hogyan díjazhatnak egy filmet (kék emberek lázadása), amit még be sem mutattak? ez blamázs. amúgy szép lista. ezt szeretem. se hogy oscar-díjasok? hm-hm... Coen-rocks!
0
2009. október 2., péntek 10:53
17243
ha már szóba került bigelow:
Hollywood Film Festival 2009
Az év rendezője: Kathryn Bigelow (A bombaszakértő) Az év forgatókönyvírója: Nora Ephron (Julie & Julia) Az év animációs filmje: Fel! Az év effektjei: Transformers 2 Az év zeneszerzője: Alexandre Desplat (Tree of Life, Un prophéte, New Moon, Julie & Julia) Az év operatőre: Roger Deakins (A Serious Man) Az év vágója: Dana Glauberman (Up in the Air) Az év kosztümtervezője: Colleen Atwood (Nine, Közellenségek) Az év művészeti rendezője: Rick Carter (Avatar)
Breakthrough Awards
Színész: Jeremy Renner (A bombaszakértő) Színésznő: Carey Mulligan (An Education) és Gabourey ‘Gabby’ Sidibe (Precious: Based on the Novel "Push" by Sapphire) Rendező: Lee Daniels (Precious: Based on the Novel "Push" by Sapphire) Forgatókönyvíró: Scott Neustadter és Michael H. Weber (500 Days of Summer)
(via KT)
0
2009. október 2., péntek 10:27
1059
minél butább egy film, annál népszerűbb. ez törvénszerű. ebből következik, hogy ez rétegfilm :o) a műfajában gyöngyszem bigelow filmje. és hát lance henriksen. imádom a faszit. téka-ügyileg még alszom rá egyet. kettőt.
0
2009. október 2., péntek 1:08
411
Kedves gerbence!
Sajnos Wilder-ügyben jelenleg semmi pozitívat nem tudok nyilatkozni.
Üdv: Cf
0
2009. október 2., péntek 1:07
411
Köszi!
Mi is szeretjük a filmet (naná! :), s kissé csalódottak voltunk, mikor nem kapott akkora figyelmet itthon, mint amennyit érdemelne.
Üdc: Cf
0
2009. október 2., péntek 1:06
411
Kedves dokee!
Attól tartok, a megjelenés csak 22-ére valósul meg, jelenleg sok dologgal szívunk, de semmiképp nem szeretnénk félkész munkát kiadni. Baj lenne, ha egy hetet késne az ajándékozás? :)
Üdv: Cornerék
0
2009. október 2., péntek 1:05
411
Kedves Miki!
A látogató novemberben jelenik meg DVD-n.
0
2009. október 1., csütörtök 23:15
143
Kedves CornerFilm!
Tudom, hogy a sok kérdés felmerült már a DVD megjelenésekkel kapcsolatban, ezért én is beszállok az érdeklődők közé: A látogató című film kiadása szerepel a terveitekben?
0
2009. október 1., csütörtök 13:12
489
Kedves Cornerfilm! A birodalomnál tudjátok tartani az október 15ös megjelenést?Születésnapra is szánnék egy példányt, én tudok várni. :) Köszi a választ.
0
2009. október 1., csütörtök 12:11
1059
a napokban vettem, s néztem meg a mennyország most-ot. meg a bomba átmérőjét. két film, egy téma. doksi-megszállottként azt gondoltam, a doksi jobb volt mint a film, de egy alvás után már nem így érzem. a kiadás mindesetre pompás, és jó, hogy egy lemezen van a két film.
filmek: 7 ill. 6 kiadás: 9.
az alkonytáj-ot meg tűkön ülve várom :o)
0
2009. október 1., csütörtök 2:06
3721
Kedves Corner!
Azt hiszem, valahol már kérdeztem, de nem jut eszembe, melyik topicban, így nem tudom megnézni, ha esetleg válaszoltatok volna.:) Szóval: melyik filmek is voltak tervbe véve a Wylder-gyűjteményben? Esetleg 990-es budget-kiadásban még számíthatunk rájuk?
Előre is kösz
0
2009. október 1., csütörtök 1:22
411
Kedves Bolond Pierrot!
Csak ismételni tudnánk magunkat, úgyhogy inkább nem tesszük. A Veronika és a Fél Nelson sajnos mindenféle árkategóriában bukásnak számít, ezért kénytelenek voltunk fokról fokra leárazni. Ez a tendencia a többi kiadványunkra annyira nem jellemző - a Polanski dobozokból például az utolsó példányokat árusítjuk ki -, de eddig még egyik termékünket sem költöztettük át idő előtt más kategóriába. Meg kell értened, hogy a DVD életciklusa során többféle vásárlói réteget szólít meg, melyek más és más értékítélettel, illetve vastagságú pénztárcával rendelkeznek. Ennek egyszerűen nem lehet szembemenni: lesznek eredeti áron vásárlók és lesznek olyanok is, akik akár évtizedeket is képesek lesznek várni arra, hogy egy adott film ára háromjegyűre csökkenjen. Ilyen lett a piac, ehhez kell idomulni.
0
2009. szeptember 29., kedd 16:07
1604
Tisztelt Corner Film!
