Keresés

CORNERfilm kiadói fórum

2009. június 8., hétfő 10:36
Kedves Cornerfilm!

Akkor jó, fél napom elment rá, mert megviccelt a videószerkesztő :) Tudniillik mag a dal 6:27 hosszú, szépen 6:27 hosszúra megcsináltam a képanyagot, betettem a zenét és erre 4:25-től tök kuka volt az egész. Akkor kiszedtem a végét, így már stimmelt. Megcsináltam aviba, úgy már 6:06 hosszú volt és végül flv-ben is sikerült megtartania ezt a hosszt. :) De ki érti ezt? :) Mind1, a vége jó lett és örülök, hogy tetszik a dal is meg a "klip" lis. :)

Üdv, Ange
0
2009. június 8., hétfő 10:35
Kedves El Wray!

A Riget első évadának megjelenésére szeptember magasságában lehet számítani.

Üdv: Cornerék
0
2009. június 8., hétfő 10:34
Kedves Miki!

Egyelőre előkészítés alatt áll, s esélyesebb, hogy júliusi megjelenés lesz belőle.

0
2009. június 8., hétfő 10:32
Kedves Angelus!

Oda se neki, nekünk így is nagyon tetszik - a szám is, a videó is. :)

0
2009. június 8., hétfő 10:00
Sok szeretettel tőlem :) Újra vágtam a film első hányadát és egy kevésbé ismert DM nótát tettem alá. Csak azt nem értem, hogy miért akad meg ott, ahová tettem effektet :(

0
2009. június 8., hétfő 1:55
Tisztelt CORNERfilm!

Lehet, hogy már volt kérdés, ha igen, elnézést, de érdeklődnék, hogy az ez évre ígért RIGET (Birodalom), Lars von Trier kiváló sorozata várható, hogy megjelenik valamikor?

A választ előre is köszönöm.
0
2009. június 8., hétfő 0:21
Kedves CORNERFILM!

Írtátok, hogy egy Bunuel-filmet, az Egy szobalány naplóját jelentetitek meg júniusban. Lehet már tudni valami pontosabbat a kiadásról?

Még egy kérdés:  Valamikor az Odeon mutatta be/forgalmazta a The King c. filmet. Ezt nem tervezitek kiadni?
0
2009. június 5., péntek 11:26
Kösz az infót, akkor az SPI-t zaklatom. Szinkronnal ment?
0
2009. június 5., péntek 11:24
Köszönöm. Szememet rajtatok tartom. :)
0
2009. június 5., péntek 11:18
Kedves godot!

Ezek figyelemreméltó címek, de még egyik sem szerepel a közvetlen megjelenési teveink között.

0
2009. június 5., péntek 11:12
A Lilja-t az SPI forgalmazta a mozikban, a tévében pedig az  m1-ben vetítették.
0
2009. június 5., péntek 9:26
Édesdrágajó Corner... :)

Nem érdekelnek a kifogások, lássunk munkához!
Most csak a legfontosabbakat kérem, ezek sürgősek lennének.

Őt is anya szülte (Some mother s son, 1996.) VHS-en Columbia/Tristar volt, szinkron van hozzá.

A mennyország kapujában (Knockin  on heaven s door, 1997.) A szinkronja zseniális.

A galamb szárnyai (The wings of the dove, 1997. Helena Bonham Carter Oscar-díjas alakítása...). Készült hozzá szinkron.

A repülés elmélete (The theory of the flying, 1998. ...Helena Bonham Carter nemes bosszúja az előző évi elrabolt Oscarjáért, tessék csak összehasonlítani Helen Hunt díjazott Lesz ez még így se! pincérnőjével...) Nagyszerű (DunaTV-s?) szinkronja van.

Lilja 4ever (Lilya 4-ever, 2002.)  Erre 4 hónap, 3 hét, 2 napotok van... :)

üdv: godot
0
2009. június 4., csütörtök 18:07
A Mozinet is,hasonlóan más filmes lapokhoz,kezdetben kritikusabb volt...
Ezzel nem ezt az alkotást akarom lebecsülni,csak mindig belegondolok,mi lenne ha...,ha minden állítólag remek filmet megvettem volna?Hogy férnék el a lakásban?Ill. milyen lakásban?:)
0
2009. június 4., csütörtök 16:20
Köszönöm!
Aktiváltam :) Engedj be! plakát
0
2009. június 4., csütörtök 9:32
Kedves Angelus!

Csak nyugodtan, mi köszönjük. :)

0
2009. június 4., csütörtök 9:31
Kedves gerbence!

Ez igazán remek hír. Nem vitás, hogy jó kapcsolatot ápolunk a Mozinet szerkesztőségével, de ezek a százalékok egyes-egyedül a filmeknek szólnak, nem nekünk, és az Engedj be! különleges film, ezek szerint nem csak szerintünk.

