Engem az érdekelne lesz-e Birodalom 2 :) Nekem nagyon kellene. Esetleg más Trier film? pl: Hullámtörtés, Táncos a sötétben újra kiadás stb. Henry végül is kijön?
Én nagyon örülnék egy Melville féle Szamurájnak, egy Wenders féle Berlin felett az égnek eredeti szinkronnal, Godardtól a Kifulladásig, Soavitól Dellamorte dellamore és a Stage Fright, Pupi Avatitól a Nevető ablakos ház, Pasolinitől bármi (de főleg a Teorema, Csóró kellene). JA meg esetleg Klimovtól a Jöjj és Lásd!, amit a Mokép beígért, de végül is nem hozta ki, talán átpasszolnák a megjelentetését.
0
2010. január 7., csütörtök 14:01
7151
Egy-két Renoir nekem is jól jönne a nappaliba... :))
(Éppenséggel Jeant se dobnám ki, de az apukának jobban örülnék.)
0
2010. január 7., csütörtök 13:58
437
Bresson és Godard támogatom. Emellé viszont kéne Jean-Pierre Melville és egy pár Jean Renoir. Szerintem előbb a nagy klasszisokkal kéne kezdeni.
0
2010. január 7., csütörtök 12:49
1604
Talán korai még a kérdés, de idén mire számíthatunk majd...? .)
(Nagy Köszönet a Zsebtolvajért!!! :D És persze a A bársonyos bőrért, A perért, a Napfogyatkozásért, az Egy szobalány naplójáért, a Veronika kettős életéért, a Polanski-boxért és na persze a Horgász a pácbanért is!!!)
További Bresson, Truffaut, Welles, Antonioni, Bunuel, Kieslowski ... (?) ... és esetleg Jean-Luc Godard, Eric Rohmer, Jacques Rivette (A szép bajkeverő), Jean Eustache (A mama és a kurva), Michel Deville (Titkos utazás), Ole Christian Madsen (Prágai történet), Simon Staho (Jelenetek két házasságból), John Cassavetes (Férjek), Philippe és/vagy Louis Garrel, vagy Christophe Honoré ... (???) ... de persze Zoe Cassavetes: Broken English c. opusa is jó lenne!!! :P
0
2010. január 7., csütörtök 0:08
411
Nézzétek az eget!
0
2009. december 22., kedd 10:33
52685
Egy biztos, ezt nem egy kétoldalas borítóról olvastad. :)
most posts by TM
0
2009. december 22., kedd 9:58
203
"Ha valaki a Holdra mutat, ne az ujját nézd, hanem a Holdat."
0
2009. december 21., hétfő 22:09
52685
Az az igazi ajándék, hogyha megveszem a filmet, a helyszínen kibontom, és meggyőződök arról, hogy hibátlan a korong. Így a megajándékozottnak már nem kell rohangálni, ha összekarcolt a lemezfelület, vagy ha egyáltalán nincs korong a tokban. A múltkor sikerült kifognom megint egy ilyet, pedig gyárilag fóliázott volt. Szóval, minden egyszerűgyereknek mondom, nem a fólia az érték, hanem a tökéletes termék. Az meg sok esetben eleve úgy kezdődik, hogy tokcsere, mert vagy a hőmérséklet/nedvesség miatt ráncosodik be a cucc, hol a fóliázógépet két marokkal nyomó IQvákuumbajnokok miatt. Meg kellett fordítani a borítót? Jujj, micsoda tragédia! Amikor tízből nem találni egy hibátlan borítót, az a probléma.
most posts by TM
0
2009. december 21., hétfő 21:09
203
Azért kíváncsi lennék egy olyan fókuszcsoportra ahol a "véresebb" borítót tesztelnék. Természetesen a merítés a filmet ismerők köréből kerülne ki.
0
2009. december 21., hétfő 19:49
411
Kedves o-peti!
Néhányszor már leírtuk, hogy a film kétoldalas borítóval jelent meg. Ha kívül az pirosas-Elis borító fogadott, akkor belül a kékes-Elis borító volt. Látod, mi tényleg akkora tahók vagyunk, hogy kétféle borítót adunk egy áráért. :)
Üdv: Cornerék
0
2009. december 21., hétfő 18:15
203
Hehehe, megérdemelték.
0
2009. december 21., hétfő 17:41
9489
Főleg azoknak, akik kikölcsönözték, vérrel átitatott mozit vártak és kaptak helyette egy sok dárma - a vártnál lényegesen kevesebb horror kombót....
0
2009. december 21., hétfő 17:33
6925
Ez a borító tényleg nem jellemző,a másikkal meg nem viszik. Legalábbis a legközelebbi tékából...Majd megfordították és utána azonnal keresett lett. Elég szomorú.
0
2009. december 21., hétfő 17:00
203
Too late. Tarr Béla lett helyette.
0
2009. december 21., hétfő 16:58
9489
Tipp, hátha: utalványt felhasználod máshol, itt pedig fizetsz kp-val. Jobb tippem nincs. Láttam én is a vérzős Eli-s borítót egy könyvesboltban, ahogy korábban is mondtam már, engem (is)inkább taszít, mint vásárlásra csábít. Mégha valóban benne is van a filmben ez a kép, akkor sem jellemzi azt. Aki - nem rád gondolok - ennek alapján nem veszi meg ezt a filmet, nagyot téved.
0
2009. december 21., hétfő 16:51
203
Ha az xpress elfogadna kultúra utalványt...
0
2009. december 21., hétfő 16:50
9489
Ezért kell Xpress-en vásárolni, itt a kék verzió van kívül.
0
2009. december 21., hétfő 16:48
13392
Olyan változatban is megvásárolható a film, melynél a kék borító került kívülre, más boltban való keresést is javaslok.
0
2009. december 21., hétfő 16:47
203
Hogyha belül van a normális borító akkor kifordíthassam és originált állapotban adhassam ajándékba, ne úgy mintha már megnéztem volna.
0
2009. december 21., hétfő 16:47
13392
Gondolom ajándékba vásárolt volna, hogy a film bontatlan maradjon.
0
2009. december 21., hétfő 16:42
3945
nem értelek. miért kéne fóliázó gép?! összezavarsz.
0
2009. december 21., hétfő 16:38
203
Gratulálok kedves kiadó! Sikerült nagyot áldozni a pénz oltárán. Írhattam volna azt is, hogy a tahóság oltárán. Szándékomban volt megvenni az Engedj be c. DVD-t de amikor elmentem a boltba láttam, hogy a "mindentestnyílásábólvérző" kislányos borító lett a nyerő. Lehet, hogy kifordítható és belül a normális de nekem nincs újrafóliázó gépem. Persze az is lehet, hogy kétféle borítóval jelent meg a film ( amit kétlek ). A boltban tehát csak a tahó borítós volt. Hát, igen. A piac. A magyar piac. Egyszerű anyu ha majd egyszerű apunak keres valamit aranyvasárnap, vámpíros filmet böngészhet: Hú vazze, ez karaj! Biztos bejön majd! Győztes borító lehet a: Legnagyobb vizuális szpojler versenyben is. Ja, még egy dolog. Szegény bolti eledó ha megkérdezi egyszerű anyu, hogy mi a lóizé ez a sok bizbasz a képen? ( a díjak, amit a film nyert... )