Keresés

CORNERfilm kiadói fórum

2009. december 1., kedd 10:50
Szerintem mindkettő esélytelen. Teljes áron nem kellett egyik sem senkinek, akciósan kiszórták a kiadók a maradékot, viszont a magyar akciós áron meg a külföldi jogtulajdonosnak nem éri meg újabb mennyiségeket ideküldeni. A kör bezárult.
0
2009. december 1., kedd 10:49
annyit tudok, hogy az itt bizonytalannak írt corner filmekből még van a kiadónak raktáron. valamiből azért már csak néhány darab... hamarosan újra kaphatók lesznek itt is.
0
2009. december 1., kedd 10:46
ezt szerintem Robitól vagy a filmek forgalmazóitól kellene megkérdezni. :(
0
2009. december 1., kedd 10:40
Árnyéklovas is már bizonytalan :( Zabriskie Point is. Szerinted ezek lesznek valamikor raktáron?
0
2009. december 1., kedd 10:25
nem biztos, hogy jól gondolod. lehet, hogy azokat a filmeket először nem 990 ft-nak megfelelő koronáért kínálták, de mivel nem vitték a vevők, hát kénytelenek voltak leárazni őket. ha a kurosawa-filmek jogai olcsók lennének, akkor valószínűleg nem csak 1-2 filmje lenne kapható. :(
0
2009. december 1., kedd 10:23
1134, 1135: ez így van. nem is kapkodták el őket. :)
0
2009. november 30., hétfő 21:14
A Kurosawa-filmeket évekkel ezelőtt láttam már csehországban a 990-es kategóriában kiadva. Visszafogott, de igényesnek tűnő, egységes kiadások voltak egyébként, és elég sok filmje szerepelt köztük. Még a trafikokban is kaphatóak voltak mindenfelé.

Ebből azt gondolom, hogy nem lehetnek túl drágák a jogaik.
0
2009. november 30., hétfő 20:56
bocs a dupláért
0
2009. november 30., hétfő 20:56
Eddigi filmjeik sem mainstream alkotások voltak szerintem!
0
2009. november 30., hétfő 20:55
Eddigi filmjeik sem mainstream alkotások voltak szerintem!
0
2009. november 30., hétfő 20:52
szerintem pl a Tavaly Marienbadban vagy a Napfogyatkozás sem arról híres hogy az RTL klubon havonta leadják :)
de mind1, ha nincs rájuk esély hát nincs :(
bár szerintem Kurosawa elégé közkedvelt nálunk, legalább annyira mint Bresson.
0
2009. november 30., hétfő 20:48
ezek többségére meglehetősen minimális az érdeklődés, valamint van köztük jó néhány stúdiófilm is.
0
2009. november 30., hétfő 20:46
T. Kiadó!
Íme néhány ötlet hogy milyen filmeket adhatnának ki a közeljövőben, csak személyes lista, lehet bővíteni.

Kurosawa (7 szamuráj)
Lang (Metropolis, M - egy normális hazai kiadást keres a dvd gyűjtő filmrajongók tábora :P)
Welles (F for fake, Falstaff, Aranypolgár)
Eisenstein (Patyomkin páncélos)
Powell (Canterbury mese)
Lean (Brief Encounter)
Russel (Zenekedvelők, Lisztománia, Szerelmes asszonyok)
Zeffirelli (Romeo és Julia)
Pasolini (A csóró, Oidipusz király, Médea, Teoréma, Disznóól, Madarak és ragadozómadarak)
Fellini (Bohócok, A nők városa, A hold hangjai, Variety fényei)
Kubrick (The Killing, Kiss of Killer, Path of Glory)
Hitchcock (Lifeboat, Rebecca)
Cassavetes (Husbands)
Bergman (second film trilogy)
A kaland (Antonioni)
Az éjszaka (Antonioni)
Megszállottság (Visconti)
Rocco és fivérei (Visconti)
A leopárd (Visconti)
Billy Wilder box
The Night of the Hunter (Charles Laughton, 1955

