Es akkor Claude Chabrol nevet el is felejtettem emliteni.
0
2009. február 22., vasárnap 23:53
437
Kedves Corner!
"A Per" c film megjelenése kapcsán, illetve a "Tavaly Marienbadban" c filmre utalva én is csak gratulálni tudok. Végre van egy kiadó, amelyik nem csak az agymosást képviseli. Remélem ez az igényes felhozatal a jövőben is folytatódik. Az angol és a francia filmtörténelem klasszikusai sajnos nagyon hiányoznak a magyar DVD piacon. Gondolok most olyanokra, mint JULES DASSIN, JEAN RENOIR, GODARD, JEAN VIGO, LOUIS MALLE, JACQUES BECKER, MAX OPHÜLS, valamint más nemzetiségű alapok, olyan rendezőktől, mint Michelangelo Antonioni, Jacques Tati, Robert Bresson!!!!!!!!,
0
2009. február 21., szombat 16:47
6925
Kedves Cornerfilm! Ha egy mód van rá,próbáljatok egy kicsit ráhajtani a régi filmekre! Más kiadók,csekély kivétellel,mellőzik a nem manapság készült mozikat.De hát ezt ti is tudjátok,milyen mozik fekszenek kiadatlanul a Fórumnál és az InterComnál.
0
2009. február 21., szombat 13:05
1059
Várható mostanság-távolság valami Jansen film tőletek? Nagyon kéne már több embernek is a környezetemben. Jók voltak az Ádám eladásai, hogy újat vállaljatok be?
mellesleg írtam egy kis kommentet az Ádám-fórumába. tanulságul szolgáljon minden kiadónak, akik nem amerikai szemétbe akarják füröszteni az emberi tudatot.
0
2009. február 19., csütörtök 20:39
2002
Kedves CORNERfilm!
Úgye jól gondolom, hogy a The Propositionből, esélytelen a Blu-ray kiadás? :(
0
2009. február 9., hétfő 23:38
411
Kedves KoriG!
Örülünk, hogy elégedett vagy a kiadványainkkal. Mi is sajnáljuk a Veronika tokját, a későbbi megjelenéseinknél már ügyeltünk arra, hogy ne olyan tokba kerüljenek a filmjeink.
Nem biztos, de mintha az Európát a Caesar Film gondozná, ugyanakkor mi is jelentkezünk Lars Von Trier munkával idén: a már korábban bejelentett Birodalom I-II. 2009-ben felkerül a polcokra.
A Három szín trilógia egyelőre nem szerepel a terveink között.
Üdv: Cornerék
0
2009. február 9., hétfő 21:46
141
Kedves CORNERfilm!
Ma megérkezett pár "corneres" dvd, amikkel nagyon meg vagyok elégedve (mondjuk a Veronika kettős életét nagyon rossz minőségű amaray tokba sikerült belerakni, ellentétben a kitűnő papírdobozzal, és a film animált menüje is nagyon szép).
Megvettem az Ádám almáit is, amit már meg is néztem. Mivel dán filmről van szó, és ezeket a filmeket nem igazán lehet beszerezni, feltenném a kérdést, hogy várható e más dán filmek megjelenése is? Itt különösen a REKONSTRUKCIÓRA és az ALLEGRO-ra gondolok. De LARS VON TRIER ki nem adott (be nem szerezhető) filmjeinek (Európa, A bűn lélektana, Hullámtörés) is nagyon örülnék.
Visszatérve a Veronika kettős életére, a HÁROM SZÍN filmek esetleg megjelennek valamikor a Corner-nél?
0
2009. január 30., péntek 14:00
1847
Kedves CORNERfilm!
Mi lesz a meglepetés?
0
2009. január 30., péntek 12:02
16458
A kritikáknak én már rég nem hiszek...
