Keresés

CORNERfilm kiadói fórum

2009. május 21., csütörtök 17:45
Kár,mivel az a kiadvány konkrétan selejtes.Az angol hangsáv egy részén is magyar szinkron szól rajta.
Mondjuk tényleg 2-300 Ft-ot ér csak.
A Moképes régi,feliratos VHS-verzió sokkal jobban sikerült,viszont sajnos már nem kapható.
A Fantasyfilm,a szintén selejtes,InterComos Jákob rabbi után bátran előrukkolt egy jobb kiadvánnyal...:)
0
2009. május 20., szerda 21:21

eheh.
0
2009. május 20., szerda 18:45
Kedves csabaga!

Bármennyire szeretjük a kérdéses filmet, nem lenne túl jó ötlet megjelentetni. Még az is lehet, hogy a jog jelenleg sem hozzáférhető, míg maga a film még nagyon sok helyen kapható, méghozzá 2-300 Ft-ért. Ezek után esélye sem lenne egy 990 Ft-os kiadványnak, legyen bármilyen jó a képe és egyéb specifikációi.

Üdvözlettel: Cornerék
0
2009. május 20., szerda 18:08
Kedves Cornerfilm!

A harmadik ember(Carol Reed) jogait nem tudnátok megszerezni?
Megjelent korábban itthon valami nevesincs kiadótól egy harmatgyönge változatban.
0
2009. május 19., kedd 21:27
Tetsziiiik :D
0
2009. május 18., hétfő 13:50
érdekes. mindegy. mi veszünk, töretlenül.
0
2009. május 18., hétfő 13:19
Kedves Gonzo!

A mi adataink nem ezt mutatják: sajnos egy amerikai, de még egy skandináv, angol, francia vagy spanyol filmből is hatványozottan több téka igényel, mint egy ázsiaiból, pedig hidd el, mindegyiket egyaránt promótáljuk.

Üdv: Cornerék
0
2009. május 18., hétfő 13:17
Kevdes filmbarátok!

Fogadjátok sok szeretettel az Engedj be! szinopszisát!

A 12 éves Oskar magának való fiú: osztálytársai kiközösítik, gyakorta bántalmazzák, s barátai nem lévén, egyedül rója az utcákat, miközben bosszúról álmodozik. Magányos hétköznapjai azonban gyökeresen megváltoznak, mikor Eli személyében egy fiatal lány költözik a szomszédba, akivel Oskar hamarosan összebarátkozik. Elivel azonban valami nem stimmel: hangtalanul közlekedik, egyik pillanatról a másikra képes köddé válni, s a fagyos hideggel mit sem törődve csak akkor jelenik meg, ha leszállt az éj. Ezzel egy időben a környék lakóit kegyetlen gyilkos kezdi megtizedelni, aki nem kímél sem fiatalt, sem öreget. Oskar gyanítja, hogy Elinek köze lehet a halálesetekhez, s talán nem is egyszerű halandó, hanem valami sokkal rémületesebb, egyben izgalmasabb is: egy vámpír.

Az Engedj be! nem csupán szokatlan környezetbe – a hólepte Stockholm külterületére – helyezi át a klasszikus vámpírmítosz történéseit, de hús-vér szereplői és sajátos atmoszférája révén hátborzongatóan valósághű ízt kölcsönöz a földöntúli thrillernek, melyet a rajongók és a kritikusok azonnal a műfaj egyik legjobbjának kiáltottak ki. A film számtalan díjat nyert világszerte, többek között a Washingtoni, a Torontói, a San Franciscói, a Chicagói és Bostoni Filmkritikusok díját, s értékét talán mi sem bizonyítja jobban, hogy már készül az amerikai feldolgozás.

0
2009. május 17., vasárnap 3:07
elég szomorú, mert a tékában feljövőben vannak. na, nem belőlük fizetjük ki a havi rezsit, de egy kis réteg stabilan viszi, már ha van mit.
amúgy nem is értem: kib*szott sok jó japán-koreai-... film készül, dömping lenne, óriási nevek vannak, minőségi cuccok, és ennek dacára vagy ha két tucat jelenik meg egy évben. tovább megyek: az iráni filmek vetekdnek egy dánnal, sváddel, ... mégse lehet látni szinte semmit.
szégyen, gyalázat, és még a többi, szóval ilyen olcsó és amerikanizált ország lettünk a rendszerváltás után. semmi érdekes, fantáziadús, változatos dolgot nem vagyunk hajlandóak befogadni, csak a tömény műanyagot és agymosó baromságot. ennek eredménye többek között, hogy 2009-ben főműsoridőben ilyan műsorok mehetnek, mint a kalandra fal! ez mindent elárul. KHH..PFEJ!
0
2009. május 16., szombat 10:23
magyar feliratos ENGEDJ BE! előzetes
0
2009. május 13., szerda 20:26
sorry...
0
2009. május 13., szerda 20:26
esetleg van arra esély, hogy kiadják önök a félénk vagyok, de... és az olajra lépést?
0
2009. május 13., szerda 20:25
esetleg van arra esély, hogy kiadják önök a félénk vagyok, de... és az olajra lépést?
0
2009. május 8., péntek 12:42
Hát erről lemaradtam. Sebaj, úgyis felirattal szeretném látni (gondolom, nem úgy adták)..
0
2009. május 8., péntek 12:29
redband (cenzúrázatlan) trailer:

0
2009. május 8., péntek 12:27
A magyar címe "Utolsó élet az univerzumban" és már a Duna TV is vetítette.
0
2009. május 8., péntek 12:12
Köszönöm a gyors választ, akkor majd nézem a moziműsort és hátha szerencsém lesz. Mikor kerül pontosan a mozikba?
0
2009. május 8., péntek 12:09
Kedves Angelus!

Azt sajnos nem mi döntjük el, hogy melyik mozi veszi fel a filmet a kínálatába, de annyi biztos, hogy két kópiát fogunk vidékre küldeni, így nagy eséllyel eljuthat a nagyobb városok művész mozijaiba. A filmet mindenképp érdemes vászonról nézni, ugyanis gyönyörűen fényképezett (mint ahogy azt az előzetesben is láthattad).

0
2009. május 8., péntek 12:04
Kedves gerbence!

Valósznűleg a Titanic Filmfesztiválon (ahol a film nagy közönségsikert aratott) felvett magyar címmel (ENGEDJ BE!) forgalmazzuk mi is.

A távol-keleti filmekkel most kissé óvatosabban kell bánnunk, ugyanis az elmúlt években jelentősen csökkent az érdeklődés irántuk, de természetesen ránézünk erre a címre.

0
2009. május 8., péntek 11:57
Köszönöm a választ, remélem minél előbb a polcomra tehetem. :)
0
2009. május 8., péntek 11:45
Kedves Cornerék! :)

Wow!
Esetleg Békéscsabán is fogják majd vetíteni? Mert akkor hanyagolom az avi-t... Azért kérdem, mert régebben az Akira is ment nálunk, meg igazi rétegfilmek, csemegék. :) Nagyon jó lenne nagyvásznon látni elsőnek, s nem a monitort bámulva...

Üdv, Angie
0
2009. május 8., péntek 11:32
Ez tényleg szuper!
Bár még nem láttam a filmet, de nagyon kíváncsi vagyok. Ugye ez a "200 éve..." nem a magyar cím..? :)

+ egy javaslat: a Corner eddig szívesen fordult a távol-keleti filmek felé, ha ezt nem adtátok fel (ami szomorú lenne), figyelmetekbe ajánlom a Last Life In The Universe (Ruang rak noi nid mahasan) c. thai-japán filmet.
Sajnos még nem láttam, de sok jót lehet olvasni róla (imdb 7.8), és már a plakátjai is ordítanak a megismerkedésért.
Az imdb szerint 2005. február 4-én nálunk is bemutatták (talán valami Titanic-os alkalmi dolog lehetett), mindenesetre ez segíthet a jogok felkutatásában.

Pozitív választ kérek! :)
0
2009. május 8., péntek 11:32
Ez tényleg szuper!
Bár még nem láttam a filmet, de nagyon kíváncsi vagyok. Ugye ez a "200 éve..." nem a magyar cím..? :)

+ egy javaslat: a Corner eddig szívesen fordult a távol-keleti filmek felé, ha ezt nem adtátok fel (ami szomorú lenne), figyelmetekbe ajánlom a Last Life In The Universe (Ruang rak noi nid mahasan) c. thai-japán filmet.
Sajnos még nem láttam, de sok jót lehet olvasni róla (imdb 7.8), és már a plakátjai is ordítanak a megismerkedésért.
Az imdb szerint 2005. február 4-én nálunk is bemutatták (talán valami Titanic-os alkalmi dolog lehetett), mindenesetre ez segíthet a jogok felkutatásában.

Pozitív választ kérek! :)
0
2009. május 8., péntek 10:41
Kedves Agentorange!

Ez lesz az első filmünk, melynek a moziforgalmazását is teljesen önállóan végezzük. A moziban felirattal vetítjük majd a filmet, s természetesen a később megjelenő DVD-n is lesz eredeti nyelv és magyar felirat (a szinkron mellett).

Aki esetleg nem ismerné: IMDb, Rotten Tomatoes, Empire, Kritikus Tömeg.

Nem csak szerintünk jó film. :)

0
2009. május 8., péntek 10:23
A Corner fogja kiadni? :)
0