mesterműveket nem terveznek kiadni?
Válaszukat előre is köszönöm.
Üdv!
0
2009. november 30., hétfő 20:41
Igazad van csak míg Kubricknak a fő művei majd mind megjelentek Kurosawából nagyon gyengén áll a hazai piac:(
0
2009. november 30., hétfő 18:41
Kurosawa, Kubrick, a K betűs mesterek! (egyik  fórumtársunk nehogy magára vegye! :-)
0
2009. november 30., hétfő 18:23
Ha választanom kellene, akkor ezek közül én a Kurosawa, Bergman, Pasolini filmeket ajánlanám leginkább a Kiadónak! De tőlük bármi jöhet, de a felsorolt filmjeikre tényleg nagy szükség van.
0
2009. november 30., hétfő 18:00
T. Kiadó!
Netán Kurosawa (7 szamuráj), Lang (Metropolis, M - egy normális hazai kiadást keres a dvd gyűjtő filmrajongók tábora :P), Welles (F for fake, Falstaff, Aranypolgár), Eisenstein (Patyomkin páncélos), Powell (Canterbury mese), Lean (Brief Encounter), Russel (Zenekedvelők, Lisztománia, Szerelmes asszonyok), Zeffirelli (Romeo és Julia), Pasolini (A csóró, Oidipusz király, Médea, Teoréma, Disznóól, Madarak és ragadozómadarak), Fellini (Bohócok, A nők városa, A hold hangjai, Variety fényei) Kubrick (The Killing, Kiss of Killer, Path of Glory), Hitchcock (Lifeboat, Rebecca), Cassavetes (Husbands), Bergman (second film trilogy) mesterműveket nem terveznek kiadni?
Üdv!
0
2009. november 27., péntek 10:41
Köszönöm a választ, és remélem, idővel változik a helyzet. Rajtam nem fog múlni:).
0
2009. november 27., péntek 10:14
Nem is konkrétan az Eden Lake miatt, hanem annak örülök, hogy eleve pozitívan álltok egy nem-amerikai, de nem is művészi modern horrorhoz.
0
2009. november 27., péntek 9:42
Kedves csabaga!

Nem hinnénk, hogy nem vagyunk döntésképesek, csupán meg akartuk adni a lehetőséget a vásárlóknak a választásra. Ez azért nem olyan nagy baj, ugye? :) Idén már nem volt olyan kiadványunk, ami nem megfelelő minőségű tokban érkezett volna.

Üdv: Cornerék
0
2009. november 27., péntek 9:39
Kedves Ciccnyog!

Animékkel, ázsiai filmekkel kapcsolatban most nem tudunk mondani semmi biztatót. Úgy tűnik, az utóbbi években erőteljesen visszaesett az érdeklődés irántuk, így most nagyon kockázatos lenne távol-keleti filmekkel foglalkoznunk, pedig sok olyan gyöngyszem van, ami még nem jutott el hozzánk. :(

0
2009. november 27., péntek 9:33
Kedves nightrace!

Ismerjük és szeretjük a filmet, de egyelőre még semmi biztosat nem tudunk mondani vele kapcsolatban.

0
2009. november 27., péntek 9:32
Kedves filmbarátok!

Az előzetes bejelentéssel szemben Az elveszett fiú és Az élet dolgai című filmjeink már csak 2010-ben várhatók. Sajnos a gyártóink teljesen elúsztak, a Zsebtolvaj jövőhéten érkezik, A látogató pedig lehet, hogy csak az azt követő héten kopogtat be.

Üdvözlettel: Cornerék
0
2009. november 26., csütörtök 12:51
Tisztelt Corner Film!

Az Eden Lake című horror nincs tervben esetleg?

0
2009. november 20., péntek 13:47
Kedves Cornerfilm!

Terveztek újabb keleti filmeket, animéket kiadni?

Ezek közül esetleg?
Chihwaseon (Painted Fire) (2002)
April Snow (2005)
Autumn in My Heart
Stairway to Heaven (2005)
Addicted (2002)
Christmas in August

illetve
Endless Love sorozat /Korea/:
Autumn Fairy Tale (2000)
Winter Sonata (2002)
Summer Scent (2003)