Keresés

CORNERfilm kiadói fórum

2009. június 24., szerda 18:36
Ennek a két kiadónak elvileg saját fóruma van itt az xpressen.
0
2009. június 24., szerda 18:34
1,Leginkább részrehajlástól mentes dicséreteket találok ott.

2,Tényleg nem csak FHE kiadványokat reklámoz az oldal

3,Felőlem nyugodtan törölheted ezeket a "véleményeket".

A régi sokoldalú dvdextrát szerettem,a mostani változatával csak elvagyok.Persze nem várható,hogy pont a szerkesztője húzza le az oldalt...:)
0
2009. június 24., szerda 18:29
Most meglepődtem, de nagyon.
Kár, hogy ezredszerre már leginkább azon, hogy még mindig itt tartasz.
0
2009. június 24., szerda 18:28
Jamamura rengeteg IC-s és FHE-s kérdésre válaszolt már, valószínűleg nem a saját hetedik érzéke segítette a válaszadásban.
0
2009. június 24., szerda 18:22
Én is rájuk gondoltam ;)
0
2009. június 24., szerda 18:21
A Cornerrel nincs is baj.
Kis cég,foglalkozik a vevőkkel.
A Fórumtól és az InterComtól viszont már évek óta nincsent itt egy válasz sem.A levél és a telefon sem segít.
Egyébként nagy kedves sincsen,hogy telefonon tájékozatlan emberekkel csevegjek...
0
2009. június 24., szerda 18:18
ha reklámoldal lenne, akkor 1. nem olvashatnál teljesen őszinte, részlehajlástól mentes dvd- és bd-teszteket, 2. csak FHE-kiadványokról olvashatnál, 3. törölve lennének a kiadókat ért légből kapott vádak, az unos-untalan ismétlődő anyázások, stb...

a dvdextra.hu egy információs oldal, amely a hazai dvd- és bd-megjelenésekkel hivatott foglalkozni. a cikkekhez hozzá lehet szólni, kérdéseket lehet feltenni, melyeket a kiadókkal egyeztetve, én magam vagy a főszerkesztő (Robi) válaszol meg, amennyiben erre lehetőségünk mutatkozik.
0
2009. június 24., szerda 18:14
Írj nekik emailt, vagy telefonálj, a legtöbbjük készséges - ahogy a Corner Film is -, és rögtön válaszolnak, tapasztalat.

off
Persze van 1-2 ("vevőcentrikus") kiadó, akik nagy ívben tesznek a kedves vásárlókra.
on
0
2009. június 24., szerda 18:09
Én leginkább reklámrovatnak érzem és nem a kérdésekre válaszoló oldalnak.

Régi kérdés volt mondjuk a Piszkos Harry extra változat.Semmi olyan válaszra nem emlékszem,hogy jön hamarosan,ne vegyétek meg külföldről...

Alighanem összekevered a régi DVDEXTRA oldallal.:)))
0
2009. június 23., kedd 18:11
die hardot ne is említsd :o) ma átvettem egy csomagot, erre a das boot helyett 4.0-át kaptam. ok, eleget bántottam, hogy megtréfáljon, de infakrtushoz nem kelle vezetnie john M-nek.
0
2009. június 23., kedd 18:04
a dvdextra másról sem szól.
0
2009. június 23., kedd 17:54
Tundá ez a díszes társaság,ha a kiadók tartanák velük,a potenciális legális DVD-t vásárlókkal a kapcsolatot.
0
2009. június 22., hétfő 19:17
oksa...akkor ez lutri, télleg nincsen értelme ide írogatni (csak a tavalyi dájhárd + ajánlat miatt lelkesedek,akkor azok amúgy is jöttek volna.de akkor mindegy) csak gondoltam csinálnak felmérést, oszt igénylés is van ,meg rendelés továbbítás, ilyesmi, persze nem kívánságműsor... akkor gyakorlatilag a kiadóknak csak amit kapnak,azt tudják kiadni,oszt annyi, semmi beleszólásuk hogy héé itt van igény rá? mondjuk az én beírásom nyilván kevés,de valahol el kell kezdeni... háát, ez van akkor :(
0
2009. június 22., hétfő 18:08
ja, s ez az, amiről ez a díszes társaság azt gondolja, hogy a sokat szekált kiadók nem tesznek meg. pedig ha tudnák... akkor se hinnék el. :)
0
2009. június 22., hétfő 18:08
ez az egész olyan, olyan, mint egy sportoló élete: ha leszerződött a nike-hoz, nem vehet fel adidast.
0
2009. június 22., hétfő 18:03
Nem rajtuk múlik,de némi noszogatásra a stúdiók felé azért jók lehetnének...
0
2009. június 22., hétfő 17:58
a stúdiófilmek a legtöbb esetben nagy kiadókhoz tartoznak, akikkel keretszerződést kötöttek új- és katalógusmegjelenések terjesztésére. ez a kisebbik baj: a nagyobb az, hogy a stúdió maga dönt arról, melyik filmjét adja ki nálunk, milyen kiszerelésben, milyen speckókkal, stb., tehát még azt sem lehet csinálni, hogy bekopogsz valamelyik hazai forgalmazóhoz, hogy "adjátok már ki", mert nem rajtuk múlik.
0
2009. június 22., hétfő 17:48
mi a szisztem a kiadóknál? mik a szempontok, ami alapján kiadják? és az publikus mint az étlap ? ;)
0
2009. június 22., hétfő 17:47
ezt nem vágom, ez pontosan mit is jelent?
0
2009. június 22., hétfő 2:33
a háromból három stúdiófilm.
0
2009. június 22., hétfő 1:40
sose értettem ezeket a kommenteket. én is ajánlhatok a mekibe akármilyen menüt, ha egyszer van egy szisztem, akkor csak néma sikoly egy kanál vizben. na mindegy. nem az én dolgom és befogom a pofám.
0
2009. június 21., vasárnap 21:01
Sziasztok!
Mivel úgy láttam "bevállalósok" vagytok(az Ajánlat után...) ezekhez mit szólnátok???
Rejtőzködő (The Hidden) , A vér kötelez (blood In Blood Out), 30 Days of Night

van benn rácijó? :)
0
2009. június 12., péntek 21:52
Eleinte nem terveztem, hogy elmegyek rá moziba, és inkább a DVD-t vártam, de mivel rólatok van szó, és az utóbbi időben annyi csodálatos filmet és kiadványt kaptunk tőletek, hogy csakazértis el fogok menni rá, hogy nehogy rajtam múljon az cég anyagi helyzete!
0
2009. június 9., kedd 18:41
Ebben egészen biztos lehetsz :) Feltéve ha felénk is játsszák majd. :( Már alig várom, hogy lássam moziban, ma még a mozinet.hu magazint is megvettem, hiszen Eli van a borítón. Megállapítottam, hogy ez egy remek újság :)
0
2009. június 9., kedd 17:21
Kedves filmbarátok!

Az Engedj be! c. filmünk bemutatóját egy héttel későbbre, július 2-ára halasztottuk. Reméljük, a Transformerek, Motkányok és forrófejű Jason Stathamek mellett erre a mozira is betévedtek majd. :)

Üdv: Cornerék
0