Keresés

CORNERfilm kiadói fórum

2008. június 18., szerda 16:40
Kedves Corner Film!

Nagy kár érte, de ha esetleg később még akadna belőle, nagyon örülnék neki...

Köszönettel: Bolond Pierrot

www.szerzoifilmklub.atw.hu
0
2008. június 16., hétfő 18:46
...még az idén. ;)
0
2008. június 16., hétfő 18:41

...dvd lesz?

0
2008. június 16., hétfő 18:19
Kedves Bolond Pierrot!

Köszönjük a gratulációt! Jól esik. :)

Sajnos ebből a plakátból csupán néhány darab készült, és ezeket már szétosztottuk a viszonteladók között.

Üdv: Cornerék
0
2008. június 16., hétfő 17:24
Kedves Corner Film!

Gratulálok a kiadványotokhoz. Tényleg szuper!
Ilyen plakátot lehet valahol szerezni!?

köszönettel: Bolond Pierrot
0
2008. június 16., hétfő 16:43
Kedves filmbarátok!

Hosszas készülődést és szervezkedést követően újabb örömteli bejelentést tehetünk. Tíz évvel bemutatója után 2008. júliusától végre a magyar nézők is megtekinthetik az anime történelem egyik legfontosabb mérföldkövét, a Pefect Blue-t.

Az anime rajongóknak a filmet jegyző Satoshi Kont talán nem kell bemutatni, hisz az elmúlt tíz évben a japán animáció egyik legközkedveltebb figurájává nőtte ki magát, amely olyan filmeknek köszönhető, mint a Memories, a Millennium Actress, a Tokiói keresztapák és a Paprika. Kon számos műfajban kamatoztatta már egyedi történetmesélő képességeit: alkotott sci-fit, drámát, romantikus kalandfilmet vagy vígjátékot, mind-mind műfajának remeke, ám a legnagyobb kultusznak bemutatkozó rendezése, a Perfect Blue örvend, melyet a kritikusok az egyik legjobb pszicho-thrillernek tartanak az Elemi ösztön óta.

A filmet az Odeon és a  CORNERfilm közösen mutatja be, méghozzá a Magyarországon vetített animék történetében most először digitális formában. Mivel a film tizedik évfordulója alkalmából hazájában teljes „generálszervizen” esett át, azaz képkockáról képkockára felújították, hangját megtisztították és nagyfelbontású digitális transzfert készítettek róla, így mi is úgy döntöttünk, a korral haladva a szokásos 35 milliméteres kópia helyett a film digitális változatát mutatjuk be.

Természetesen a premiernek otthont adó Odeon-Lloyd mozi nem rendelkezik olyan technológiával, mint a nagy multiplex mozik, ám a bemutató alkalmából az Odeon beszerzett egy full HD-s, 1.5k-s digitális projectort, amely a terem adottságait figyelembe véve reményeink szerint a lehető legjobb minőséget produkálja majd. A filmet csak az Odeon-Lloyd mozi vetíti majd – vidéki forgalmazást nem tervezünk, kivéve a július 19-én megrendezendő győri AnimeCont, melyre terveink szerint elvisszük a filmet.

Jelenleg gőzerővel dolgozunk a bemutatón, s mint ahogy azt az Odeontól és a CORNERfilmtől talán már megszokhattátok, ezúttal is készülünk meglepetésekkel. Ezek mibenléte egyelőre maradjon titok, de annyit elárulhatunk, hogy a film tíz éves évfordulójára készített vadonatúj artworköknek fontos szerep jut majd. :)

Reméljük, sokan eljöttök majd a bemutatóra, amely talán egy újabb fontos momentum lehet az animék magyarországi történetében. Azon vagyunk, hogy így legyen.  

Üdvözlettel: Odeon & CORNERfilm

0
2008. június 11., szerda 19:05
Kedves filmbarátok!

Örömmel jelenthetjük, hogy...

0
2008. június 9., hétfő 17:38
A német tejtermelők sztrájkja véget ért. Jön Veronika ruhája?
0
2008. június 5., csütörtök 0:11
Újból elolvasva és az új (helyes) információ tudatában valóban azért érthettem félre a dolgot, mert ezek szerint kétértelmű volt a megfogalmazás, én meg pont máshogy értettem, mint ahogy szánva volt. Én kérek elnézést! ;-)

Szerintem a német partnerek beszálltak az ottani tejtermelők sztrájkjába, és emiatt nem érnek rá felöltöztetni Veránkat.
0
2008. június 4., szerda 18:56
Remélhetőleg igen. :)
0
2008. június 4., szerda 18:55
Kedves Lacka!