Ugyanakkor az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a mozibemutató idején Az ajánlat Odeonos, az Ádám almái pedig Cirko film volt. :)

Mindettől függetlenül köszönjük a reklámot. Reméljük, a film is tetszeni fog. :)

0
2009. június 4., csütörtök 2:34
A Corner választ jól... médiapartnert. ;)
most posts by TM
0
2009. június 4., csütörtök 0:41
A Mozinet júniusi számában az "Engedj be!" egy kétoldalas kritikát és 100%-os értékelést kapott.
Vagy valami összefonódás van a két csapat között, vagy a Corner választ rendre jól, mert a szintén 100%-os Az ajánlat és Ádám almái után ez a harmadik corneres film, ami max. pontszámot kap a magazintól.
Hajrá!

(...és remélem, csináltam egy kis reklámot ide is, oda is.)
0
2009. június 3., szerda 20:20
Kedves Cornerfilm!

Engedélyt szeretnék kérni, hogy az Engedj be! magyar plakátját kitehessük a www.moviehunter.hu oldalra. :)

Üdv, Angelus
0
2009. június 3., szerda 1:24
ígérem, utolsó off mára, csak most jutott eszembe, és olyan édes.

a rendszeres tagok kétfelé oszthatók:

- A YES és a NO emberekre.

előbbi:
(amerikai faszi, texasból, magyarra fordítva)
- só me, vat NO! OK. Gádit. Disz ván? Ok. Appaloosa? YES? Ok. Givittúmí! (természetesen el volt ájulva tőle, míg magyar társunk végigpörgette, annyira mocsoknak taratotta.)

míg a NO emberek (természetesen hungarikum a felső körökből, akinek esze mint a lepkének és csak sikkasztáshoz és rongyrázáshoz ért):

A., - tudom, hogy amit maga ajánl, azt ne vigyem.
B., - a törvény gyilkosa tetszett? Nem? Na, akkor azt viszem, mert tudom, hogy te ilyen művészlélek vagy. (francokat: ami szar, b*** meg az szar. és ez k***ára az)

na ennyit mára a tékás életből. anime továbbra is NO!
0
2009. június 3., szerda 1:21
Harcolni is lehet, de ezügyben még nem találkoztam annál jobb szórakozással, amikor ráakadsz valakire, akivel [lehetőleg ritkább, rétegebb] közös kedvencetek van, és egymást túllicitálva, táguló szemekkel, egyre emelkedettebb hangnemben fejezitek ki az imádat tárgyának apró részleteit. :)

No jó éjt!
0
2009. június 3., szerda 1:13
:o) ez jó. hát én általában sárga MONSTER JOE S  Used auto parts v. Guns N Roses pólóban nyomom, hogy kicsit egyensúlyba hozzam, hogy az egész héten kosztümös és öltönyös emberek között sürgök-frogok. de csak akkor ifkázok egy filmet igazán, ha azt nagyon fogják védeni. ilyenkor midnight run-ból kiindulva jó kis vízi- szárazföldi csatát vívok - de itt szerencse hogy van egy pult.
0
2009. június 3., szerda 1:06
Annyi még hozzátartozik a témához, hogy az egyik utolsó látogatásomkor a színes hajú fiúcskával (sokszor figyeltem már a szivárványt, de olyan színeket, amiket ez a papagáj a fején viselt, még nem sikerült viszontlátni) valahogy beszélgetésbe keveredtünk a japán horrorokról. Elmondta mindennek az összeset, ahogy csak ócsárolni lehet, már átment rasszistába, majd kitettem a pultra az általam akkor visszahozott Előérzet c. lemezt, elköszöntem, és kifordultam...
0
2009. június 3., szerda 1:02
Nekem sajnos egyszer sem sikerült ilyen tékással összefutnom. Olyanok voltak a pult mögött, akik vagy a szoliból, vagy a konditeremből, vagy egészen máshonnan tévedtek el.
Az egyik lányt (bár ez a kifejezés túl szép rá nézvést, később volt szerencsém, na mindegy, ez most OFF:) halálra rémísztettem olyan szavakkal, mint "szélesvásznú", "feliratos", a másik, még a kezdet kezdetén pusztán azon módszer alapján ajánlott nekem jó horrorfilmeket, hogy megnézte, melyik tok gerincére volt ráírva: "horror". :)
A harmadik meg, amikor vittem a kis cetlikémet, forgatta a szemeit, és arcizmaiból ítélve olyan helyekre kívánt, melyek létezéséről csak jóval később szereztem tudomást.

Julika néniről még nem beszéltem, ő már történelem nekem - amikor másodszorra mentem be az üzletbe, s neki háttal elkezdtem nézelődni, hirtelen kimondta hangosan a nevem. Először nagyon betojtam, mert akkor ötven körüli létére és stílusára tekintettel kinéztem belőle, hogy van egy gömbje a pult alatt, de megnyugodtam, hogy valszeg nem túl nagy erre a vendégkör. :)
0
2009. június 3., szerda 0:51
hát tőlem még tényleg nem hallották, hogy okvetlenül nézzenek spielbrget. minap kiadtam az égető bizonyítékot azzal a kondícióval, hogy:

- a film a leboswki, betörő az albérlőm és az ó testvér nyomdokain halad. láttátok valamelyiket?
- nem.
- ugyanakkor ott a drámai oldal, fargo, vidék, ..., na ha abból indultok ki, nem fog tetszeni.
- aha.
- bizony.
- hát meggyőztél. kivisszük.
- én?
- hát.

na most mondd meg....
0