Keresés

CORNERfilm kiadói fórum

2008. december 4., csütörtök 20:50
Bocsánat, ez már nem lesz bélyeg méretű. :)

Sky Blue - Trailer | Movies & TV | SPIKE.com
0
2008. december 4., csütörtök 20:46
Wonderful Days (Sky Blue) előzetes:

Sky Blue - Trailer | Movies & TV | SPIKE.com
0
2008. december 4., csütörtök 20:45
Kedves filmbarátok!

Valószínűleg már nem okozunk nagy meglepetést azzal a hírrel, hogy a Perfect Blue idén már nem fog megjelenni DVD-n. A japán partner slendriánsága miatt sajnos nem tudtuk volna olyan minőségben megjelentetni a filmet, ahogy azt elképzeltük, és a karácsonyi piac "ziccerét" kihagyva inkább eltekintettünk attól, hogy félkész terméket hozzunk ki. Pótdátummal egyelőre még nem tudunk szolgálni, minden a külföldi partneren múlik.

Ez volt a rossz hír, viszont van jó hírünk is az animerajongóknak: december 13-án kerül megrendezésre a Lurdy házban az Animekarácsony, melynek programját itt találjátok. A rendezvény keretében mutatjuk be következő rajzfilmünket, a Wonderful Days-t, amely koreai mesteremberek keze munkáját dícséri elképesztő látványvilággal és remek sztorival. A távol-keleti animációs filmek rajongóinak valószínűleg nem kell bemutatni ezt az akciódús sci-fit, hisz köreikben nagy kultusznak örvend. (A film előzetesét itt nézhetitek meg.)

A filmet aznap háromszor levetítjük (HD formátumban), és jövőre az Odeon-Lloyd mozi is műsorra tűzi, de csak korlátozott ideig. A DVD-megjelenésre legkorábban tavasszal lehet számítani. De nem ez lesz az egyeten meglepetésünk jövőre: hamarosan újabb hírekkel jelentkezünk. :)

Üdvözlettel: Cornerék
0
2008. november 25., kedd 11:09
De mikor? Nem győzöm kivárni!!!
0
2008. november 24., hétfő 17:23
Kedves Niwrok!

Ez így van, a PERFECT BLUE-t mi adjuk ki DVD-n.

Üdv: Cornerék
0
2008. november 24., hétfő 14:48
Kedves CORNERfilm!

Rainbow "Párizs, szeretlek!" tesztjénél olvastam, hogy a lemezen rajta van a Perfect Blue előzetese. Ez esetleg egy DVD-kiadást is előre vetít?
0
2008. november 14., péntek 16:11
Kedves Tony McDouglas!

Kíváncsian várjuk észrevételeidet. A Polanski-gyűjteménybe nagyon sok munkát fektettünk, de mégis becsúszhatott egy-két hiba, amiből jó forgalmazó holtig tanulhat. Elnézést a ferdítésért. :)

0
2008. november 14., péntek 15:37
A Polanski-gyűjtemény igazán szép kiadvány, de azért nincs vele minden rendben, legalábbis a KÉS A VÍZBEN-nel. (A másik kettőt még nem néztem meg.) Alkalmasint majd kivesézem a kiadványt, de megnyugtatásul jelzem, a hibák apróságokra vonatkoznak, jellemzően nem technikai vonatkozásúak...
0
2008. november 14., péntek 15:24
Ehhez a hozsannához már akartam én is csatlakozni, a Polanski gyűjtemény nagyon rendben van. :)
most posts by TM
0
2008. november 14., péntek 14:13
Kedves CortezCorleone!

Mindenképp szeretnénk foglalkozni távol-keleti filmekkel, hisz ha a honlapunkat megnézed, láthatod, hogy külön kategóriát nyitottunk számukra. Címeket egyelőre még nem tudok mondani, de több vasat is tartunk a tűzben. :)

0
2008. november 14., péntek 1:22
Kedves CORNERfilm!

Jövőre nem tervezitek további ázsiai filmek megjelentetését? Gondolok itt elsősorban Park Chan-wookra és Kim Ki-dukra. Az eddigi hiánypótló kiadásokért (Irgalmas lány, Bosszú-trilógia) pedig örök hála :)
0
2008. november 5., szerda 11:09
Még sok ilyen klassz kiadványt, Cornerfilm. :)
0
2008. november 5., szerda 10:05
Kedves Ásványvíz!

