Tényleg a Columbia az Warner. De utálok hülyeséget írni! :-((
0
2002. november 28., csütörtök 21:59
Moderátor
7449
Az biztos, hogy a Warner adja majd ki (a Columbia filmeket a Warner adja ki DVD-n). Se a dátumról, sem pedig a specifikációkról nem tudni semmit, de abban az előző hozzászólónak igaza van, hogy a mozibemutató után kb. 6 hónapot kell általában számolni, így április a legvalószínűbb hazai megjelenési dátum. Egyes esetekben lehet rövidebb is az "ablak" (így hívják az egyes bemutatók közötti időszakokat), de csak nagyon indokolt esetben. Szóval február-március előtt ne nagyon számíts rá, de inkább áprilisra tippelnék.
0
2002. november 28., csütörtök 21:24
471
én xerintem már február környékén itt lesz! De mit tud Xpress barátunk? :) Xpress tudsz valamit az előző kérdéseim közül??? nagyon fontos lenne xámomra ez a film! :) THX előre is! :)
0
2002. november 28., csütörtök 19:36
421
Mivel a film Columbia-Revolution ezért valószínű, hogy Intercom film lesz (Columbia/TriStar). A moziba az Intercom hozta. Mivel a hazai mozipremier október 10. volt ezért gondolom a hazai DVD premier kb. 2003. április környékén lesz. Március előtt semmiképp sem. A szinkronról meg aztán végképp korai beszélgetni.
0
2002. november 28., csütörtök 18:57
471
haLEE! Az számomra már biztosnak látszik hogy a magyar kiadáson lesz szinkron! már csak 2 kérdésem van! vagy 3 :) 1: Mikor jelenik meg nálunk? az amcsik december 31-én kapják meg azt tudom! de mi mikor??? 2: én kétszer láttam a filmet! egyszer DD 5.1-es szinkronnal másodszorra pedig DTS szinkronnal. Lehetséges hogy lesz DTS szinkron a DVD-nken? vagy ha DTS szinkron nem is de legalább DTS angol??? 3: ki a kiadója a filmnek? a Warner vagy az Intercom? ha Warner adja ki akkor nem sok eséjt látok DTS-re de ha az Intercom akkor látok némi lehetőséget! :)
Xpress! vagy valaki válszolna ezekre a kérdésekre? :)) Köszi!