Máris gazdagabb lettem új információval Párizs, szeretlek! című filmmel kapcsolatban. Köszönöm.
0
2008. október 16., csütörtök 14:19
7721
Megjelenés dátuma 2008. november 3.
0
2008. október 16., csütörtök 14:09
411
Kedves filmbarátok!
Szeretnénk felhívni a figyelmeteket arra, hogy honlapunk megújult (ahogy azt már Bolond Pierrot is pedzegette korábban :). A külalakban történt változások mellett az új oldal egyik legújabb szolgáltatása a blog, melyet terveink szerint 2-3 naponta frissítünk többnyire a cégünket érintő eseményekről, megjelenésekről történő beszámolókkal, de lesznek filmkritikák, koncertbeszámolók, stb. A cikkekhez, filmekhez hozzá lehet szólni a pofonegyszerű regisztrációt követően. Úgy tervezzük, hogy a regisztráltak között elindítunk egy törzsvásárlói programot is, de ez egyelőre a jövő kérdése. :)
Az oldal még nem üzemel 100%-osan; a tartalmak még feltöltés alatt állnak, továbbá a főoldalon is lehet majd regisztrálni, meg lesznek jelenítve a legutolsó hozzászólások, s így tovább. Bármilyen javaslatot, tanácsot, kérést szívesen veszünk. Kérlek, látogassatok el hozzánk!
Üdvözlettel: Cornerék
0
2008. október 16., csütörtök 14:09
411
Kedves filmbarátok!
Szeretnénk felhívni a figyelmeteket arra, hogy a href="http://www.cornerfilm.hu/">honlapunk megújult (ahogy azt már Bolond Pierrot is pedzegette korábban :). A külalakban történt változások mellett az új oldal egyik legújabb szolgáltatása a blog, melyet terveink szerint 2-3 naponta frissítünk többnyire a cégünket érintő eseményekről, megjelenésekről történő beszámolókkal, de lesznek filmkritikák, koncertbeszámolók, stb. A cikkekhez, filmekhez hozzá lehet szólni a pofonegyszerű regisztrációt követően. Úgy tervezzük, hogy a regisztráltak között elindítunk egy törzsvásárlói programot is, de ez egyelőre a jövő kérdése. :)
Az oldal még nem üzemel 100%-osan; a tartalmak még feltöltés alatt állnak, továbbá a főoldalon is lehet majd regisztrálni, meg lesznek jelenítve a legutolsó hozzászólások, s így tovább. Bármilyen javaslatot, tanácsot, kérést szívesen veszünk. Kérlek, látogassatok el hozzánk!
0
2008. október 15., szerda 11:01
4078
Kedves Cornerfilm! És azzal amit én írtam (Kiskakukk) mi a helyzet?:) Van rá esély?
0
2008. október 15., szerda 0:38
411
Köszönjük, mi pedig megígérjük, hogy nem tévesztjük szem elől Melville örökségét. :)
Üdv: Cornerék
0
2008. október 15., szerda 0:36
344
Értem. Sebaj, sok sikert nektek! (Igéretemet azért betartom és meg fogom venni a két kiadványt ;)
0
2008. október 15., szerda 0:12
411
Kedves zupadns!
Ne kérj tőlünk lehetetlent! Mi szívesen lehoznánk a csillagot az égről, de sajnos az általad felsorolt filmek közül nem egynek van már hazai jogtulajdonosa.
0
2008. október 14., kedd 19:48
344
Jövő húsvétra egy JP Melville díszdobozt kérek. Legyen benne a doulos, deuxieme souffle, armee des ombres, a samourai és a vörös kör extrákkal kicsinosítva wc-lehúzás és szandi nélkül. Nem mondhatjátok, hogy nem adok elég időt :) Cserébe megigérem, hogy novemberben megveszem a polanski díszdobozt, decemberben pedig a Veronikát.
0
2008. október 14., kedd 19:07
52685
Méghozzá valami Budapest Film nevű cég, karöltve az Antenna Médiával.
most posts by TM
0
2008. október 14., kedd 17:15
560
Egy másik: 990-es kategória. De biztos jól fogyna. A Mézga Aladár különös kalandjai 3. DVD-t valamilyen okból elfelejtették kiadni.
0
2008. október 14., kedd 17:13
560
Én is javasolnék egy szélesebb körben is teríthető címet. Jean-Pierre Melville: A szamuráj. Nem tudom eddig miért nem adta ki senki itthon, de egy igényes kiadást nagyon megérdemelne.
