látom senki se tud semmit hogy mikor jön esetleg 2.régióba ez a film és lessze rajta felirat(magyar)vagy nem?
0
2002. november 14., csütörtök 17:11
271
de hát a christine kijött nálunk akkor ez miért nem? hiszen még nagyobb film mint a másik pl a thinget is kiadhatnák nem ? xpress nem tudsz valamit ? jó lenne köcci
0
2002. november 12., kedd 20:23
2774
a Ködöt érdemes usából megrendelni. szép kiadás, gyönyörűen felujított kép és hang, angol felirat, és érdekes, hasznos extrák. itthon nagyon kicsi az esélye, hogy kijön.
0
2002. november 12., kedd 13:56
271
kár pedig olyan nagy film szerintem remélem azért kint lessz rajta felirat:(
0
2002. november 11., hétfő 17:08
30
Szerintem idehaza egyáltalán nem adják ki egyik Carpenter klasszikust sem, sajnos. Carpenter filmjeivel elég mostohán bánnak a közép európai nyelvterületeken, pedig pl. a Halloween brit R2-es Special Edition kiadás elég ütősre sikerdett: dupla lemezes, 2 verziója a filmnek (12 perccel hosszabb tv változat/fullscreen, és a "normál" moziváltozat/szélesvásznú) , werkfilm, stb. Ezen persze csak angol nyelv van. De említhetném az R2-es The Thing-et is, amely szintén rendkívül színvonalas kiadásban jelent meg.(lengyel mono, meg cseh felirat asszem van rajta, szinte csak mi maradtunk ki a szomszédok közül) Az Xpress még korábban azt válaszolta a Carpenter filmekkel kapcsolatos kérdéseimre, hogy mivel ezek többnyire független filmek, és úgymond "rétegfilmek", ezért a hazai megjelenésük erősen kétséges. Arról nem is beszélve, hogy a Köd SE változata tudtommal még csak R1-es kiadást élt meg, pedig az is viszi a pálmát . Ez van.
0
2002. november 11., hétfő 12:47
271
érdekelne még a gremlins különleges kiadása 1.2. díszdoboz erről is hallotam nem tudtok róla?
0
2002. november 11., hétfő 12:45
271
szevasztok gondolom ismeritek ezt a remek művet és érdekelne mit tudtok róla a dvdmagazinban már volt róla szó hogy jön de mikor? xpress szeinted mikor jönn esetleg magyar honba?