Azzal együtt, hogy nagyra tartom törekvéseiteket és nagyon jó filmeket adatok ki (sőt éppen ezért). El kell mondanom, hogy: a probléma az, hogy nem a még 1990Ft-os Veronikából sem ffogyott több mint 5-10 darab, hanem a már 1990Ft-os Veronikából... vagyis azzal, hogy elkezdtétek leárazni, már mindenki tudhatta, hogy ez a leárazás tovább fog folytatódni (főleg hogy az újabb kiadványaitok alapból a 990Ft-os kategóriába kerültek)... És nem csak arról van szó, hogy szálka bizonyos vásárlók szemében (mert nekem nem feltétlenül lenne az, hy utána kiadnátok a Billy Wilder és Kieslowski díszdobozt is + a Játékszabályt (amire még nagyon vágyom)... :P ... de sajnos ezzel az is együttjár, hogy nem tudtok újabb filmeket kiadni, vagy nem olyanokat... És ez benne a legszomorúbb...
De persze további sok sikert kívánok Nektek. És bár ne nekem lenne igazam... :(
Üdvözlettel: Bolond Pierrot
0
2009. szeptember 28., hétfő 16:49
4842
természetesen az is nagyon érdekel :)
0
2009. szeptember 28., hétfő 16:26
411
Kedves Krueger!
Összeállítás sajnos nem várható, de amint egy megjelenés biztossá válik, arról Jamamura biztosan ír a DVDextrára! :)
0
2009. szeptember 28., hétfő 16:24
4842
köszönöm, és még annyit hogy mikorra várható egy megjelenés összeállítás hogy mik várhatóak ténylegesen? nem sürgetés képen csak alig bírok megbújni a bőrömbe a kíváncsiságtól :))))
0
2009. szeptember 28., hétfő 16:18
411
Kedves Freddy Krueger!
Egyelőre nem tervezzük.
0
2009. szeptember 28., hétfő 16:18
411
Kedves Bolond Pierrot!
A leárazásra került filmeinkből hónapok óta 5-10 darabok fogynak, még az 1990 Forintért árult Veronikából is, és ezen a mennysiégen ezen az áron nem igazán volt várható változás. Igen, mi is tudjuk, hogy a 990 forint szálka lehet néhány olyan vásárlónk szemében, aki teljes áron jutott hozzá a kiadványhoz, ugyanakkor reméljük, a többség inkább pozitívan közelíti meg a kiadványt: ők már másfél éve élvezhetik Kieslowski varázslatát, mi pedig a lehető legtovább húztuk ezt a kiárusítást, de a jövőnk érdekében meg kellett lépnünk.
Ami az átcsomagolást és a fapados kiadásokat illeti, egy fecske nem csinál nyarat Mi itt hiába állnánk elő ár- és egyéb garanciákkal, a jelenlegi piaci helyzetben, a kereslet elvárásainak ezekkel önmagunkban nem tudunk megfelelni. Ugyanakkor örülünk, hogy a díszdobozos kiadványaink javának árán nem kellett változtatnunk, ugyanis eredeti áron találtak gazdára.
0
2009. szeptember 27., vasárnap 20:36
4842
várható az állat az emberben dvd-n az önök kiadásában?
0
2009. szeptember 24., csütörtök 21:14
16458
Felesleges a teljes listát közzétenniük, elég csak azokat, amiket a rendszer nem osztott ki újra :) Nekem a minap esett be Egy boldogító talán. Szerintem ez is így pottyanhatott a rendeléseim közé.
0
2009. szeptember 24., csütörtök 21:11
3428
Robi, amíg én itt vásárolok, addig nem lesz át nem vett csomagom. És ezzel az itteni törzsvásárlók többsége is így van.
De az át nem vett csomagokra van egy első hallásra hülyének tűnő javaslatom: tegyétek itt valamelyik topicban közzé azoknak a filmeknek a listáját, amiket megrendeltek, de nem vettek át, biztosan jónéhány gazdára lelne közülük általunk. Pl. ha van megrendelt, de át nem vett Pletykafészek 1 évad, vagy Vadnyugat hőskora DVD-tek, azt már be is teheted a rendeléseim közé, minden zokszó nélkül. :)
0
2009. szeptember 24., csütörtök 18:15
16458
pedig az még nem is egy rossz környék :)
0
2009. szeptember 24., csütörtök 18:14
1059
értem. bármennyire is rühellem és undorodom attól a környéktől, ahol az xpress lerakat van, inkább ott veszek, mint egy plázában.
0
2009. szeptember 24., csütörtök 17:57
Moderátor
7449
Még azt sem tudjuk szankcionálni, ha valaki megrendel valamit, feladjuk GLS-sel és cseszik átvenni, pedig ezzel ténylegesen forintosított kárt okoz, és nem is keveset. De idehaza csak fogyasztóvédelem létezik, kereskedővédelem nincs.
0
2009. szeptember 24., csütörtök 17:56
Moderátor
7449
Egyébként a piac egészsegesebb lenne sokkal, ha az országos arány közelítene a mi vásárlókörünk ízléséhez, vásárlási hajlandóságához. Országosan kb. 95%-5% a 990 Ft alatti filmek forgalmi túlsúlya a normális áron megvásárolt termékekhez képest, nálunk még kb. 50-50 az arány, igaz erősen romló a tendencia. Viszont ha országosan a 10-20-szorosát el lehetne adni annak a minimális mennyiségnek, amit mi eladunk egy Wajda, vagy egy Polanski filmből, szerintem Magyarország lenne az igényes filmek kánaánja. Szóval mi nem panaszkodhatunk (még), viszont a kiadók annál inkább :(