0
2008. október 14., kedd 16:05
473
Van egy hasonló film, bár nem teljesen, a Hell In The Pacific, az teljesen kétszereplős, Toshiro Mifune meg Lee Marvin játszik benne, John Boorman rendezte, amikor egy csendes óceáni lakatlan szigetre vetődik két ellenséges pilóta a 2. világháború alatt (japán/amerikai), és az ő harcuk, szinte teljesen némafilm, sose érteni mit mond a japán, de hatalmas film, na azt is megcélozhatnátok Cornerfilm :)
0
2008. október 14., kedd 14:53
411
Kedves o_peti!
A kiadvány valóban elkészült, hisz a már zajló DVD Fesztivál alkalmából jelentettük meg ilyen kiszerelésben. Ahogy azt Jamamura is megírta, valószínűleg az Xpresshez is hamarosan megérkeznek a lemezek, és a kétlemezes, O-ringes változatból tényleg csak 1.000 példány készült. Becsszó! :)
Üdv: Cornerék
0
2008. október 14., kedd 14:39
203
Én kajakra hiszek mindenben. ( limitált háborús díszdoboz, ázsia extrém, Paprika, stb. )
0
2008. október 14., kedd 14:37
17243
szerintem 1-2 napon belül ide is megérkezik a film, s hidd el, tényleg csak 1000 példány készült belőle.
0
2008. október 14., kedd 14:35
203
Pont ma rekesztettek Dunát a hülyeazértnevagyok boltban a Párizs, szeretlek-c. filmből. Itt huszonegyedike után jelenik meg.... Ezer példány.... hmmmm....
0
2008. október 8., szerda 11:48
4078
Nagyon örülnék, ha kihoznátok a Kiskakukk című remekművet. Egy finn és egy szovjet katonáról szól akik egy lapp nőnél találnak menedéket. A szovjet katona folyamatosan meg akarja ölni a finn-t, mert azt hiszi, hogy náci, de a finn katona általában jól elveri, de azon túl nem bántja:) a lapp nő pedig semmit se ért az egészből ő csak gondoskodna az állatairól és a házáról.
A filmben a legjobb, hogy majdnem teljes egészében három szereplős, de ez a három szereplő háromféle nyelven beszél és így senki se érti a másikat:) Magyar felirattal adták mindenhol, DVD-n is csak az kéne rá, hisz három nyelvet leszinkronizálni értelmetlen lenne:)Szerintem nagyon szép és vicces film, igazi igényes filmcsemege.
Gondoltatok-e esetleg arra, hogy megjelentessétek Andrzej Zulawski Birtoklás (Possession, 1981) c. filmjét Sam Neill és Isabelle Adjani főszereplésével?
Köszi: A.
0
2008. október 6., hétfő 17:33
411
Kedves Bolond Pierrot!
Köszönjük a dícsérő szavakat. Az oldalunk valóban megújult, de jelenleg még csak teszt-üzemmódban funkcionál, számos szolgáltatás még nem él (pl. a regisztrálás), illetve a tartalmak is feltöltés alatt állnak. A megújult oldalunkon egy blogot is elindítottunk, amin többnyire a CORNERfilmet érintő hírek, cikkek jelennek meg, de időről időre külsősök írásait is megjelenítjük mindenféle kulturális témában. Érdemes lesz gyakran visszanézni hozzánk. :)
0
2008. október 6., hétfő 14:56
1604
Kedves Cornerfilm!
Szép lett az új honlapotok! Ajánlom mindenki figyelmébe!
Üdv.: Bolond Pierrot
0
2008. október 3., péntek 22:17
489
Kedves Cornerfilm! Ismét érdeklődöm hogy a Riget előrendelése mikortól lehetséges?Nem tehetek róla de tűkön ülök már. :)
0
2008. szeptember 29., hétfő 16:37
1604
Érdekes, hogy ezen a korszakán kívűl szinte az összes filmje megjelent már Hitchcock-nak... még a némafilmjeiből is jópár... Pedig a A Manderley-ház asszony, Forgószél, Mentőcsónak és A Paradine-ügy a fontos filmjei közül való...
0
2008. szeptember 25., csütörtök 18:07
6925
Kedves Cornerfilm!
Hitchcocknak a 40-es években közel tucatnyi filmje készült.Ezekből csak három(Szabotőr,Rémület a színpadon,Kötél) jelent meg eddig itthon. Nincsen esetleg nem studiófilm a többi között? Az eredeti gyártók többsége(Selznick,RKO) már nem létezik.