Keresés

CORNERfilm kiadói fórum

2008. szeptember 10., szerda 1:56
Kedves csinema!

Remélhetőleg minél többet. :) Ahogy Gerbence is írta, kockázatos dolog volt ezt a filmet ilyen kiadásban megjelentetnük. Az igazsághoz azért hozzátartozik, hogy moziban és videón óriási siker volt, de azóta elment más irányba a közönség. Sokkal fontosabb szempont az ár, mint a minőség, s csak harmadik sorban jön az, hogy mit is kapsz a pénzedért. Megjelenési struktúránkat ehhez igazítjuk - természetesen elveink megőrzése mellett, hisz A bársonyos bőr DVD-n, a három Polanskin is lesz extra.

Üdv: Cornerék
0
2008. szeptember 10., szerda 1:54
Tisztelt CORNERfilm!

Érdeklődnék, hogy az August Rush című film szerepel-e a terveik között, szerintem megérné behozni, nagyon szívhez szóló film a zenéről, és annak hatalmáról. Tavalyi film, amerikán kívül független produkcióként van forgalmazva.

Köszönöm!
0
2008. szeptember 10., szerda 1:47
Kedves Jubei!

Henry is lesz, csak még nem döntöttük el, mikor. Jelenleg A Birodalom első évadának megjelentetését késő őszre tervezzük, de ez még változhat, a második évad viszont csak jövőre jön ki.

Üdv: Cornerék
0
2008. szeptember 9., kedd 23:05
Veronikát én (szégyen vagy nem) teljesen ismeretlenül "tettem magamévá" ezen az áron, de ilyen pozitívat még életemben nem csalódtam! Kiadvány szempontjából: a képtől a kiszerelésig (beleértve az extrákat) maximálisan meg vagyok vele elégedve. (Ja bocs, a műanyag tok az egyetlen negatívum: olyan bizonytalan rögzítői vannak, hogy nem érzem a lemezt rápattanni, attól tartok, a következő pillanatban leesik... de mégsem.) Film szempontjából: az egyik legmélyebb, legbensőségesebb alkotás, amit eddig láttam (a házi top 10-es listámon legalább öt helyet elfoglal), elképesztően el lehet merülni benne, s ami érdekes: újra és újra! Úgyhogy, creeper, ezt soron kívül nézd meg! Nekem Veronika (és Veronique) a vásárlása óta már négyszer volt meg. A végén a játékos sem szívesen adja vissza! ;-) Aki nem vette még meg, legyen szíves rámozdulni!
0
2008. szeptember 9., kedd 22:51
Kedves CORNERfilm!

Már nagyon vártam, hogy jelentkezzetek, de úgy tűnik, hogy megérte. Két filmet vártam még nagyon a korábban a megjelenési tervekben említettekből: a Bovarynét és A legyek urát. Úgyhogy nagy köszönet azért, hogy még az idén kézbe vehetem a két DVD-t!!!

A SarokPáholy sikertelensége egyszerűen nem lep meg. Néhányan annyira nincsenek képben a DVD kiadással, és annyira mindent 900 Ft-ért vagy az alatt akarnak megvenni, hogy egy ilyen film sajnos ma Mo-on nem piacképes.
Csak egy történetet ezzel kapcsolatban, bár ezt egy másik helyre akartam leírni. Az egyik kolléganőm mutatja nekem az egyik filmes magazin hátlapján szereplő reklámot. Bunuel filmeket ad ki egy kiadó, és most jön a hatodik rész, amit reklámoztak. Ott szerpel a következő szöveg: Ajánlott fogyasztói ár 1990 Ft. Boldogan mutatja, hogy ilyen olcsón ő is megveszi majd mind a hat filmet. Mikor mondtam, hogy darabja 1990, akkor teljesen meglepődött, hogy ennyibe kerül, majd  elmondta, hogy akkor nem vesz belőle.

