Keresés

guns koncert dvd

2003. június 23., hétfő 23:54
hu!! megvan.  mindenkinek köszönöm a segítségét, öröok hála. akkor most a lemezről: a régiókód 0-ás. a képminőség jó, de mivel zenei dvd-ről van szó ez valszeg sok embert nem érdekel. a hang 5.1(DD), és stereo. az 5.1 azért szólhatna jobban is, a stereot nem próbáltam. A koncert két részből áll (ezért ven két lemez) összesen vagy két és fél óra. a videon látható változathoz képest az egyetlen klömbség, hogy a duffról, slashről, gilbyről és mattről szóló "portéfilmek" most nincsenek bevágva a koncertbe, hanem mint extrák vannak a lemezen (cseles...), a képgalérián (a mind2 lemezen 1-1), és a diszkográfián kívül. a menü természetesen spanyol (vagy portugál??). egyébként kicsit kalóz szaga van a dolognak, de ez nem valószínű, mert még jogi szöveg is van és a kiadó is büszkén hirdeti magát ("DVD TOTAL PRESENTA", meg ilyenek), tehét valószínűleg a nem fordítottak rá sok pénzt, de még mindíg ez a legjobb gnr anyag ami van e világon.
még érdekesség, hogy a dalszövegeket fekiratozni is lehet, ami tökjól hangzik, de egyrészt hülyeségeket írnak, másrészt siet a szöveg (előbb megjelenik mint kéne, és előbb is tűnik el). soso aki kicsit is szereti a gunst (és van tíz szabad ezrese...) fusson a boltba a lemezért.  mégegyszer köszönöm a címet KG!!
0
2003. június 20., péntek 2:59
Ma láttam 2 Guns DVD-t a Musicland-ben. (Blahánál a "meki" mellett)
Use your illusion 1 és 2. A borítójuk teljesen olyan volt, mint a cd-ké.
Ha jól láttam koncert lemezek voltak, de régiókódot nem tudok. Áruk: 4990Ft/db
0
2003. június 20., péntek 1:34
Itt a web címük: http://www.shark-poen-polo.hu
0
2003. június 20., péntek 1:32
A regió kódját sajna nem tudom, de brazil kiadású.
A www.dvdbrazil.com árulja.

A boltot a 4-6 villamos Barros utcai megállojánál találod meg.
A villamos megállóval szemben a duna felé van egy kis szökökút és egy kis utca kis üzletekkel. Ott találod a kirakatban CD k és polok vannak kirakva.
0
2003. június 17., kedd 0:25
ennek a shark boltnak mi a címe?? már hol van azon túl hogy a körúton.. by the way: ha találok ott még dvdt, minden karácsonykor küldök neked valami üdvözlő emilt. hálám üldözzön a sírig. thanx!!
0
2003. június 15., vasárnap 23:43
mi a régiókód.
0
2003. június 11., szerda 0:58
Üdv

A Guns dvdt megtudod venni a köruton lévő Shark polo boltban (5000 Ft/lemez)
brazil kiadás.

