Keresés

CORNERfilm kiadói fórum

2008. szeptember 24., szerda 23:19
mindenkinek más a megközelíthető, én a nagy átlagról beszéltem, akikhez képest más vagyok, erre már rég rájöttem... de ízlések és pofonok...
a Párizs, szeretlek c. filmet is láttam, és nem szoktam látatlanban nyilatkozni, legfeljebb, ha egy rendező filmjeinek többségét láttam és tetszett vagy nem, abból lehet általánosítani, főleg szerzői filmeseknél...
Bresson 3 filmjét nem láttam még: A bűn angyalai, Egy szelíd asszony és Egy álmodozó négy éjszakája. a többit láttam már...
0
2008. szeptember 24., szerda 22:38
neked nem nagyon okoz gondot, hogy egy rendező mennyire megközelíthető, igaz? meg se nézed a legtöbb filmet, csak látatlanban fikázod, így van? néha olyan érzésem van, hogy még bresson filmjeit sem láttad, csak itt hajtogatod, hogy ki kéne már adni, nemde?
0
2008. szeptember 24., szerda 20:15
Kedves filmbarátok!

Igazán nem mondhatjátok, hogy filmjeinkkel nem próbáljuk lefedni a világ filmművészetének nagyobb szegleteit - legyen szó új vagy klasszikus alkotásról. Ezt a "missziót" a továbbiakban is szeretnénk folytatni, csupán finomhangoljuk a magyar piac jelenlegi igényeihez képest. A filmjavaslatokat továbbra is szívesen vesszük, de konkrét kijelentést még egyik címmel kapcsolatban sem tudunk tenni. De a képlet nagyon egyszerű: ha jól fogynak a mostani filmjeink, akkor több pénzünk lesz továbbiak kiadására. :)

Üdvözlettel: Cornerék
0
2008. szeptember 24., szerda 18:15
Azért Hollywoodból korántsem csak szemét jön ám!...
0
2008. szeptember 24., szerda 18:02
A Marquise is történelmi film, ha már itt tartunk...:)
0
2008. szeptember 24., szerda 18:00
Pierrot!

Én már rég rájöttem az európai filmek értékére, sőt, jobban is értékelem azokat, amerikai(hollywood-i)társaiknál, már csak a kiadókat kéne meggyőzni, hogy itthon is érdemes európai filmeket kiadni, nem csak a hollywood-i szemetet.
Ám bízom a Corner Filmben is, amennyiben pozitív választ ad kérdésemre ezen filmeket illetően. :)
0
2008. szeptember 24., szerda 17:57
Léteznek,de sajnos sokkal kevésbé,mint évtizedekkel ezelőtt.
Újabban a franciák másolják Hollywoodot és nem fordítva,az olasz filmeknek is túlvagyunk az aranykorán.
Én leginkább a 60-as években készült angol történelmi filmeket néznék.
Ilyesmiket:
Becket
Mária,a skótok királynője
Anna ezer napja
Vagy az 1984-et.De tartok tőle,hogy mind studiófilm

A Sophie Marceau mozik közül leginkább a Huhogókat választanám.Történelmi film:)
0
2008. szeptember 24., szerda 17:27
Végre még valaki rájött, hogy francia és európai filmek is léteznek és nem csak amerikaiak orba-szájba... :P
0
2008. szeptember 24., szerda 16:12
Plussz egy "szavazat" a Párizsi diáklány mellett.:))
0
2008. szeptember 24., szerda 16:06
Tisztelt Corner Film!

Ezen Sophie Marceau filmek hazai DVD-kiadására van esély szerintetek?

Nagyon jó lenne már ezeket a filmeket kiadni, mivel sokan várnak a hazai DVD-megjelenésre itthon is, tehát bizonyára lenne rájuk kereslet.
Várva mielöbbi pozitív visszajelzéseteket,
tisztelettel:Horváth Barna alias brown
0
2008. szeptember 24., szerda 14:43
Kedves Bolond Pierrot!

A honlapot illetően hamarosan kellemes meglepetés fog érni. :)

