Keresés

Taxidermia test nélkül

2014. szeptember 26., péntek 18:29
Még csak most kezdték fel vetíteni a mozikban, szerintem korai lenne megjelenést saccolgatni.
0
2014. szeptember 26., péntek 14:13
A Szabadesés dvd megjelenéséről tud valaki valamit? Remélem a mozibemutató után nemm kell éveket várni rá.
0
2007. december 11., kedd 16:18
A Taxidermia februárban végre "testet kap": http://www.dvdextra.hu/hir.php?oid=T51d9074336b2490140cfed41a196036 .
0
2007. november 13., kedd 19:36
Ha a Kontroll-digi szintjét megüti majd az itthoni kiadás, nem fogok panaszkodni :D
0
2007. november 13., kedd 15:54
Fincsi!
0
2007. november 13., kedd 15:42
El tudnék képzelni a filmhez egy jó kis "preparált dobozt". Jól nézne ki, ha mondjuk emberbőrbe bújtatnák a lemezeket, vagy valami kis állatka teteme tartalmazná ezt a remekművet... Bár egyelőre még annak is ürölnék, ha megjelenne...
Némi SPOILER lehetséges!
Egy közönségtalálkozón mesélt a rendező a film eredeti változatáról, amely Lajoska önpreparálásával kezdődött volna és az ő levágott feje mesélte volna el a történetet. De a tesztközönség ezt túl sokkolónak találta és nagyjából fél órán keresztül nem tudott koncentrálni, úgy fejbe vágta őket... Remélem azért a dvd-n rajta lesz ez a változat is. Ha egyszer megjelenik...
0
2007. november 4., vasárnap 19:34
Elméletileg létezik a filmnek egy eredeti nyitó jelnete ami a végső változatból kimaradt extrémitása miatt. Tud valaki erről bővebben?
0
2007. november 4., vasárnap 18:01
Felmérve a film keresletét és a rá vonatkozó eddigi mérsékelt érdeklődést erősen elgondolkozom, hogy ha esetleg egyszer megjelenik mire lehet majd számítani. De első félelmeimre lassan már jött biztató válasz...
0
2007. november 4., vasárnap 17:51
mit is kellene bojkottálni? :D egyébként a hukklén is van dts, nem is akármilyen. nem tudom, miért kell előre pattogni...
0
2007. november 4., vasárnap 16:28
Én is úgy tudom, hogy a rendező extra kiadást szeretne, kivágott jelenetekkel meg sok egyéb extrával (talán rendezői változatot is).
Egyébként szerintem mozibemutató tavaly azért csúszott év végére, hogy idén indulhasson az Oscar-díjért.
Azt igazán én sem értem, a dvd változat miért késik...
0
2007. november 4., vasárnap 15:45
Remek hír! Sajnálatos, hogy a filmben látható szürreális szobrok gazdája a garázsban tartja remekműveit annyira nem nőtt fel hozzá a világ...kicsit több reklám kellene az egésznek mert félelmetesen negatív a sajtó is. Tudom, érthető okokból kifolyólag. Nem beszélve a film esetleges Oscar gálára kerüléséről....
0
2007. november 4., vasárnap 15:39
Kb. egy hónapja beszéltem a rendezővel, és ő azt mondta, hogy tárgyal a Bufilmmel a DVD kiadásról. Akkor azt mondta, hogy december elejére szeretnék, de a szűkös határidő miatt kicsi az esélye, hogy összejöjjön. Mindenképp 2 lemezes, exkluzív kiadást szeretne, szóval sztem érdemes még kicsit várni rá.
0
2007. november 4., vasárnap 15:39
Kicsit nevetségesnek tartom, hogy Angliában például már beszerezhető noha való igaz van külföldi vonatkozása is a filmnek. Másrészt a kinti dvd paraméterein megcsodálható DTS hangsáv szerintem itthon alapból felejtős még ha egyszer ki is jönne végre... Nem tudom miért váratnak minket ennyire, hisz a film még a 2006-os mozibemutató előtt már Filmszemlés volt. Lassan 3. éve késik...mozi pedig alig adta. Mondjuk nem csodálom mert kb. 6-an néztük és a film felénél már 5-en voltunk saját társaságom ebből 3 fő...Mégis annyira egyedi termés az utóbbi 30 év hazai filmgyártásában, hogy megilletné a megjelenés még ha csupán 6-an is vennénk meg. Nem egy délutáni matiné az tény! Sokkoló mivoltáért persze nagyon sokan megdöbbenve fogadták, de Jancsó Miklós elképedt-elismerő arca a Szemlevetítés után szerintem önmagáért beszél.
0
2007. november 4., vasárnap 15:35

srácok, ha a megjelenés bizonytalan, akkor még mindig van egy út, hogy megvegyétek a filmet. itthon nem kapható, akkor külföldről kell beszerezni. szomorú, de más út egyelőre nincs.
0
2007. november 4., vasárnap 15:30
okés, bojkottáljunk, de mit?^^

valszeg azért nem jelent meg, mert még a végén rá kéne döbbennie a hazai filmgyártóknak, hogy nem csak ultragagyi vígjáték(remake)okra és Z kategóriás guyritchiehomázsokra, valamint öncélú művészfilmekre van igény. mert mást itthon nem igazán látni az utóbbi években;>
0
2007. november 4., vasárnap 15:26
A magyar.film.hu egyik cikke szerint "Az Eurofilmnél idén késő őszre tervezik a Taxidermia magyarországi DVD-premierjét.". Mivel nálunk a mozi-premier is később volt, mint a legtöbb Nyugat-európai országban igy annyira nem csoda, hogy a DVD is később jön.
0
2007. november 4., vasárnap 15:10
Nos, szerintem többen vagyunk akik bosszankodva és értetlenül várjuk már egy jó ideje a Hukkle rendezőjének remekművét. Érdekel, kinek milyen véleménye, elgondolása, "élménye", relikviája vagy bármi egyebe van akár még infoja is, hogy miért nem jelent még meg itthon és ki forgalmazza? Ezúton eme szerény személyes kezdeményezésű petíció jellegű topikkal megpróbálom rávenni a filmrajongókat, bojkottáljunk a Taxidermiáért!
0