Ez igaz, hogy rengeteg klasszikus hiányzik itthonról, de az nem igaz, hogy lenne rá igány....mert nem lenne / nincs. Érted, most oké, hogy van egy nagyon szűk réteg, akik megveszik / megvennék a klassikusokat, Antonionit, Renoirt, Viscontit, stb...de ez sztem nagyon kevés eladott példány. Saját fülemmel hallottam pl. nemrég egy ilyet az egyik multiban, hogy egy férfi meg egy nő pár lépésre tőlem(valószínű házaspár:)) nézegette a dvd-ket, és HITCHCOCK PSYCHO-ját mutatta a nő a férfinek, mondván: Drágám, ezt vegyük meg, ez egy klasszikus, és csak 990 Ft. Mire a férfi: Ugyanmár minek? Megvan a Pistáéknak, majd tőlük átírjuk....
Most érted, ez csak egyetlen példa, de hogyha 990 Ft-ért nem veszik meg a Psychot, akkor kérdem én hány ember fog megvenni pl. egy De Sica filmet mondjuk 3000-ért, hm...? :) Sajnos ez van. Néhány lelkes gyűjtőre nem lehet építeni egy piacot, az a baj. Pedig igazad van, valamelyik éjjel KOMOLYAN!! azt álmodtam, hogy bemegyek egy boltba, és a polcok tömve vannak klasszikusokkal én meg csak órákig válogatok a több tucat Antonioni, Godard, Visconti, Kurosawa, Truffaut, De Sica filmek között...Szép álom volt :D :D
Most érted, ez csak egyetlen példa, de hogyha 990 Ft-ért nem veszik meg a Psychot, akkor kérdem én hány ember fog megvenni pl. egy De Sica filmet mondjuk 3000-ért, hm...? :) Sajnos ez van. Néhány lelkes gyűjtőre nem lehet építeni egy piacot, az a baj. Pedig igazad van, valamelyik éjjel KOMOLYAN!! azt álmodtam, hogy bemegyek egy boltba, és a polcok tömve vannak klasszikusokkal én meg csak órákig válogatok a több tucat Antonioni, Godard, Visconti, Kurosawa, Truffaut, De Sica filmek között...Szép álom volt :D :D
0