Keresés

CORNERfilm kiadói fórum

2009. július 25., szombat 12:52
Kedves dokee!

A Riget megjelentetésétől továbbra sem mondtunk le, viszont a Wonderful Days és a Perfect Blue által okozott problémák és a visszafogott érdeklődés kapcsán megtanultuk, hogy elég rendesen vissza kell vennünk álmainkból, úgyhogy eredeti elképzeléseinkhez képest szerényebb kivitelben, de mindenképp jön a sorozat - az első évad még az idén, a második valószínűleg csak jövőre, habár ez még nem eldöntött.

Üdv: Cornerék
0
2009. július 25., szombat 12:21
Kedves Cornerfilm!
Nyugtassatok meg hogy a Riget jön a beígért szeptemberi időpontban. A jelenlegi hazai helyzetben már nagyon aggódom, és remélem kedvenc sorozatom végre méltóképpen a polcra helyezhetem. köszi a tájékoztatást.
0
2009. július 20., hétfő 1:15
a művészt ha csak tehetem, kerülöm. az odeonban furcsa szagok vannak, de egyéb alter híján oda megyek.
0
2009. július 19., vasárnap 17:10
ha jól tudom, a művész négy hétre lekötötte a filmet, s az odeon is vetíteni fogja még egy darabig, szóval ne izgulj. :)
0
2009. július 18., szombat 1:04
még 2 hétig legyen műsoron, és akkor majd jól megmondom a magamét, hogy hű, meg ha. :o) 14 nap.
0
2009. július 17., péntek 23:41
Nagyon nagy élmény volt moziban az Engedj be! :)))
Köszönöm!!!!!!!
0
2009. július 15., szerda 23:26
Hű... de jó! (Jó?)
0
2009. július 14., kedd 14:13
készül az ENGEDJ BE! remake:

0
2009. június 29., hétfő 22:22
Pedig Morten Harket és együttese milyen jó volt (és jelenleg is milyen jó). :)))
0
2009. június 29., hétfő 18:49
A Rekonstrukcióban benne vagyok, - hiába, Dániába húz a szívem -, de a Szerők nekem nem tetszett. Úgy tűnik, a norvégok már nem jönnek be nekem. :)
0
2009. június 29., hétfő 18:39
Ha már skandi, akkor muszáj megemlítenem, hogy Rekonstrukció és Szerzők is jöhetne... de félő, hogy ez továbbra sem a Három kívánság című műsör ;)
0
2009. június 29., hétfő 18:32
Végül is a lényeg az, hogy skandináv filmeket a népnek! Én pl. már nagyon szeretném hazai DVD-n a polcomon tudni a Könyörtelenek című svéd mozit is (Mokép volt a moziban pár évvel ezelőtt).
0
2009. június 29., hétfő 17:36
Az is, ez is. Egy lapon szoktam őket emlegetni, pedig nem kellene, mert nagyon más film mindkettő, dehát Mads Mikkelsen ugyebár kapocs. Noha, szegény a Zöld hentesekben brutál csúnya, az Esküvő utánban pedig van az övénél - ha nem is sokkal - jobb alakítás is. (Rolf Lassgård)
0
2009. június 29., hétfő 17:33
Hát még az Esküvő után!
0
2009. június 29., hétfő 17:28
Ebben én is bízom. A Zöld hentesek egy elképesztő(en) jó film.:)
0
2009. június 29., hétfő 16:44
remélhetőleg meggondolják magukat :)
0
2009. június 29., hétfő 10:36
Azt hiszem, ezt már kérdeztem, akkor erre is és az Esküvő utánra is nem volt a válasz. De hátha már jobb hírek jönnek ....
0
2009. június 29., hétfő 2:06
cornerfilm!

a zöld hentesek (de gronne slagtere) hozzátok tartozik?
ha igen, nem tervezitek kiadni a közeljövőben?

0
2009. június 26., péntek 18:30
a Let The Right One In lett a legjobb nemzetközi film a Saturn Award-on:

http://www.saturnawards.org/
0
2009. június 25., csütörtök 19:21
nem érdemes húznod magad :) azt én is levontam a válaszból: vedd meg kinnt mert "nincsenittpiac" vagy mi, meg "nem rajtunk múlik"... úgysem tehetnek semmit, akkor meg minek vannak :)  
azt kéne csinálniuk mint régen: matricát rá, hogy forgalomba lehessen hozatni, és a kinti dvd-ket árulni.
meg hát most ugye ez van a br-nél is nem? vagy van itthon van br-gyár már :DDDDD
aztán meg csodálkoznak, hogy az élelmesek,akik itthon is költenének, inkább kintről szerzik be, ráadásul olcsóbban ;)
üzleti érzékről meg ne is beszéljünk :)
én is azért írtam ide ,mert Cornerék legalább fórumszinten is figyelnek...
az FHE-t + Intercom-ot jogosan szidják, pl. videotékák, azokra is b..nak,mindenkire,aki nem multifaxom, kötelező vásár az van, szolgáltatás nuku v saját zsebből! már a gls-t is rádveretik, eddig meg saját autóval terítettek...ja biztos a válság miatt. arra mindent rá lehet fogni már. csak a pisztolyt nem??? :)
0
2009. június 24., szerda 19:21
Ez a Cornerfilm kiadói fóruma nem az FHE vs. vásárlók chat topicja.
0
2009. június 24., szerda 19:19
Tessék, tegnap jelent meg egy különhír az augusztusi DVD- és BD-megjelenések tervezetéről.
Mi a szart akarunk még?

Nem mellesleg nekem jobban esik filmeket nézni, mint válaszokat olvasgatni, és addig örülök, amíg a kiadók leginkább a filmforgalmazásra koncentrálnak - nem ártana másnak sem eldönteni végre, melyiket szeretné jobban, mert ez a óvodásszintű szánalmas nyavalyogda nem kissé idegesítő már.
0
2009. június 24., szerda 19:09
Pedig néha nem árt beszámolni, mert a külföldi gazdák barackjai előbb érnek, és árban sem rosszabbak, persze nem biztos, hogy finomabbak. Ha nem mondja a helyi gazda, hogy hamarosan ő is megy a zöldségpiacra árulni a portékáit, akkor a külföldi gazdától veszi meg a vásárló a portékáját.
0
2009. június 24., szerda 19:08
ezeken a helyeken frissen diplomázoss PR-os egoista majmok dolgoznak, akik a lóvét és a habitust teszik előtérbe - meg a főnök banánját. nekik derogál kommunikálni azokkal, akik eltartják őket. a burzsuá világ ár csak ilyen ezért nem sajnálom vhol ,hogy nem veszik a filmjeiket. magamat igen, hogy sok emiatt meg se jelenik, de ezért is a nagy kiadókat teszem felelőssé. idióták. :o))))
0
2009. június 24., szerda 19:02
Ha én elmennék szüretelni, azt tekinteném feladatomnak, hogy a legszebb, legérettebb gyümölcsöket rakjam a vödörbe, tempósan, nem pedig az, hogy állandóan beszámoljak arról, hány vödör baracknál tartok, és mekkora fürt szőlőket tervezek leszedni.
0