Keresés

Blade Runner: Final Cut

2007. december 10., hétfő 6:39
Engem csak az érdekelnek hogy egy nyamvadt 1 lemezes kiadvány sem fog kijönni belőle??????
Erre válaszoljon már valaki!!!
0
2007. december 9., vasárnap 21:01
köszi a választ. gondolkozok, hogy ez a verzió legyen, vagy az ultimate collectors edition (=koffer). ennek ugye az előnye, hogy feleannyiból megáll, utóbbinak, hogy a cdpincén rendelhető és nem kell nekem a postával szórakoznom (meghát mégiscsak a koffer:D).

na mind1, valahogy, de a polcomra kerül:)

angolul megtanulni meg jó dolog;>
0
2007. december 9., vasárnap 14:49
Hogy legyen itt egy kis ontopic is:
Ki tudja, vajon mekkora lába van Harrison Ford-nak, Rutger Hauer-nek, Sean Young-nak, Daryl Hannah-nak, Edward James Olmos-nak, Brion James-nek, arendező, Ridley Scott lábméretéről már nem is szólva???
Szegény Philip Kendred Dick pedig idestova már több, mint 25 éve meghalt, így az ő lábméretét már csak utólagosan lehet megsaccolni...
Na, ezekre válaszoljon nekem valaki...
:D
0
2007. december 9., vasárnap 12:44
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2007. december 9., vasárnap 12:25
na és azt ki ne hagyd, hogy ez még találkozik a minden digipack jó - minden ami nem digi szar állásponttal, minek következtében másról sem szól a fórum, mint a hazai termékek fikázásáról és a világ másik feléről származó importdigik számolatlan tömegének éljenzéséről.
már az is mindegy, milyen a film, ha digi, akkor mindenki rohan megvenni. a jó film műanyagtokban kifejezetten ciki :)
0
2007. december 9., vasárnap 12:06

Dr. House-nak is 47es a lába?
0
2007. december 9., vasárnap 12:01
Hatmilliószor elmondták már, hogy mi a különbség az FHE és a Warner Home között. Ennek ellenére eső nélkül is nőnek ki a földből az új és újabb megmondóemberek akik félműveltségüktől vezérelve rázzák az öklüket, s külfölddel riogatnak. Mennyé, vazze, vegyé kintről? Na és? Lehet, hogy én is fogok egy ilyet hozatni, de emiatt még nem fogom telenyomni nyállal a klaviatúrát.
Elborzasztó, hogy majd minden topikból pesszimizmusmassza, negatív energiafelhő árad, az emberek egymást korlátolják le a rossz beidegződésből fakadó viselkedésükkel.
A magam részéről visszautasítom, nem kérek belőle, kiszálltam.
most posts by TM
0
2007. december 9., vasárnap 11:58
Egyik legjobb cipőm volt egy fehér Nike piros pipával az oldalán... szeretnék majd még egyet... hmm... lehet, hogy itt az ideje körbenézni cipőügyben? Lassan úgyis aktuális lesz... majd januárban :) A te lábadra így télire ajánlok acélbetétes bakancsot (Dr. Martens, hasonlók), azokból ha jól tudom, azért előfordul 49-50-es méretben is és kényelmesek :) Na és persze védenek.

Nem tudom, személy szerint nem vagyok elégedetlen, de néha kifejezetten hiányérzetem van (pl. Die Hard 3)... mondjuk azokat én sem értem, hogy előhozzák egy filmnél, hogy miért nincs dts? Örülök, hogy egyáltalán még megjelennek olyan filmek szép kiszerelésben, mint a Transformers vagy A remény rabjai digi, Grindhouse Death Proof... ezeknek örülök. De jama írta egyszer régebben, hogy egyszer úgyis minden megjelenik... én hiszek neki, így már csak birkatürelemre van szükség :D
0
2007. december 9., vasárnap 11:55
Sajnos azért tartunk itt, mert ahelyett, hogy emberek az asztalra csapnának és azt mondanák, hogy elég volt, némán tűrnek és elfogadják azt, amit a pofájukba vágnak:nesze b*rom, ez van és kuss legyen! Itt most nem kimondottan csak a DVD-piacra gondoltam... :-(
0
2007. december 9., vasárnap 11:49
Van egy-kettő, de azok is túlnyomórészt külföldi márkákat importálnak. A nagy különbség, hogy a nagylábú emberek ezt tudomásulveszik, s nem kurvaanyázzák végig a napot.
Dömdödöm úttörő munkájával mára már sikerült szép kis Mókus örsöt verbuválni a mindennapi elégedetlenséghez, a sorozatos kifogásokhoz. Nekem speciel ebből van elegem, mert már hányinger az egész. Minden ilyen elégedetlenkedő, dvdpiacanalizálóprofesszor b@szkodja ki az ablakon annak a kiadónak a filmjeit, amelyikkel nincs megelégedve, aztán jónapot. S ha majd egy film se marad a polcon, gondolkodjon el rajta, hogy lehet, talán nem országot kéne váltani (bár a fórumozás szempontjából az se lenne áldatlan) hanem szoftver cserélni a kisagyban.
most posts by TM
0
2007. december 9., vasárnap 11:48
Igen, külföldön vannak! Csak már nem tesznek a cipőkbe fűzőt - azt külön kell megvenni, de nálunk nem lehet kapni - , így azok mit sem érnek... :-(
0
2007. december 9., vasárnap 11:48
Itt természetesen az ötlemezes, limitált fémdobozos változatról van szó.
0
2007. december 9., vasárnap 11:47
proci és dick laurent:

Nekem pénteken indult útnak az HMV-ről, postaköltséggel együtt kereken 7000.-ért. Én is elkezdtem rágyúrni az angol nyelvre, mert ez nem állapot, ami itthon történik. Ha az Escape From New York-ot megértem angol hanggal és felirattal, akkor a többi filmet is meg lehet szerintem.