Valószínűleg félreérthetően fogalmaztam: nem mindegyik SarokPáholy cím lesz kétlemezes. A Veronika extrái miatt kétlemezes változatban jelenik meg, ennek ára 3.990 Ft, ellenben A bársonyos bőr már csak szimpla korongos kiadvány lesz (egyszerűen nem készült hozzá annyi extra, hogy külön lemezt szánjunk neki), ennek ára 2.990 Ft lesz. Az pedig biztos, hogy ezek a filmek ilyen formában nem lesznek olcsóbbak!

Ugyanakkor elnézést a további késésért. Úgy tűnik, a németek szembemennek azzal, amit megszokhattunk tőlük: késnek. :)

Üdv: Cornerék
0
2008. június 4., szerda 16:10
Animét fogtok megjelentetni?
0
2008. június 4., szerda 15:07
És az egylemezesek milyen ritmusban érkeznek a kétlemezesekhez képest? Hetek, hónapok vagy egy év múlva?
0
2008. május 30., péntek 0:34
Én is azt szűrtem le, hogy nagy durranás lesz. Még nem láttam a filmet, de kíváncsi vagyok rá - az adatlapja alapján. Bár nem vagyok az a nagy szerzői film habzsoló, mert inkább a popcorn-féléket zabálom, de például a Bosszú trilógia bejött :) Azt is látatlanba szereztem be és jó kis trilógia. Mostanában szeretek kísérletezgetni :) Több értelemben :D
0
2008. május 30., péntek 0:30
Szerintem legalábbis. Persze még nem volt a kezemben, de a leírásokból, elmondásokból ezt szűrtem le...

Igényes, különleges szerzői film, szinkronnal + felirattal, sok FELIRATOS extrával felvértezve, dupla DVD-n + díszdobozban...
0
2008. május 30., péntek 0:27
Legyen így! Majd én is meglesem ezt a filmet :)
0
2008. május 30., péntek 0:27
Persze, de a hazai viszonyokat nézve, ez úgy fest, hogy az eddigi minden idők legjelentősebb és legjobb kiadványa lesz!!!
0
2008. május 30., péntek 0:19
És ez mitől lesz az év kiadványa, ha szabad tudni?:) Csakmert lehet, hogy idén jön ennél jobb film is jobb kiadványban :) Sose lehet tudni :)
0
2008. május 29., csütörtök 23:57
Kicsit csúszik, de napokon belül megjelenik az év kiadványa:

VERONIKA KETTŐS ÉLETE (2 DVD)
0
2008. május 23., péntek 21:56
Idehaza nem gondolnak a Jack Nicholson-t gyűjtőkre... :(
0
2008. május 23., péntek 19:09
Abból gondoltam,hogy német földön az Eurovideo adta ki.
Szinte minden országban más a forgalmaző,az  USA-ban kétségtelenül az MGM.
0
2008. május 23., péntek 18:34
valóban nem?

0
2008. május 23., péntek 18:02
Kedves Cornerfilm!

A Prizzik becsületét nem tervezitek esetleg?Nem néz ki studiófilmnek...
0
2008. május 23., péntek 17:39
Csak egy kósza ötlet a kortárs olasz filmeknél maradva. Eyes of Crystal (olaszul nem tudom). Sorozatgyilkosos thriller, minden tekintetben az olasz Giallokat idézi. Ideális esetben egyszerre tarthatna számot a darabolós filmeket és az európai szerzői filmeket előnyben részesítők figyelmére. Széles vásárlóközönség ergo biztos haszon ;) Persze ez az előbb említett film távol áll a sarokpáholy eddig bejelentett alkotásaitól. Polanski által kedvelt pszichés eredetű betegség azért van benne. Várom az ő korai filmjeit is dvd-n :)
0
2008. május 23., péntek 17:24
Ha kiadjátok az Arrivederci amore, Ciao-t, csináltatok egy Cornerfilm tetoválást az alkaromra!
0