Keresés

CORNERfilm kiadói fórum

2008. december 23., kedd 12:01
Nekem kifejezetten imponál, hogy a pici ember csak pici hazai közösség szívecsücske, s hogy csak néhányan vagyunk, akik tudjuk, mekkora kincs van a kezünkben. Komolyan mondom, nem is örülnék neki, ha mindenkinek saját bakterfilmje lenne a nappaliban, ez az állapot így jó, ahogy most van.
És mégegyszer köszönöm, hogy összehoztál e remekművel!
most posts by TM
0
2008. december 23., kedd 11:41
tudtommal az állomásfőnök jogai a moképnél vannak. náluk kellene kopogtatni. :)
0
2008. december 23., kedd 10:25
No igen, ez a hangulat biztosan rengeteget hozzátesz, de szerintem ezt a filmet mindegy hol nézed, midegy, milyen körlmények között nézed, akkoris hatni fog. Komolyan írtam korábban, hogy nem hittem, hogy az Állomásfőnököt felül lehet múlni (azt nem tervezi Corner??), de a Látogatóval tényleg sikerült.
0
2008. december 23., kedd 10:10
egyrészt nálam richard jenkins régóta kultuszfigura (a szegény, megboldogult dvdextra v1.0-án írtam anno egy cikket  alegjobb karakterszínészekről, ott második volt dennis farina után), ha ismered a sírhant műveket, vgy láttad pl. a SHALL WE DANCE-et, amiben mindenkit lemosott a színről, akkor megérted...

...másrészt épp new yorkban voltam és ott láttam ezt a filmet, amely new yorkban játszódik. fenomenális volt. a közönség összetétele (átlagéletkor: 50), viselkedése (hangosan sírtak, nevettek, tapsoltak), meg az, hogy teltházzal ment a film...
0
2008. december 23., kedd 10:06
Vizsgáljuk hát meg a körülményeket....:)
Egyébként, a vetélytársa annak az eredménye, hogy rajongok a brit filmekért és mentalitásért és mindenért, - ha még nem mondtam volna - így érthető, hogy nálma a Happy-go-lucky nyert.
0
2008. december 23., kedd 10:02
lehet, ha te is olyan körülmények között látod, mint én, akkor nálad sem lenne vetélytársa. :)
0
2008. december 23., kedd 9:58
Kedves Cornerék,

Ezer köszönet a sok-sok igényes kiadásért és a remek, vevőbarát kommunikációért. Mindannyiotoknak békés ünnepet!
0
2008. december 23., kedd 9:56
No, megvan a cím - látod, mégis maradt a sci-fis megoldás :) - és az időpont.
Nálam csak a második legjobb, de csak mert nincs megosztott első hely ... vagyis azt hiszem, nem lehet itt a listában majd két elsőt írni.
0
2008. december 23., kedd 9:37
jenkins jelölései és díjai:

- Screen Actors Guild-jelölés
- Satellite-díj
- Independent Spirit-jelölés
- National Board of Review-díj
- Gotham Award-jelölés
- San Diegói Filmkritikusok különdíja az egész éves teljesítményért

"We are not helpless children!"
0
2008. december 22., hétfő 20:59
Én A legyek urát köszönöm, és természetesen viszont kívánok kellemes ünnepeket!
0
2008. december 22., hétfő 20:57
Végre. Annyian dicsőítik, már alig várom hogy lássam.

Boldog Karácsonyt és Sikeres Új Évek kívánok nektek, minél több és sikeresebb filmmegjelenésekkel!
0
2008. december 22., hétfő 20:20
vitán felül az év legjobb filmje. köszönjük, corner film!

0
2008. december 22., hétfő 20:05
Kedves filmbarátok!

Ezúton szeretnénk megköszönni egész éves támogatásotokat, tanácsaitokat, kéréseiteket és nem utolsósorban azt, hogy olyan sokan szavaztatok bizalmat filmjeinknek, kiadványainknak!

Karácsonyi ajándékként fogadjátok sok szeretettel a következő bejelentést: 2009. február 12-én mutatjuk be az Odeonnal közösen Thomas McCarthy, Az állomásfőnök rendezőjének sok-sok díjat nyert és erősen Oscar-várományos új filmjét, A látogatót (eredeti cím: The Visitor). A film főszereplője Richard Jenkins (Sírhant művek, Égető bizonyíték), akinek alakítását nagy valószínűség Oscar-díjra jelölnek a legjobb férfi főszereplő kategóriájában. A filmet több kópián mutatjuk be, terveink szerint nem csak az Odeon-Lloydban és más művészmozikban, hanem többtermes filmszínházakban és vidéken is, hogy minnél többen láthassátok ezt a varázslatos filmet.

Üdvözlettel: Cornerék

0
2008. december 22., hétfő 9:12
az első vetítési időpontok (odeon-lloyd):

Csütörtök (december 25.)   21:00      
Vasárnap (december 28.)   21:00      
Csütörtök (január 1.)   19:00      
Szombat (január 3.)   19:00  
0
2008. december 15., hétfő 19:02
köszi a gyors választ (meg a korrekt kiadásokat is, ha már itt tartunk)
0
2008. december 15., hétfő 18:27
Köszönöm, közben kaptam belőle!

Így már lassan indulhat a pakkom. :-) Köszi még 1x.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2008. december 15., hétfő 18:24
Kedves Tadam!

A legyek urából is szállítottunk az Xpressnek. Remélhetőleg elég lesz. Ha nem, akkor viszünk még belőle a héten.

Üdv: Cornerék
0
2008. december 15., hétfő 18:11
Corner!

Nekem Legyek Ura kellene. Héten adtok még Xpressnek? Iszonyat fontos!!!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2008. december 15., hétfő 18:09
Kedves Mac!

Épp most szállítottuk be a Szövetség utcába a filmeket - az akciós termékekkel, további Ádám almái DVD-kkel együtt. Remélhetőleg hamarosan azonnal szállíthatók lesznek a DVD-k.

Üdvözlettel: Cornerék
0
2008. december 15., hétfő 17:23
üdv cornerfilm!

a  4 hónap, 3 hét, 2 nap és a Fél Nelson várhatóan mikor jelennek meg?
erre a két filmre várok még, hogy elindulhasson a csomagom.

köszi
0
2008. december 14., vasárnap 12:48
Kedves CortezCorleone!

Az Odeon-Lloyd moziprogramját a vetítéseket megelőző héten véglegesítik, így egyelőre semmi konkrétat nem tudunk mondani.

0
2008. december 14., vasárnap 12:46
Kedves SupRshine!

Nem zárkózunk el az ötlettől, de egyelőre még semmi biztosat nem tudunk mondani. Jövő évi terveink még meglehetősen képlékenyek. Egy biztos: 2009-ben is lesznek jó filmjeink. :)

0
2008. december 13., szombat 12:59
Oké, várjuk!
0
2008. december 13., szombat 12:47
Igazából nem régen kaptam meg ajándékként és még várat magára a megnézése, de azt mindenképpen megígérem, hogy írok róla.
0
2008. december 13., szombat 12:14
Rainbow, nincs kedved írni pár sort a Mifune-ról? Már megjelenésekor szemeztem vele, de annyira nem tudok róla semmit, hogy nem mertem megvenni. Ezek a tartalom-ismertetők nem igazán viszek közelebb. Talán, ha egy kicsivel többet tudnánk meg róla (h kb. mire számítsunk, stílusa, hangulata, véleményed, stb), mi, hezitálók is könnyebben eldöntenénk, h teszünk-e egy próbát vele.
Csak mert gondolom, te láttad már.
0