. Ezen címkék közül bármelyikhez tartozó film jöhet.
0
2010. február 1., hétfő 9:45
Én értem ide a FŐ FŐ FŐ Dán-film rajongó előtt.:)
Nagyon örülök a sejtelmes hírnek, mert bármi is jön Corner minőségre számíthatok.:)(Legalább a film kiválasztás terén nem kell csalódni egy kiadónál.:)
0
2010. február 1., hétfő 9:31
Kedves Miki!

A film a mai naptól került át budget kategóriába, ez viszont nem jelenti azt, hogy a korábban még listaáron kiadott példányok árait a viszonteladóknak meg kell felezniük, azaz ha az Xpress a nála lévő példányokat eladta vagy visszaküldte és utána újból rendel a filmből, akkor már akciós áron kapja ő is.

Köszönjük a jó hírt, és mi is szolgálhatunk eggyel: hamarosan újabb dán film(ek) megjelenésének tervét jelentjük be.

Üdv: Cornerék
0
2010. január 31., vasárnap 23:14
Tisztelt Kiadó!
Nem tudjátok, hogy Az ajánlat című filmet mikor lesz a kedvezményes áron rendelhető itt az XPRESS oldalán?
A facebook-on olvastam a jó hírt (990 Ft lesz), és szeretném megrendelni.

És egy megjegyzés: Biztos tudtátok, hogy az idén az egyik filmetek (Ádám almái) mozgókép- és médiaismeretből a projektfeladat része az érettségin.
Pontosabban egy dán filmről kell elemző esszét írni ( Zöld hentesek, Mifune utolsó dala, Ádám almái közül lehet választani).
Így egyre több fiatal ismeri meg a filmet, meg a kiadót, ha a kezükbe kerül a kiadványotok. És tetszett nagyon a film a diákoknak, nagyon bejött nekik!

Szóval, ha valaki már kérte tőletek újabb dán filmek megjelentetését, akkor lehetne próbálkozni vele.
Bár a mai magyar DVD piac kiszámíthatatlan, és nagy kockázat van benne, de hátha   ez is egy érv lehetne újabb dán filmek kiadása mellett.
0
2010. január 31., vasárnap 22:06
Kedves DDani!

A tészletekbe nem szeretnénk belemenni, de a darabszám, az ár és a megkívánt kiszerelés egyaránt közrejátszott abban, hogy jelenleg elálljunk a projekttől.

0
2010. január 31., vasárnap 22:05
Kedves Vittorio!

A filmnek remélhetőleg lesz vidéki forgalmazása is: mi nem zárkózunk el tőle, csak ehhez az kell, hogy a filmszínházak felvegyék műsorukra.

Igen, lesz DVD-változat is.

0
2010. január 29., péntek 4:46
Hm, most olvasom (dátum nélkül sajnos...), hogy rajongók nekiláttak kiadatni az Anna 3 eredeti részét (a 4. rész pedig kész van The New Beginning alcímmel...). Odaát 5 lemezes díszkiadás, digitálisan restaurálva... Nálunk semmi. Ejnye.
0
2010. január 29., péntek 4:23
Mondjuk én az Anna című sorozatnak jobban örülnék :p
Legalábbis asszem ez volt a címe. Vagy nem? De ugyanúgy Lucy Maud Montgomery írása alapján. A folytatása már annyira nem volt jó, de az alapsorozat remek volt.
És hát Megan Follows felejthetetlen benne, mint Anne Shirley :-)
0
2010. január 28., csütörtök 17:29
Kedves CORNERfilm!

Egy kis információt lehetne kapni arról, mik is voltak az "elvárások"? Túl nagy elvárt eladási darabszám, vagy túl drága lett volna, esetleg más?
0
2010. január 28., csütörtök 11:01
Kedves Cornerfilm!

Vidéki mozikba (Miskolc) is eljut a film???
Lesz-e DVD forgalmazás?
0
2010. január 27., szerda 18:17
Szeretem az írásait is, úgyhogy ez jó hír!

Örülök a mozibemutatónak, remélem, lesz a közelemben is, bár az Engedj be! vetítéséről lemaradtam, de mondjuk csak azért, mert figyelmetlen majom voltam.
0
2010. január 27., szerda 18:07
Kedves barátaink!

A február 25-én mozikba kerülő Égenjárók feliratát Varró Attila, hazai anime-szakértő, tanár és újságíró (Filmvilág, Mozinet) fordítja, aki közreműködött az Akira DVD extráin, valamint izgalmas előadást tartott a Ghost in the Shell és a Perfect Blue bemutatója előtt is. Biztosak vagyunk benne, hogy ezúttal is jó munkát végez majd. :)

Üdvözlettel: Cornerék
0
2010. január 26., kedd 16:54
A 3.-4. évadra én is befizettem volna.Addig gyerekes,utána eltűnik a főszereplő belőle.:)
0
2010. január 26., kedd 16:11
Felicity bögyei mellett. :)
0
2010. január 26., kedd 16:01
kettő!  hetty nénit nem lehet űberelni!
0
2010. január 26., kedd 15:57
Kettő.
Zsenge korom legkellemesebb sorozata, néha még most is megkönnyezem.
0