Köszönjük dícsérő szavaid, ilyenkre érdemes ébredni. :) Grafikusunknak, szövegíróinknak is átadjuk üdvözleted. :)

0
2008. november 5., szerda 10:04
Köszönjük! :)

Üdv: Cf
0
2008. november 5., szerda 10:02
Kedves Vittorio!

Igazából még nem néztünk utána a szinkronnak, hisz a megjelenés még elég távoli dolog - hivatalosan még nem is létezik, ugye. :) Amennyiben készült a filmhez szinkron, úgy mindenképp arra törekszünk, hogy ez kerülhessen fel a korongra, de az biztos, hogy szinkron nélkül nem fogjuk kihozni az Árnyékhadsereget.

0
2008. november 4., kedd 1:28
mivel A LEGYEK URA-n is több criterionos extra lesz, szerintem esélyes, hogy az ÁRNYÉKORSZÁG-on is lesznek arról a kiadásról bonuszok.
0
2008. november 3., hétfő 22:27
Nekem is a Szamuráj kell legjobban:)
0
2008. november 3., hétfő 21:49
Szóval Árnyékhadsereg a magyar cím. Találó és jól is hangzik.

Profitmaximálás céljából akár még horrorfilmként is lehet reklámozni ezzel a címmel. Simone Signoret komoran néz ki a borítóról és photoshoppal vért kentek a blúzára. Mögötte vészjósló árnyak. ;)
0
2008. november 3., hétfő 13:58
Nálam a Polanski doboz minden kétséget kizáróan 2008 lejobb kiadványa, csak azért nem írok róla 25 oldalt, mert nincs túl nagy kritikusi vénám, de minden tekintetben a legjobb hazai kiadvány idén, a doboz stílusos, masszív, külön dicséret, hogy fekete fehér, igy még jobban passzol a 3 film hangulatához, a filmekhez kis füzetke jár, ami egy apró, de tök jó dolog, a menükben hangulatos jazz szól (az adott film fő zenei motívumát kiragadva), az extrák félelmetesen jók, Polanski egy csomót beszél a filmek hátteréről, keletkezésükről, a színészekkel való viszonyáról, stb...
A filmek pedig....egyik jobb mint a másik, nem is tudom, nehéz lenne most dönteni, mert nemrég néztem meg mind a hármat, a Kés a vízbent még sosem láttam, így az a meglepetés erejével hatott, hihetetlenül jó film, szétszakad a képernyő a feszültségtől....mindegyik remekmű.
Mindez 5 rugóért, hát komolyan mondom :) :)
0
2008. november 3., hétfő 13:45
Délben hazaugrottam lángosozni, és belepillantottam a mai csomagba. A Polanski-doboz bizony nem akárhogyan néz ki, egyelőre még kívülről csodáltam csak meg, de kinézetből abszolút jeles! :)
0
2008. november 3., hétfő 11:06
Új szinkront csináltattok, vagy volt ennek régen szinkronja?
Asszem a Mokép-nél jött ki régen VHS-en, de az feliratos volt.
0
2008. november 3., hétfő 11:01
Én is örülök az Árnyékhadseregnek. Én is a Criterion féle Melville filmekre hajtok, de ezzel bevárom a hazai megjelenést. Bár szerintem ebből itthon nem sokat lehet majd eladni. Adja Isten, hogy tévedjek!
A Második nekifutás vagy a Spicli talán jobb választás lett volna anyagilag, a legjobb meg persze a Szamuráj.
0
2008. október 30., csütörtök 18:58
Aha, nagyon birom én is Melville-t, és láttam, hogy most kihozta még két filmjét a Criterion, viszont az Army Of Shadows-ból van egy magyar feliratos kiadás, az mondjuk fapados, én azt terveztem megvenni, mert felirat nélkül nem szeretek filmet nézni, de ez nagyon jó, hogy kijön az Army Of Shadows :)
0
2008. október 30., csütörtök 14:36
Ásványvíz, hasonló hajóban eveztünk. A doulos meg deuxieme souffle criterion kiadását akarom a közeljövőben megvenni, ezért is vártam hogy vajon melyik Melville filmet fogja a Corner megjelentetni. Félreértés ne essék az army of shadowsnak is nagyon örülök!
0
2008. október 30., csütörtök 14:31
Ez a nap híre! (Hacsak az Euro nem megy 250 alá:) A Criterion kiadás bővelkedik extrákban, ha fullos kiadásban gondolkodtok. Mi lesz a magyar cím?
0