Na akkor minden jót nektek, és várom az új DVD megjelenéseket!
0
2008. szeptember 9., kedd 22:43
Azért hozzá tartozik, hogy bár vészmadárkodni ki a fene akart, de sztem pl. egyáltalán nem meglepő.
4 ropiért árulni egy 2lemezes filmet, sima tokban (még ha papírtokkal is), méghozzá nem éppen egy bestseller közönségfilmet ma, itt elég kockázatos dolog. Vagy mondhatnám úgy is, h halott ügy volt már az elején... hiszen csak ezen a fórumon is hányan mondtuk, h szép dolog ez, és örömteli, de ennyiért nem zsákbamacskázik az ember pusztán örömből meg kiváncsiságból... na most akkor képzeljétek el a teszkók népét.
És ami tény, az tény: ennyiért sikerfilmeket vehetsz digiben, fémben, akárhogy, fél év után meg bármelyik kasszasikert megkapod feleennyiért.
Szép kísérlet volt, de ez a film ezzel az árral sajna nem passzolt össze (ezen a piacon).
0
2008. szeptember 9., kedd 22:37
Na igen, lassan be kell látni, hogy elbutult ez az egész ország... :(((
0
2008. szeptember 9., kedd 22:33
"A jó hír az, hogy akik rendelkeznek a Veronika kettős élete DVD-nkkel, azok igazi kuriózumot birtokolhatnak: egy olyan sorozat tagját, ami egyetlen tagból áll…  Mindhiába: a kiadvány megbukott. Mindösszesen 300 darabot adtunk el belőle. Kevés, nagyon kevés."

Kedves CORNERfilm,

hű de nehéz ezek után bármit is mondani.
Tényleg ez a valóság 2008-ban, itt Magyarországon? Bele se merek gondolni, mennyi fogtok eladni az Iszonyatból stb.

0
2008. szeptember 9., kedd 22:28
A Polanski-doboz kötelező vétel. :))

(Komolyan megveszem. A smiley a „kötelező vétel” szófordulatnak szól, ami számomra már ugyanolyan, mint a zenés kívánságműsorokban a „Küldöm mindenkinek, aki szereti.”)
0
2008. szeptember 9., kedd 22:19
Sajnálatos hír inkább nekem,mert előreláthatóan nálatok hagyok 12ezret
Polanski-trilógia díszdoboz
Párizs, szeretlek!
4 hónap, 3 hét, 2 nap
A bársonyos bőr
A legyek ura:)
0
2008. szeptember 9., kedd 21:54
Ez a fajta őszinteség és közvetlenség, mely abszolút nem elvárandó, de nagyon megtisztelő és jóleső érzést kelt a vásárlókban.
Azért örülök, hogy a Veronikát megvettem, és bár még nem néztem meg, mindenképpen megérte, hisz Anyának igencsak tetszett.

Polanski díszdoboz (nagyon olcsó, az Iszonyat nekem önmagában megér ennyit), és A legyek ura számomra természetesen kötelező.
0
2008. szeptember 9., kedd 21:48
"A bejelentés végére hagytuk az egyik legnagyobb csemegét. Bizonyára sokan fogadjátok nagy örömmel Lars Von Trier kultikus kórházsorozatának megjelenését, amely világszerte rajongók milliói mellett még Stephen Kinget is megihlette (A félelem kórháza című sorozat megalkotásában). A Birodalom (Riget) első évada kétlemezes, papírtokos kiadvány formájában jelenik meg, 3.990 Forintos fogyasztói áron."

Újabb óriási meglepetés!:) Mikor lehet előrendelni?:D

Egy kérdés: a Henryt nem látom. Mi lesz vele?
0
2008. szeptember 9., kedd 21:42
Kedves Filmbarátok!

Valamiért nem tudjuk közvetlenül kirakni ide sajtóközleményünket, ezért megkértük Jamamurát, rakja ki a blogjára. Köszönet neki!

A közleményt tehát itt olvashatjátok.

Üdvözlettel: Cornerék
0
2008. szeptember 9., kedd 14:22
Ez biztos? :-((( Jöhetek-e az aranyigazsággal: és hogy közben mennyi szemét jön ki tonnányi mennyiségben?