KG
0
2003. június 4., szerda 15:53
valszeg azért nincs még egy teljes kiadás, mert axl visszatartja a dolgot (asszem nála vannak a jogok). kérdés, ha ősszel megjelenik a chinese akkortájt adatja ki, hogy felpumpálja  a várakozást (lehet még??). de a fene se tudja. én még reménykedem...
0
2003. április 13., vasárnap 16:53
Nemtudom, hogy kalóz-e, vagy nem. Annyi biztos, hogy keresztanyám kinn volt február végén, 2hétig a "Gancarózsi":) DVDt keresték, de mindehol azt mondták, hogy volt, de elfogyott, mellesleg a dvdbrazil.com-on toplistavezető volt, amikor a legutóbb néztem. Tök érdekes, Brazíliában az újságárusoknál több DVD-t lehet venni, mint újságot!(legalább is keresztanyám szerint:)) Visszatérve, hogy kalóz-e:Kb annyira lehet kalóz, mint az egyik Metallica, amelyik a fekete albumról szól(itthon is kapható),de ezt a hivatalos diszkográfia nem jegyzi! Mivel csak júniusban érkezik meg a Guns, fájdalomcsillapítóként kaptam egy Iron Maiden koncert lemezt! 0-ás régiókód, NTSC, DD5.1 hang. Hát igen, nem egy top miőség, bár 84-es felvétel a legújabb a lemezen! Az 5.1 úgy szól, mintha... hallgatható. Bízom benne, hogy a 92-es Guns koncert szebb és jobb lesz! Bár ha megnézzük hogy néz ki a Freddie Mercury Tribute...
0
2003. április 9., szerda 17:45
A Guns témának én is utánajártam anno (nekem is megvan VHS-en a tokiói koncert), és úgy tűnik, a brazil kiadás valami kalózforma dolog. Mindenesetre furcsa, hogy egy ilyen anyagot még nem dobtak ki hivatalosan világszerte.
0
2003. április 9., szerda 16:20
Ha vkit érdekel, a Hammer World-ben (volt Metal Hammer) vki eladásra kínál egy Guns DVD-t. Azt nem írja, hogy melyik, de ha vkit érdekel...
0
2003. április 9., szerda 15:43
bameg... egyébként a tokioi koncerthez volt szernecsém, egy 10 éves vhs-en. a koncert kurva jó (bár axl elcseszte a patience-t, elrontotta a szöveget). Játszanak egy kicsit wild horsest (egy stones-szám) a mothert a pink floydtól, szóval jól jártál. by the way: milyen régiókód van braziliában???
0
2003. április 6., vasárnap 20:36
IGEN!!! Most jött a mail, hogy júniusban jönnek haza a Brazíliába szakadt ismerőseim! Szerintetek mit kértem tőlük???:) Már megvették a két lemezt. Amint megkapom, megírom milyen is dvdn látni és hallani ifjú korom kedvenceit!
0
2002. december 3., kedd 23:32
Üdv

A koncertet már láttam, de a dvd-t még nem. Sajnos :(

KG
0
2002. november 30., szombat 22:31
te láttad? milyen?
0
2002. november 28., csütörtök 21:55
Üdv

Már jelent meg Guns koncert dvdn, csak sajnos egy Brazil dvd kiadó adta ki.
A tartalma a Tokio koncert (ami videon is megjelent)magyarországra nem nagyon szállitanak. www.dvdbrazil.com, de a német amazonon 2*6000 Ftért megszerezhető, szerintem használtan.
0
2002. november 27., szerda 14:47
chinese democracy. az aktuális megjelenési dátum december közepe. állítólag már csak a borító van hátra. (egyébként ez az album késett eddig a legtöbbet a zenetörténelemben....) egyébként én is jobban szertnék a fégykorból kapni egy dvd-t (a dupla cd-s best of... már megvan), mert pl. slasht képtelenség utánozni, mindwen próbálkozás halálra van ítélve. Ez persze a studio-felvételeken nem jön ki, annál inkább egy koncerten... (a move to the city szólói eszméletlenek)
0
2002. november 25., hétfő 8:01
Szerintem meg ugyanolyan jól nyomja az új tagság is. Elég meghallgatni a Rio-i koncertfelvételt, látatlanban nem mondanád meg, ki játszik. Hogy az új lemez milyen lesz, az már más tészta...
0
2002. november 24., vasárnap 20:39
Ha a mostani un. Guns koncertek DVD verzióit jobb ha ki sem adják! Ez már rég nem Guns N' Roses! Ez valami szégyen, Meat Loaf álruhába bújt axl, meg a körülötte lévő papírkuka fejű Slash utánzat... Kiábrándító! Ha viszont valami megjelenne az őskorszakból arra biztosan vevő lennék! Sőt gondolkodom a Freddy Mercury Tribute DVDn, kár hogy csak a Queen számok vannak rajta, de lagalább Guns DVDn!
0
2002. november 20., szerda 12:25
Nincs
0
2002. november 16., szombat 23:37
nem tudja vki, van-e már ilyen? lesz? (műveletlenek kedvéért guns= guns n' roses)
0