Kedves Crni: sajnos úgy néz ki, hogy nem várható a film. A kiadó készletei kifogytak, és egyelőre nem tudni, mikor lesz újra készleten a film. Karácsonyig nem valószínű.
0
2002. december 12., csütörtök 20:50
Moderátor
7449
Terrible: Igyekszünk minden filmet folyamatosan tartani, illetve raktározni, de sajnos néha a kiadóknál is elfogy egy-egy DVD. Az általad felsorolt filmek többsége is ilyen. A Sólyom megjelenés után sokáig volt, aztán egy ideig nem, majd ismét érkezett a kiadóhoz, amiből mi is jócskán vettünk, de ez a készlet is elfogyott és most éppen nincs a kiadónál készleten a film - de természetesen várható. Ha szeretnéd megkapni, amint beérkezik a szállítmány, érdemes előrendelést leadni a filmre, mert a már leadott rendelések természetesen az elsők, amelyeket teljesítünk, ha újra érkezik a filmből. Az Értelem és érzelemmel kapcsolatos meglátásod jogos, ha levonult az ünnepi őrület, javítjuk az adatokat. Valóban az extra változatról van szó.
0
2002. december 12., csütörtök 19:58
3
Hali Xpress!!
Az U-571 várható kariig, mert megrandeltem előre. Mihez tartsam magam? Thx!
0
2002. december 12., csütörtök 16:37
21
Kedves Xpress! Olyan rég nem látott klasszikusokról érdeklôdnék, mint az Idétlen Idôkig, a Thelma és Louise, Csibefutam, Tágra Zárt Szemek, Meghalsz Újra, de az újabb megjelenések közül is vannak fájó hiányok, mint pl. a Majd Megdöglik Érte, vagy a Sólyom Végveszélyben, mely utóbbi elég rapszódikusan néhány napra mindig beköltözik a raktárotokba, de mire rendelésre szánnám magam, eltûnik persze. Ezekbôl a filmekbôl csak akkor lehetne újra, ha elég sok ember elôrendelné? Aztán lenne itt még kérdés/kérés az Értelem és Érzelemmel kapcsolatban, a film oldalán a kép már az extra verziót engedi sejteni, de a specifikációk még mindig a régi változatnak megfelelôek, ha van idôtök, felvihetnétek, mik is az extrák ezen a kiadáson! Köszi! Terrible
0
2002. december 10., kedd 19:26
32
Köszönöm a választ!! Kár!:-(
0
2002. december 10., kedd 16:49
45
no, ez gyors volt, 10 perce állítottam át és már külditek is. :))))) szuper.
0
2002. december 10., kedd 16:35
45
köszönöm. ehhez tartom magam. :)
0
2002. december 10., kedd 12:34
53
Köszi! :-)
0
2002. december 10., kedd 12:23
17
Mikor lesz Austin Powers? Vagy már van csak én nem találom?? Köszi.
0
2002. december 9., hétfő 22:10
417
thanx
0
2002. december 9., hétfő 21:45
Moderátor
7449
Valami gyártási probléma van - nem biztos, hogy az ünnepek előtti őrületben sikerülne legyártatni a filmeket, ezért a Warner biztosra ment és inkább január második felére tolta a megjelenést. Komolyabb gond nincs, de a határidőt már nem tudják tartani. Nem várható sokkal több csúszás.
0
2002. december 9., hétfő 21:43
Moderátor
7449
K-Pax azt hiszem a hétvégén fogyott ki, ha minden a terv szerint megy, holnap dél körül újra lesz. Jégkorszak a megjelenés napján kifogyott a kiadónál. Az új szállítmány már úton van, talán még a héten lesz újra.
0
2002. december 9., hétfő 21:42
Moderátor
7449
A Minden héten háború a legutóbbi Warner akcióban volt, de leállítottuk az árusítását, mert az egész szállítmány hibás volt - hiányzott mindegyik dobozból a bonus-lemez. Nem tudjuk, mikor kap a Warner új, jó szállítmányt, de amint beérkezik, cseréljük a nálunk raktáron lévő hibásakat és újra lesz.
0
2002. december 9., hétfő 21:41
32
Xpress azt szeretném kérdezni, h. miért késik a PENGE és lehet-e még több késés???
0
2002. december 9., hétfő 21:40
Moderátor
7449
Sajnos egyikről sem tudunk semmit. Mindegyik más-más kiadónál van, és a forgalmazók állítólag már adtak le új rendelést külföldi partnereiknél a filmekre, úgyhogy várható, hogy jön. Az, hogy idén még lesz-e, kétséges.
0
2002. december 9., hétfő 21:35
417
Hello, X.
K-Pax, Ice age.
ezekkel a jómadarakkal mi a helyzet?:) Lesznek karácsonyra?
0
2002. december 9., hétfő 19:03
45
Kedves Xpress!
Én a Minden héten háborúról érdeklődnék, előreláthatólag (és kb.) mikor lesz, mert ha nagyon nem mostanában akkor átállítom a limitem. Köszi.
0
2002. december 4., szerda 19:24
53
Kedves Xpress!
Érdeklődni szeretnék, hogy a Harcosok klubja és a Halálos fegyver díszdoboz mikor lesznek újra szállíthatóak?
0
2002. november 29., péntek 9:22
53
Csatlakozom Sz.zs-hez! Van valami hír a Végső visszaszámlálásról?
0
2002. november 28., csütörtök 16:22
10
xpress.hu!
mindenkepp valaszt varnek a kerdesemre...
0
2002. november 28., csütörtök 12:02
23
Xpress!
...lehet, hogy már kérdezték és meg is válaszoltátok (akkor bocs), de engem érdekelne a: Queen - Greatest Video Hits 1 (2 DVD köszi
0
2002. november 26., kedd 19:43
29
Hali Xpress!
Minden busz hátulja tele van a Hofi DVD-vel, mikorra kerül fel a listára? Tuti vevő leszek rá!
0
2002. november 26., kedd 12:08
21
Köszi, Xpress, ez így egész kellemesen hangzik.
0
2002. november 25., hétfő 17:37
Moderátor
7449
Ha minden jól megy, a Paramount akció filmjeiből holnap újra lesz raktáron szinte mindegyik. A rendszer egyébként biztosítja, hogy ha akciós áron rendelsz, akkor azon az áron kapod meg a filmet akkor is, ha esetleg csak az akció vége után érkezik újabb szállítmány.
0
2002. november 25., hétfő 17:34
21
Hahó, Éppen azért tettem fel ezt a kérdést, mert úgy láttam, hogy a Paramount akciónál is hasonló volt a helyzet, az akció kezdete elôtt (ha jól tudom, nov. 20-tól indult) kezdtek elfogyni a raktárból a filmek, s azóta is mintha egyre kevesebben lennének, s mindig csak a Jön!Jön! feliratot látom. Talán türelmetlen vagyok, hiszen még csak nov.25. van, de ami izgat a témában általában, az az, hogy ezek az akciók - ha igaz - pár hét után lejárnak, így ha pár hetes késéssel érkezik csak a kiadótól utánpótlás, elképzelhetô, hogy akkor már nem akciós árúak a filmek. Így van ez? Illetve ha leadok akciós árú filmre rendelést, biztosítja-e a rendszer, hogy vagy azon az áron kapom meg a filmet, vagy sehogysem?