Mi lenne, ha mi is eltorlaszolnánk az almafelvásárlók bejáratait? ;-)
0
2008. szeptember 9., kedd 13:35
Dekalog és a Három szín sem várható jó darabig, ez van.
0
2008. szeptember 9., kedd 10:50
Igazad van, csak azért húztam fel magamat, mert akkor miért kell beígérni (IDŐPONTOKKAL!!!) egy csomó dolgot, ha utána bejelentik, hogy nem is fognak megjelenni... Azt mondták csak a Polanski-díszdoboz és A bársonyos bőr jelenik meg. A többi nem fog. (mint pl. Bresson: Zsebtolvaj, Kieslowski-díszdoboz, stb.)
0
2008. szeptember 8., hétfő 18:46
Menj már Pierrot, azért nem kellene ilyeneket írnod, azért, mert késnek a megjelenések. Én is várom nagyon, főleg a Polanski dobozt, de most ezért komolytalannak nevezed őket??? Pár hónapja meg pont te írtad a Veronika kettős életéről, hogy: az év megjelenése. Furcsa azért igy elintézni a dolgot. Valami ilyesmit szimpatikusabb lett volna irni pl:

Semmi baj, Cornerfilm, várunk türelemmel, reméljük minél hamarabb lehetőségetek lesz közzétenni az új megjelenéseiteket, addig is mindent bele.
0
2008. szeptember 8., hétfő 17:48
Túl szigorú vagy Pierrot.
0
2008. szeptember 8., hétfő 17:42
Kedves Corner Film!

Nagyon komolytalan egy társaság vagytok! :( Igazán sajnálom, hogy az ígéretes kezdet után Ti is a többi magyarországi kiadó szintjére süllyedtetek le...
No comment.

Üdv.: Bolond Pierrot
0
2008. szeptember 8., hétfő 17:16
Kedves Bolond Pierrot!

Azt csak a jó ég tudja. :) Gondolom, megérted, hogy addig nem akarunk semmit sem kimondani, amíg nem lesz biztos a dolog, nem szárad meg a tinta a szerződésen és így tovább. De egy biztos: hamarosan jelentkezünk!

Üdvözlettel: Cornerék
0
2008. szeptember 8., hétfő 16:28
Kedves Corner Film!

Nem akarok türelmetlen lenni, de melyik hétfőre gondoltatok!? :S

Üdv.: Bolond Pierrot
0
2008. szeptember 6., szombat 14:29
Akkor már rendelem is!
0
2008. szeptember 6., szombat 10:06
ebben a formában (kétlemezes, slipcase-es változatban) biztos, hogy nem veheted meg 990 ft-ért. a kiadó eddig egyetlen filmjlének extra változatát sem olcsózta le: az idő uraiból készült egy műanyagtokos, egylemezes verzió, ugyanakkor a digapakes, kétlemezes változat még mindig 4.990 ft-ba kerül.
0
2008. szeptember 6., szombat 9:51
Kedves Corner!
Nem szeretnék a már unalomig ismert aknára futni. Tényleg csak ezer példány jelenik meg, vagy később tele lesznek vele a hypermarketek 950 Forintért? Esetleg az egylemezes változatukkal?
0
2008. szeptember 4., csütörtök 17:46
Az év legjobb filmje nekem a SZERELMESDALOK! Nagy kár, hogy csak a Francia Filmhónap keretében vetítették párszor... de így is kétszer láthattam...

Az említett film rendezői között Jean-Luc Godard és Eric Rohmer szerepelnek például... ebből látszik, hogy a port.hu adatai sem tökéletesek...

(Paris vu par...)
színes francia vígjáték, 95 perc, 1965

rendező: Jean-Luc Godard, Jean Douchet, Claude Chabrol
forgatókönyvíró: Claude Chabrol, Jean Douchet, Jean-Luc Godard
operatőr: Néstor Almendros, Étienne Becker, Alain Levent
producer: Barbet Schroeder
vágó: Jacquie Raynal

szereplő(k):
Jean-Pierre Andréani (Raymond)
Stéphane Audran (az anya)
Nadine Ballot (Odile)
Claude Chabrol (az apa)