0
2008. szeptember 24., szerda 14:37
Főleg, hogy az Xpress vásárlóközönsége valóban nem Bressonokra és Kieslowskikra vágyik, nekik pedig talán azokat kéne felkutatniuk, amire egy Xpress fórum alkalmatlan. Ezért kéne saját platformot a saját honlapjukon létrehozni ecélból...
0
2008. szeptember 24., szerda 14:35
Én tartom magam ahhoz, hogy Kieslowski az egyik legnehezebben megközelíthető rendező és Bresson sokkal könnyebben emészthető, de ez persze lehet, hogy csak az én véleményem.
Egyébként nem nekiugrom a Kiadónak, hanem próbálok ötleteket adni nekik, ill. jelezni, hogy a "bort iszunk és vizet prédikálunk" kiadópolitika nem a legszimpatikusabb.
Akkor írom őket le, ha már teljesen reménytelennek tűnnek. Caesar Filmnek eszem ágában sem lenne javasolni, hogy csinálják meg már végre a honlapjukat, mert a XXI. századi kereskedelemben ez elengedhetetlen... de a Corner Filmnél még van talán rá esély, hogy ráébrednek...
0
2008. szeptember 24., szerda 12:25
Sajnos nem véletlen az, hogy nincs még Bresson DVD.
Kieslowski-t, ha nem veszik meg, Bresson-ra sincs sok esély.
Hiába vennéd meg te, én is megvenném, de az csak csepp a tengerben.
Azt viszont végképp nem értem, hogy miért ennek a legszimpatikusabb, igényes kiadónak kell nekiugranod folyton.
0
2008. szeptember 23., kedd 17:34
bolond pierrot, szerintem gyere le a földre: egy bressonból még annyit se lehetne eladni, mint egy kieslowskiból.
0
2008. szeptember 23., kedd 16:21
Ja, és talán a honlapotokat is naprakészen kellene tartani, sokkal több információval, menüképekkel, stb. a kiadványokról, s akkor talán több vasárló csábulna el...
0
2008. szeptember 23., kedd 16:19
Kedves Corner Film!

A Kieslowski filmeket megértem. De a Bressont nem. Bressontól egyetlen filmet sem adott még ki senki sem Magyarországon sem DVD, sem VHS-en, így a fogadtatásról sem lehet senkinek semmi fogalma.
Véleményem szerint Kieslowski egy nagyon nehéz rendező, Bresson sokkal egyszerübb.

Egy ötlet: a Navigátor Film megcsinálta itt az Xpress-en, hogy beharangozott egy filmet (Nosferatu), de előrendelésszámhoz kötötte, hogy mikor adja ki. (És meg is lett a kellő előrendelés.) Ezt Ti miért nem tudjátok csinálni/megpróbálni a Bresson filmmel kapcsolatban!?

Üdv.: Bolond Pierrot
0
2008. szeptember 23., kedd 15:50
Kedves Bolond Pierrot!

Hidd el, ezeket a filmeket mi is várjuk, illetve várnánk, de legalább ennyit vártunk a Veronika kettős életétől is, amire szemlátomást nem volt kiváncsi a magyar közönség, így most jegeltük Kieslowskit, mert valószínűleg a kevésbé ismert filmjeit még kevesebben vennék meg. Beírhatod ezerszer, hogy várod őket, de ettől még nem fogják többen megvenni őket.

S hasonló a helyzet Bresson filmjeivel is. Természetesen nem tettünk le ezek megjelentetéséről, de most profitábilisabb termékekre fektetjük a hangsúlyt, amit talán megértesz.

0
2008. szeptember 23., kedd 10:53
Én még mindig a Robert Bresson: Zsebtolvajt, a többi Kieslowski filmet várom!!! :S
0
2008. szeptember 22., hétfő 21:19
Kedves Reverse!

Talán már nem is kell olyan sokáig várnotok. :) A bejelentést ezúttal addig nem tesszük meg, míg valamennyi specifikáció, a kiszerelés, ár és megjelenési időpont nem tisztázott. Nem szeretnénk újabb, számunkra is kellemetlen késés miatt játszadozni a bizalmatokkal.

0
2008. szeptember 22., hétfő 2:49
Hu...
Ez gyönyörűségesen igényes!!!!
Remek ötlet!
Előre is köszönjük!

ui:És a Perfect Blue-t is nagyon várjuk :)
0
2008. szeptember 22., hétfő 2:17
Kedves filmbarátok!

Korábban már utaltunk rá, hogy a Párizs, szeretlek! DVD-nknek különleges slipcase csomagolást szánunk, végül aztán úgy döntöttünk, hogy slipcase helyett o-ringes megoldást alkalmazunk, méghozzá egy apró, de szívünknek kedves kivágással. Szóval a kiadvány így fog festeni (ha rákattintotok a képre, akkor megnézhetitek nagyban is!):

Üdv: Cornerék
0
2008. szeptember 18., csütörtök 12:13
Köszönöm a választ! Ez nagyon jó hír!
0
2008. szeptember 18., csütörtök 12:11
Kedves Buttgereit!

De igen, hamarosan megjelenik a Perfect Blue is.

Üdv: Cornerék
0
2008. szeptember 18., csütörtök 12:06
A Perfect Blue-t nem tervezitek dvd-n?
0