Ha megjött, tolok pár képet én is. :)))
0
2007. december 9., vasárnap 11:41
Vannak ilyen cipőboltok... dögivel :) Van egy olyan sportcipőm, ami teljesen olyan, mint Dr. House-é :)
0
2007. december 9., vasárnap 11:39
Kellene EGYETLENEGY cipőbolt, amelyik a nagylábon élőkre is gondolna! ;-)
0
2007. december 9., vasárnap 11:34
Nekem csak 47-es a lábam, de én is nehezen találok... de találok :) Az a baj az ilyen nagy cipőkkel, hogy ha jön friss szállítmány, nagyon hamar elfogy...
0
2007. december 9., vasárnap 11:32
Én meg nem értem, hogy miért nincs minden cipőboltban ugyanakkora választék 49-es méretből, mint 42-esből, amikor lenne rá igény, hiszen nekem 49-es a lábam, s én hajlandó lennék áldozni rá, úgyhogy ne mondja nekem egy üzlet se, hogy nem éri meg, amikor kifizetnék érte bármennyi pénzt.
most posts by TM
0
2007. december 9., vasárnap 11:06
Nem, jól írtad :) házi warez DVD piac :D
0
2007. december 9., vasárnap 10:58
:-))
0
2007. december 9., vasárnap 10:58
hazi=hazai
0
2007. december 9., vasárnap 10:55
De jöttek... 1.2.3.4.5.6.7... :)
0
2007. december 9., vasárnap 10:53
Hmmm... számok megint nem jöttek... :-OLehet, hogy félreérthető voltam és nem fogalmaztam pontosan:az egy dolog, hogy idáig süllyedt a hazi DVD-piac, az okokat, folyamatokat - majdnem - mindenki látja, hiszen valóban át lett már rágva számtalanszor a téma. Nem csak Te, hanem mások is leírták már a véleményüket, tapasztalataikat. Eltelt másfél-két év úgy, hogy szinte alig jelentek meg valódi ritkaságok, csemegék, limitált kiadások... Eléggé ki lett éheztetve a filmbarát-tábor ahhoz, hogy amikor egy-egy ilyen ritkaság nagynehezen megjelent végre, éhes sáskahadként csapjon le rá, pillanatok alatt elpusztítva azt. Hiszen mára már ott tartunk, hogy ha megjelenik egy digipack, mind1, hogy milyen film az, megvesszük! Ezért nem értem, hogy egy ilyen valóban kuriózumnak számító kiadást miért is nem éri meg megjelentetni itthon is, figyelembe véve a hasonló kiadások eladási statisztikáit - már ha vannak ilyenek, ugye! ;-)
0
2007. december 9., vasárnap 10:01
a tyúk vagy a tojás kérdéssel nem vagy tisztában. szerintem milliószor le lett már írva, hogy ennek a folyamatnak mi az oka, de a kedvedért címszavakban:
1. magyar virtus: nem engedhetjük meg magunknak, ezért másolunk2. balkán hozzáállás: kurva annyát a nyugatnak 3. luxus termék rossz árazása (ez nem a kiadó hibája, hanem a stúdióé), lassú és drága terjedés 4. derült égből újságmellékletes olcsóság, 990-es mennyország. tömeges szar (ez kiadói hiba, de nem azé, amilyenkre ugattok) 5. általános vevői mentalitás: minél olcsóbb, annál jobb, a minőség másodlagos 6. a hirtelen lezajlott piacváltozás egy csomó rossz kiadói döntést szül, nem beszélve a kapkodásról: elbaszott akciók, rosszul beárazott termékek, minőségbeli hibák7. sok stúdió becsukja a boltot, forgalmazói szerződést köt: a további láncszem újabb hátrányokkal jár
ennyi.
10-12e ft-os áron nem lehetne belőle eladni 3e darabot, vagy többet. talán a feléért se. egyszerűen nincs már annyi dvd-t vásárló filmbarát magyarországon.
0
2007. december 9., vasárnap 9:51
Szeva jama!Nem, nincs, de szerintem nem sokunknak van:miért, mennyibe kerülne? Kérlek, írjál már számokat végre, mert arról mindig mindenki mélyen hallgat!!Ki döntött arról, hogy ezt mi nem kapjuk és ki tehet arról, hogy ebből mi nem kapunk? ;-)Tönkreb*szták a hazai DVD-piacot, sorra jelennek meg a sz*rabbnál sz*rabb kiadások (specifikációk terén és minőségileg is!) és amikor végre lehetőség lenne rá, hogy egy kicsit enyhítsenek a sok veszteségen (vagy inkább kevesebb nyereségen), nem teszik. Szerinted mondjuk 10-12e Ft-os áron ebből nem lehetne eladni 3e db-ot (vagy többet)? De jó úton haladunk, mert ugyan nem fog megjelenni itthon semmi normális kiadású film, de a filmbarátok nagyrésze - aki még nem tette meg idáig - ráhasal majd az angol nyelvre, mert ugye a feliratok is lemaradnak... Így többen beszélik majd a nyelvet, melynek számos előnyéről - gondolom - nem kell, hogy írjak!
0
2007. december 9., vasárnap 9:20
van fogalmad arról, mennyibe kerülne ez itthon?
ez egy.
a másik pedig van fogalmad arról, hogy rossz helyen anyázol? nem a FHE döntött úgy, hogy ezt mi nem kapunk, és nem a FHE tehet arról, hogy ezt mi nem kapunk.
menejn mindenki a picsába, aki borsónyi agyával ezt nem képes felfogni.
0