Ó hogyne! Sírnak, mint a fürdős qrva, hogy milyen rosszul megy a soruk, meg felháborodnak, ha a filmbarátok odamondogatják nekik (direkt kicsivel!) a magukét!
0
2007. december 8., szombat 22:24
7252
Szintén zenész! ;-)
0
2007. december 8., szombat 22:24
7252
Úhhh basszus....Na elmehet az FHE a jó büdös p*csába:egy ilyen kiadásból 3.000 db-ot simán eladnának!!
0
2007. december 8., szombat 22:23
3945
nekem kell egy ilyen, szarok az fhe-re! mennyibe kerül, ha meg szabad kérdeznem?
0
2007. december 8., szombat 22:17
19960
Gyimó barátunknak már meg van és remélem nem lesz ellene kifogása ha ide beteszem a képeit! Nekem is ez lesz meg kb. 2héten belül! :))) Blade Runner, Final Cut - Ultimate Collectors Edition, 5dvd, fémdoboz, digipack + hologramos filmkocka, 16 oldalas, színes booklet, levél Ridley Scott-tól és 8 Art Card - Ridley Scott s All-New Final Cut Version Of The Film - 1982 - Theatrical Version - 1982 - International Version - 1992 - Director s Cut - Workprint Version Of Blade Runner+ rengeteg extra
0
2007. december 8., szombat 22:04
726
apropó: akinek már tart idefelé, honnan érdemes megrendelni? 5lemezest szeretnék, akár kofferban is, esetleg BR formátumban, ha nem sokkal drágább (de steelbook is megfelel).
gondolom felirat meg azért nincs, hogy itthon az egylemezes angolhang magyarhang magyarfeliratos kiadást vegye a jónép, 3000ezerér, gyenge nyomattal és fehér belsővel;>
0
2007. december 8., szombat 21:03
3428
Én is valami ilyen konklúzióra jutottam a minap az InterCom kapcsán... Csinálnak ezek valamit egyáltalán a mellébeszélésen meg a seggvakaráson kívül, azért a fizetésért, amit minden hónapban felvesznek a semmiért?
0
2007. december 8., szombat 19:33
52685
Biztos helyről tudom, hogy az FHE direkt nem jelentette meg nálunk a világpremierrel egyidőben a Szárnyas fejvadászt, s azt is sikerült elintézni a Fórum Home nemzetközi maffiakapcsolatainak, hogy egy országban se lehessen magyar felirat ezeken a lemezeken. Már régóta tervezik ezt a bosszút, s most végre beinthetnek többezer potenciális vevőnek, mert tulajdonképpen nem érdekli őket a pénz, hiszen burzsulyok, jól megszedték magukat abból a sok megtakarításból, hogy nem digipackban adják ki azt a pár szánalmas filmet, amit még a palettán kínálnak. Ja, és még annyit, hogy egy meg nem jelentetett filmnek nem eggyel kevesebb vevője van, hanem egy sincs.
most posts by TM
0
2007. december 8., szombat 19:17
16458
Engem túlzottan nem érdekel, hogy mit csinál a hazai kiadó/forgalmazó. Ha nem hoznak be olyan DVD-ket, amiket szeretek (vagy olyan kivitelben, ami nem tetszik), sajnálom, megveszem kintről, egy vásárlóval kevesebb.
0
2007. december 8., szombat 19:03
6925
Ha egyáltalán akartak valamit. Több hozzájuk tartozó film kapható magyar felirattal,de nem hozzák be.Pld.Várj,míg sötét lesz!Ezek után min lepõdünk meg?
0
2007. december 8., szombat 17:33
16458
nem volt elég erős a hazai forgalmazó még a magyar felirathoz sem... :(
0
2007. december 8., szombat 17:23
19960
Nekem valószinüleg karácsony elött már meglesz a fémdobozos/digipack-es kiadás!!!! :)))
0
2007. december 8., szombat 17:15
6925
Tényleg az.Többek között a hazai "forgalmazóé" is!Az FHE voltaképpen,még az sokáig alulmúlhatatalannak tünő InterCom szintjét sem üti meg.Valósággal rettegnek a régi filmektől, ill. nem is hallottak róluk.
0
2007. december 8., szombat 2:34
1447
Ez a legjobb: http://www.dvd-palace.de/dvd-datenbank/41010.html Koffer R2, rajta ott figyel a horvát, cseh, lengyel és szlovák felirat. Csak a mienk nem. Szégyen. Mindegy szarok rá, ha angol felirat van jöhet, de ez akkoris szégyen.
0
2007. december 6., csütörtök 11:29
14599
Eleddig csak egyetlen hivatalos kiadása létezik az OST-nek, az 1994-es Warner-féle. Van egy második BR-filmzene is, de az nagyzenekari feldolgozás, nem az eredeti folytatása.Amit jövő héten jelentet meg a Universal Music, az lesz a legelső teljes kiadása a zenének, digipak-os kiszerelésben. Szállítással együtt 15 fontért szerintem megéri, főleg hogy egy exkluzív új album is helyet a kapott a Mestertől a pakkban. :)))
0
2007. december 6., csütörtök 10:34
238
Az Esper Edition az kalóz? Nem is tudtam. Közben kerestem némi infót, "Blade Runner Soundtracks" néven külön szócikk van a wikipedián... http://en.wikipedia.org/wiki/Blade_Runner_%28soundtracks%29#_note-0
0
2007. december 6., csütörtök 10:22
14599
Tudom, hogy létezik jópár kalóz-verzió is a soundtrackhez (Esper Edition, stb.), most jelenik meg először hivatalos formában a teljes, eredeti filmzene.Ez a kollekció három lemezt foglal magában, az első teljesen megegyezik az 1994-ben kiadott Warner / EastWest féle filmzenealbummal, a másodikon vannak a további zenék, plusz némi bónusz tartalom, a harmadik lemez egy vadonatúj Vangelis album, amit a Blade Runner inspirált. Ezt írja az HMV ismertetője.Majd valakinek odaadom a régi filmzenealbumot ajándékba, vagy felrakom aukcióra. :)))
0
2007. december 6., csütörtök 8:56
238
A legutolsó director s cut környékén kiadott Vangelis-féle filmzene album milyen kapcsolatban áll ezzel az albummal? A Blade Runner filmzene-albumokkal amúgy is csak a kavarás van (van vagy öt-hat féle), erre most kijön még egy?