0
2009. január 30., péntek 11:58
17243
márciusi bemutató. érdemes nyomon követni ezt az oldalt, no nem azért, mert az én blogom ad neki otthont. :)
0
2009. január 30., péntek 11:56
9489
(Ja , és Jama, rosszul emlékszem, nem azt mondtad, hogy a Happy-Go-Lucky februárban a mozikba kerül? Mert a VOX-ban szó se róla....)
0
2009. január 30., péntek 11:54
9489
A VOX-ban, minden különösebb magyarázat nélkül CSAK 75%-ot kapott a The Visitor. Alulértékelte a cikk írója .... :(
0
2009. január 29., csütörtök 22:54
411
Kedves filmbarátok!
Nagy örömünkre szolgál, hogy a Mozinet három általunk DVD-n forgalmazott filmet (4 hónap, 3 hét, 2 nap, Ádám almái és Az ajánlat) választott be 2008 tíz legjobb filmje közé, mi több A látogató című új bemutatónk a hónap legmagasabb százalékát (90%) kapta. Ilyenkor jó érzés filmforgalmazónak lenni. :)
Üdvözlettel: Cornerék
0
2009. január 29., csütörtök 17:14
17243
dettó és... dettó. de értékesítés szempontjából azért ez a film azért egy kicsit keményebb dió, mint a THE VISITOR.
0
2009. január 29., csütörtök 16:53
9489
Megvettem már külhonból, úgyhogy végülis nem gond, de szívesen vettem volna egy magyar vonatkozásos kiadást, hogy barátoknak is meg tudjam mutatni, micsoda nagyszerű film. Akkorhát és addigis sok sikert a The Visitor-nak a moziban és várjuk DVD-n!:)
0
2009. január 29., csütörtök 16:51
17243
jenkins karrierjének már a jelölés is jót tett; nem hinném, hogy egy ilyen erős mezőnyben díjra tudná váltani. ez a meccs valszeg rourke és penn között fog eldőlni, oscar-díjat szubtilis" alakításoknak nem nagyon adnak.
a vicc az, hogy nagy mókamester tud lenni az ürge: a SIX FEET UNDER-nél nem is kell messzebb menni, buddy boy. :)
0
2009. január 29., csütörtök 16:45
411
Kedves Rainbow!
Legjobb tudomásom szerint Az állomásfőnök jogai (még) a Moképnél vannak.
0
2009. január 29., csütörtök 16:42
9489
Remek, határozottan jót tett az eredeti filmplakátnak az Oscar-díj felirat! (Jenkins-nek is jót tenne. persze, mármint a díj és nem a felrat:) Én már a filmben is leltem egyszer örömöm, következő körben azt hiszem, akkor lelném, ha egy Thomas McCarthy-pakkban együtt adnátok ki az Állomásfőnökkel.:)
0
2009. január 29., csütörtök 16:38
411
Kedves filmbarátok!
Elkészült a A LÁTOGATÓ plakátja. A bemutató február 12-e. Reméljük, sokan örömötöket lelitek majd ebben a filmben.
0
2009. január 29., csütörtök 0:58
411
Kedves filmbarátok!
Nagy örömünkre szolgál jelezni, hogy újra azonnal szállíthatók az Xpressen az akciós termékek (a készlet erejéig) és az év végi slágertermékeink.
0
2009. január 27., kedd 12:30
344
Kedves Corner, én várok türelmesen. Ezt csak mint filmajánlóként írom, ha esetleg még nem láttad volna: múlt héten megnéztem Melvilletől a deuxieme souffle-t (Második nekifutás) és az egyik legnagyszerűbb film amit valaha láttam.
0
2009. január 27., kedd 10:30
411
Kedves zupadns!
Jó lenne közelebbit mondani, de még nem tudunk. :)
0
2009. január 9., péntek 13:44
16970
Engem is, nagyon kiütött vagy 2-3 napra.
0
2009. január 9., péntek 13:06
344
hogy álltok az Árnyékhadsereggel? Már az is jó lenne, ha mondtok egy hipotetikus negyedévet :)
0
2009. január 9., péntek 12:49
7926
Arra én is vevő lennék!Nagyon megütött az a film mikor először láttam.