Keresés

CORNERfilm kiadói fórum

2009. november 17., kedd 23:24
Ma egy nagyobb helyen bámészkodtam sok ezer dvd között, és legnagyobb csodálatomra vagy másfél tucat remek kiállítású Corner kiadványt volt szerencsém nézegetni. Nem is tudom, miért nem emlékeztem ezekre a megjelenésekre... Csak azért nem írok címeket, mert félek, hogy már csak kis darabszámban vannak jelen, nem akarok lecsúszni egyikről sem. :) Sajnos nem volt nálam annyi pénz, hogy mindet megvegyem, pedig csak azon múlt. Tényleg nem smúzolásból mondom, ami jó, az jó! Így aztán gyűjtögethetek, hogy bővítsem a kollekciómat, a kiadóval meg... udvarias leszek, előreengedem, én megkövetem. :)
most posts by TM
0
2009. november 16., hétfő 21:36
tékás tapasztalat, hogy legalább 3 különböző nézőpont, vásárlói igény, mentelitás létezik. a díjas logok jók, csak tudni kell, kinek szólnak. ez az én véleményem. én speciel tutira nem az alapján nem döntöm el, hol mit nyert.
0
2009. november 16., hétfő 17:42
Igen, pont ezért nem kellene teleírni a borítót díjakkal és ezzel a kelleténél nagyobb várakozást kelteni!
Jó film,de azért nem rengeti meg a világot.Európai mozik kedvelőinek ajánlott.
Biztosan készül majd belőle egy véresebb,pörgősebb,gagyibb hollywoodi remake...Ahogy szokott.
0
2009. november 16., hétfő 9:57
engedj be!
na, megjött a tékába, még nem néztem meg, de a tagok visszajelzése érdekes. nem értik, mitől nyert annyi díjat, sem azt, mitől olyan túlhypolt film. és a filmről sincsenek elragadtatva. hát ez van. a héten remélem eljutok odáig, hogy megnézzem.
0
2009. november 11., szerda 12:07
Akkor már szomorkodhatsz, mert jelent meg nálunk is ilyen tokkal film.
most posts by TM
0
2009. november 11., szerda 10:53
T. Kiadó!
Nem terveznek kiadni Folytassa filmeket vagy további Funes, Bud Spencer-Terence Hill filmeket?
0
2009. november 10., kedd 19:19
Maximálisan támogatom!
0
2009. november 10., kedd 19:10
Addig örüljünk, amíg nem jön be hozzánk is az írtó gagyi újrahaszonsítást szimbolizáló DVD-tok...
0
2009. november 10., kedd 16:53
T. Kiadó!

A kétoldalas borítók erőltetése helyett(döntésképtelenség és a vevők többsége észre sem veszi),nem lehetne a pénzt inkább Amaray tokok alkalmazására felhasználni?
0
2009. november 8., vasárnap 20:43
Tisztelt Kiadó!
Egy film, amit talán felvehetnétek a DVD kívánságlistára:
Éjféli játszma(Nattevagten)
rendező: Ole Bornedal
Az 1994-es dán eredeti, és nem a remake, mert az utóbbi már többször is megjelent.
0
2009. november 7., szombat 19:44
azt tanította két író mentorom, hogy tömören, röviden, figylemfelkeltően. sztem kimerítettem ezen támpontokat.  :o)
0
2009. november 7., szombat 19:43
ha már térképen van, az jó előrejelzés. akkor mostantól egy évig nem rendelem meg sehonnan külföldről :o)
- písz
0
2009. november 7., szombat 16:55
Kedves Gonzo!

Ismerjük a filmet, fel is helyeztük a térképünkre, de egyelőre még nem tudunk nyilatkozni a sorsáról.

Üdv: Cornerék
0
2009. november 7., szombat 12:31
Hú, ez tényleg érdekesnek tűnik, de ha teljes mondatokban fogalmaznál, felesleges nyomozásoktól kímélnél meg minket.
Igaz, érdekes rébuszokkal is szegényebbek lennénk.
0
2009. november 7., szombat 12:24
BRONSON!!! vki kiadja? mondjuk a CORNER? imádom. tuti vétel lakásba, tékába.
0
2009. november 7., szombat 11:33
Azt nem tudom,hogy mi megérdemeljük-e a képeket,de minden esetre köszönöm.
Mindhárom tuti vétel volt eddig is,ezután is.Szerencsére nekem elég egy példány is mindenből.:)
0
2009. november 7., szombat 11:28
cornerék tegnap bedobták a az októberi (novemberi?) mesterhármast, gyorsan lőttem is róluk néhány fotót, mert szerintem megérdemlik. :)

néhány meglátás: a grafikákkal ellentétben A BIRODALOM tokja inkább szürke, ezért sokkal jobban kijönnek rajta a fehér infúzió formái, illetve a vörös/bordó feliratok. az ENGEDJ BE!-nek mindkét borítója nagyon tetszetős, kénytelen leszek két példányt is beszerezni. :)
0
2009. november 6., péntek 12:30
Kedves filmbarátok!

Örömmel jelenthetjük, hogy ma beérkezett az Engedj be! és az Alkonytájt is A Birodalom mellé. Jelenleg csomagolunk és fóliázunk, de hétfőn mindent maradéktalanul kiszállítunk az Xpressnek az akciós termékekkel együtt. Köszönjük türelmeteket!

0
2009. november 5., csütörtök 19:46
:-(((((((((((((((((((((((((((

Köszi a gyors, de szomorú választ!

üdv
0
2009. november 5., csütörtök 19:43
Kedves Blackdevil Angler!

Sajnos a Henry idén már biztosan nem fog megjelenni. Nem is merünk újabb időpontot mondani.

0
2009. november 5., csütörtök 19:43
Köszi a választ!
Akkor csak hajrá, mindent bele!
0
2009. november 5., csütörtök 19:41
Kedves Kekec!

Remélhetőleg a jövő hét folyamán bekerülhetnek a novemberi megjelenéseink az Xpress.hu adatbázisába. Egyelőre ez még rajtunk áll, szóval ne Robin kérjétek számon! :)

0
2009. november 5., csütörtök 19:06
T. CORNERfilm!

Szeretnék érdeklődni, h még az idén meg fog e jelenni a már tervbevett
HENRY: A PORTRAIT OF A SERIAL KILLER c. film?

Választ előre is köszönöm!
0
2009. november 4., szerda 13:36
reméljük, hamarosan. :)
0
2009. november 4., szerda 13:35
Csak nem te is egy látogatót vársz?:)
0