Keresés

CORNERfilm kiadói fórum

2009. augusztus 22., szombat 7:05
Kedves Cornerfilm,

látom, sokak kívánságlistáján szerepelnek dán filmek. Ha már a dánoknál tartunk, én is bővíteném a listát: tavaly év vége felé ment egy-két art moziban a Csak egy szerelmesfilm, amit azóta is nagyon várok DVD-kiadásban (sőt, még jobb lenne BD-n, de maradjunk a realitások talaján...).

http://www.port.hu/csak_egy_szerelmesfilm_kaerlighed_pa_film__just_another_love_story/pls/fi/films.film_page?i_where=2&i_film_id=93520
0
2009. augusztus 13., csütörtök 23:36
Erre én is vevő lennék:
0
2009. augusztus 12., szerda 21:27
Kedves Kiadó!

Delontól A szamurájra vagy Jodorowskytól a Santa Sangréra, El topora van esély?:) Örülnék, ha a CORNER kiadná őket:)
0
2009. augusztus 3., hétfő 1:04
mondom közszférában, tudod, kockafejek. na, ha kidobjátok tékába, talán jobbakat hallhatok vissza. persze a filmet még mindig nem láttam.
0
2009. augusztus 2., vasárnap 22:33
Kedves Gonzo!

Mi épp a fordítottját tapasztaljuk. :) Nem nagyon volt még olyan filmhez közünk, amely ennyire egybehnagzóan pozitív visszhangot kapott volna. Remélhetőleg ez is segít az embereknek abban, hogy túllépjenek a negatív előítéleteiken. Vámpíro, sigen, véres, igen, de ennél sokkal több.

Üdv: Cornerék
0
2009. augusztus 2., vasárnap 22:31
Kedves Blackdevil Angler!

Ősszel szeretnánk végre megjelentetni, de egyelőre kisebb fennakadásaink vannak vele.

0
2009. július 31., péntek 23:50
Azt én is megvenném!
0
2009. július 31., péntek 13:11
Kedves Cornerék!

Ezúton szeretnék nektek gratulálni és megköszönni is egyben!
Pár napja vettem át itt xpressen az Anime csomagom!
Benne: Wonderful days & Perfect Blue!!!!
Tökéletes,hibátlan,hihetetlen igényes munkák lettek,hatalmas gratula hozzá!
Nagyon szépek egyébként a grafikai tervezéseitek,szívesen bedolgoznék nektek! :):)
Csak így tovább!

Andrew
0
2009. július 28., kedd 22:27
sajnos a papírrepülők a bem turkálóban beelőzött, de már rajta vagyok.
viszont elég baj, hogy pár ismerősöm azért nem hajlandó eljönni velem, mert azt hiszik, vámpíros, gyilkolós. hm? nekem ez jöhet, de sztem ennél komplikáltabb a mozi. de lehet tévedek. mindegy. szóval elég negatív pr-ja van a közszférában.
0
2009. július 28., kedd 14:35
T. CORNERfilm!

Van már valami pontosabb infótok a Henry - Egy sorozatgyilkos portréja c. film megjelenésével kapcsolatban?

txh!
0
2009. július 28., kedd 13:51
Értem. Kár:(
0
2009. július 28., kedd 11:55
Én vevő lennék az eredeti Wicker Man-re, inkább mint egy újabb ázsiai animációs filmre.
0
2009. július 28., kedd 11:05
Kedves CV!

Nagyon szeretjük a Vesszőből font embert, de sajnos ezzel nagyon kevesen vagyunk Magyarországon: ez az intellektuális horrorklasszikus itthon nem teremtett magának akkora kultuszt, mint érdemelne; valószínűleg hatalmasat bukna a kiadás.

0
2009. július 28., kedd 10:42
KEdves CORNERfilm!

Az 1973-as The Wicker Man című filmen nem gondolkoztatok még? Erőteljesen alapmű:)

http://us.imdb.com/title/tt0070917/
0
2009. július 28., kedd 10:29
Kedves filmbarátok!

Most inkább azt mondanánk, hogy a filmből egyelőre nem lesz BD-változat, pedig mi is nagyon szívesen látnánk, elhihetitek, csak jelenleg alig néhány tucatot lehetne eladni belőle, de hátha itthon is fellendül egyszer a Blu-ray piac... Sajnos, mi túl kicsik vagyunk ahhoz, hogy ilyen jelentős anyagi kockázat felvállalásával segítsük a "kurblizást".

0
2009. július 28., kedd 10:03
álmodik a nyomor!
0
2009. július 28., kedd 10:00
Szerinted lesz belőle? :)
0
2009. július 27., hétfő 13:24
csatlakoznék, én is köszönöm!

várom a Blu-Ray-t:)
0
2009. július 27., hétfő 1:13
imádom az ilyen bennfentes titkolózásokat. ne is mondj semmit. na bumm.
0
2009. július 26., vasárnap 12:59
De ha választhatok, akkor ilyen sorrendben ne mondj semmit: Esküvő után, Zöld hentesek, Gengszterek fogadója. :)
0
2009. július 26., vasárnap 12:30
nos... de inkább nem mondok semmit. :)
0
2009. július 26., vasárnap 12:12
Szeretem, ha előkerül a dán-téma,mert jó téma. Bár egyszer már arról beszélhetnénk, hogy jön az Esküvő után, a Zöld hentesek vagy a Gengszterek fogadója dvd-n.
0
2009. július 26., vasárnap 1:28
én nem tudom, hogyan működik, de jó lenne már néhány jensen-film, mert kezdek belefáradni a sok statham-film ajánlásába. és kérdezik is sokan, hogy lesz-e újabb dán őrület. mondom nem...tudom. most játsszam el a BE KIND REWIND-ot dán módra? hmm...nem is rossz ötlet :o)))
0
2009. július 25., szombat 12:58
A csomagolás módjáról még nem mondhatok semmit (mivel egyáltalán nem eldöntött), viszont digipack biztos nem lesz. Mindenttől függetlenül arra törekedünk, hogy a kiadvány a lehető legjobb minőségben jelenjen meg.

0
2009. július 25., szombat 12:54
Ez nem túl jó hír,elvileg digi lett volna ugye? de legalább jön.Szomorú vagyok.köszi a tájékoztatást.
0