Keresés

CORNERfilm kiadói fórum

2009. január 9., péntek 12:44
Már nagyon régen hiányolom a Lilja-t a kínálatból.
0
2009. január 7., szerda 22:45
Én is csatlakoznék Angie-hez a Lilja 4-ever kérdésében, kiegészítve Moodysson másik nagy sikerével, a Fucking Amal című filmmel.
0
2009. január 7., szerda 20:53
hoppá, nem néztem visszább. ez örvendetes, de ha jól értem, akkor egyelőre csak moziban lesz, és csak a  the visitor .
0
2009. január 7., szerda 20:41
supRshine: 557-es hozzászólás. :)
0
2009. január 7., szerda 20:37
üdv!

nem tervezitek megjelentetni thomas mccarthy két rendezését esetleg? (the station agent, the visitor). azt hiszem mindkét film igen nagy élmény.
0
2009. január 7., szerda 9:03
szó sincs róla! viccet félretéve, most még kapható a kétlemezes, de jövőre ilyenkor már biztosan nem, s ha addigra bemutatják a folytatást, biztosan lesz olyan újsületű rajongó, aki szívesen magáénak tudná a fullos változatot, s akkor minimum a vételi áron megválhatsz tőle.
0
2009. január 7., szerda 9:00
A szomszédék már megint különcködnek :) Nem baj, ennél a filmnél a hangahatások csak másodlagosak.
0
2009. január 6., kedd 20:29
Köszönöm a skatulyát!
0
2009. január 6., kedd 20:21
a 3.1-es hang kapcsá a románoknál kell kopogtatni. :) ahogy elnézem, máshol is ilyen keveréssel jelent meg.
0
2009. január 6., kedd 20:20
szerintem hamarosan aranyáron szabadulhatsz meg az extra változattól, s abból a pénzből körbebástyázhatod magad egylemezes változatokkal. (kis túlzással.)
0
2009. január 6., kedd 20:19
Kedves Cornerfilm!

Nagyon szuper a 4 hónap, 3 hét, 2 nap DVD kiadása, bár a 3.1-es hang nagyon furcsa, nem sok ilyen DVD-m van. Köszönöm, hogy kiadtátok, esetlej a Lilja 4-ever kiadását nem tervezitek? Tudom, hogy nagyon kemény mozi és nem igazán vásárlóbarát, de néhányan rajtam kívül még biztos szívesen megvásárolnák.
0
2009. január 6., kedd 20:16
Ahogy a későbbiekben valahol írtam, én kajakra elhiszek mindent. Csak egy megjegyzés még. Pofásabb lett volna a dolog, úgy mint amikor a Bin Jip (nem tudom most hirtelen melyik kiadó) jelent meg. Egyértelműen közölték, hogy megjelenik extra és egylemezes változatban is. Nem az volt a céljuk, hogy lekaszálják emelt áron a vevőket majd terítik a másoderjesztést 990-ért. Engem például teljesen hidegen hagynak az extrák. Én a filmre vagyok kíváncsi mindig. Most van egy faja extra lemezem 1990-ért. Meg sem néztem. Na meg a slipcase. De jó, hogy van. Majd lejátszom azt is.

Remélem nem veszi senki zaklatásnak ha még egyszer jelentkezem a 295-ös turis árnál.
0
2009. január 6., kedd 19:37
2008-09-06

o_peti:

Kedves Corner!
Nem szeretnék a már unalomig ismert aknára futni. Tényleg csak ezer példány jelenik meg, vagy később tele lesznek vele a hypermarketek 950 Forintért? Esetleg az egylemezes változatukkal?

én:

ebben a formában (kétlemezes, slipcase-es változatban) biztos, hogy nem veheted meg 990 ft-ért. a kiadó eddig egyetlen filmjlének extra változatát sem olcsózta le: az idő uraiból készült egy műanyagtokos, egylemezes verzió, ugyanakkor a digapakes, kétlemezes változat még mindig 4.990 ft-ba kerül.

kiegészytés: mielőtt még valaki megjegyezné, hogy az idő urai már csak 2.990 ft-ba, a bosszú trilógia pedig 6.990 ft-ba kerül, annak szólok, hogy ez az xpress saját akciója - egy évvel a megjelenés után.
0
2009. január 6., kedd 19:30
Kedves o_peti!

Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de Te valamit nagyon félreérthettél. Visszakerestem a hozzászólásokat a témában, s ugyan a kérdésedre nem mi, hanem valaki más válaszolt, de abban is hangsúlyozva volt, hogy a film kétlemezes változatban nem lesz olcsóbb 2.990 Ft-ért. És ezt tartottuk is: a Párizs, szeretlek! kétlemezes változatából 1.000 darab készült, ez gyakorlatilag el is fogyott (raktárunkban legalábbis már csak néhány darab van), azt soha nem állítottuk, hogy nem fog megjelenni egylemezes, o-ring nélküli változat is, olcsóbban.

Üdvözlettel: Cornerék
0
2009. január 6., kedd 18:29
Kedves Corner Kiadó!

Ugyan már, mit is kérdeztem a Párizs, szeretlek c. film "limitált" (...) megjelenése előtt? Valami olyat, hogy: Ugye nem fogják utánam hajigálni a filmet akár egylemezes változatban is kakiért-pisiért? No most lenne két kérdésem mint egy elb@ltázott népmesében. Tehát, vajon melyik filmet kínálja kilenckilencvené  a piros bolt? Vajon melyik filmet fogom kiturkálni kettőkilencvenöté  majd pár hét múlva? A helyes válaszokat az ímélcímemre várom. Ha tényleg helyesek lesznek a megfejtések, meghívom a kiadó tetszőlegesen delegált tagját valami jó kávézóba, ahol elmondom neki egy gőzölgő csésze felett annak a módját, hogy miként kerülheti el az ember, hogy reggel kolgét helyett kreptót kelljen használnia.
0
2008. december 25., csütörtök 11:20
kár. pedig már rápörögtem. na mindegy. akkormaradacsodás2009re
0
2008. december 25., csütörtök 0:45
valahol említették, hogy már csak jövőre.
0
2008. december 24., szerda 22:44
lehet, hogy én vagyok lemaradva több kilométerrel, de nem tudom, ezzel mi a helyzet:

"A Birodalom (Riget) első évada kétlemezes, papírtokos kiadvány formájában jelenik meg, 3990 forintos fogyasztói áron."
0
2008. december 23., kedd 13:20
Sajnálom, hogy ezt előbb nem tudtam, megörvendeztetett volna valakit karácsonyra .... De azért csodák és alternatív források még vannak, így sikerült vautas nélkül is egy (vagyis három) ritka filmcsemegével örömet szerezni.
0
2008. december 23., kedd 12:45
Nekem meg igazi házi készítésű magyar feliratos, illetve magyar szinkronos formában, emlékeztetve a régmúlt időkre, amikor még csak alternatív forrásból lehetett igazi filmcsemegékhez jutni.
most posts by TM
0
2008. december 23., kedd 12:25
Nálam már polclakó az Állomásfőnök, nagyon remek angol kiadásban, extrásan, csinos fekniben feszít a polcon. Ettől függetlenül sokaknak megmutatnám magyarul, vagy legalább magyar felirattal.
0
2008. december 23., kedd 12:17
Tudom már! Az állomásfőnököt nem néztük, csak csináltunk neki egy hasonmást, így őt otthon tettem magamévá, a baltások közé viszont közösen épültünk be, ahogyan "nagy zűrben" is voltunk. :))
most posts by TM
0
2008. december 23., kedd 12:07
azt hiszem, igen. talán. de a kung fu hustle-lel biztosan így volt. :)
0
2008. december 23., kedd 12:06
angol kiadásban a polcon figyel, de azért szívesen feltennék mellé egy magyarul beszélőt is. a THE VISITOR-ral is így lesz, ami szívben és lélekben még egy lapáttal rápakol a "kirekesztett emberek varázslatos ébredése"  sztorira, ami a nagy (kis) elődöt is megalapozta.
0
2008. december 23., kedd 12:05
Mert ha jól emlékszem, így volt, ugye? :)
most posts by TM
0