Keresés

vicc

2012. november 8., csütörtök 19:43
0
2012. november 8., csütörtök 0:09
Sziasztok! Köszönöm a visszajelzéseket, s látom újra a vicceké itt a főszerep, tchabee pár vicce nagyon jó! Hamarabb szerettem volna reagálni, de két nagyon húzós napom volt.
5469. Jester - Köszönöm!
5473. Niwrok - Elfogadom a véleményed, de a "maradék 1% mocska" engem nem szennyez. Én abban hiszek, hogy mindenki a saját tetteiért felel, esetleg részben a gyermekei tetteiért. Egyébként a keresztény egyházat nem ezer, hanem kétezer év távlatából lehet támadni - Patrimonium Sancti Petri. Szerintem az egyházat a Krisztus utáni első ezer évben ugyanúgy lehet támadni, kritizálni, mint a második ezer évében. Engem meg semmilyen szinten nem kell sajnálnod, viszonylag jó önképpel és önértékeléssel rendelkező boldog ember vagyok. Az írásom utáni vita miatt, amelybe ahogy láttam, belekeveredtél, elnézést, nem volt ilyen szándékom.
5477 - TM - Remélem nem bánt, ha így írom a neved, de úgy láttam, hogy a fórumokban többen is így rövidítik a neved. Személy szerint Csukás Istvánt a legjobb még élő magyar meseírónak és költőnek tartom. Amit a hitről írtál, gondolsz, gyakorlatilag ugyanúgy gondolom én is. A keresztény hit egyik gondolata szerintem éppen a más vallások elfogadása. Azt, hogy mi Jóistennek, mások Allahnak vagy másnak hívnak, szerintem nincs nagy jelentősége. Istennek tetszően kell élni, vagyis inkább megpróbálni minél inkább úgy élni, az ember belülről úgyis érzi, mi a helyes és mi a helytelen.
5481- Jason Todd - Köszönöm, ha valami érdekes, szerintem azzal érdemes foglalkozni! Nem tudom, hogy a nickemből mire lehet következtetni. Az állításomat tartom, csupán politikatörténelmi indokok miatt is, de kíváncsian olvasnám az ezt cáfoló indokaidat.
5489 - tzoli - Köszönöm szépen! Szerintem teljesen igazad van, de keresztény országként is nagyon nehéz volt megmaradnunk a Kárpát-medencében. Sajnos most is majdnem "szabad préda" vagyunk.
5491 - tchabee - Néhány vicceden már többedszer olvasva is mosolygok.

0
2012. november 7., szerda 19:16
Getting a strong start: don't die with a bottle of champagne in your fridge
0
2012. november 7., szerda 11:34
-10 doboz óvszert kérek.
-Zacskót adjak?
-Nem kell, nagyon szép lány...

0
2012. november 5., hétfő 13:54
0
2012. november 5., hétfő 13:49
0
2012. november 5., hétfő 13:46
Há-há-há ezt most láttam a neten, igaz kép volt hozzá, de anélkül is jó :)

"Olyan a matek dolgozatod, mint egy jobb házimozi. 5 pont, egyes" :D :D
0
2012. november 5., hétfő 12:27
Variáció 1.

"Azt mondja Dávid a rabbinak: "Rabbi! Vendégek voltak nálam, és mikor elmentek, észrevettem, hogy eltünt az esernyöm! A tanácsodat kérem: hogy tudjam meg, hogy ki volt az, mégsem gyanúsíthatok meg mindenkit."
A rabbi gondolkodik, majd a következö választ adja: "Hívd meg újra a vendégeket, tóraolvasásra. Olvasd fel a tízparancsolatot. És mikor ahhoz a helyhez érsz:  Ne lopj! , nézz körül, és tudni fogod, ki lopta el az esernyödet."
Dávid megköszöni a tanácsot és távozik.
Két hét múlva a rabbi újra találkozik Dáviddal, és kérdi, bevált-e a tanács.
Dávid elmosolyodik, és boldogan meséli a rabbinak: "Meghívtam öket. Felolvastam a tízparancsolatot. Mindenki figyelt. És mikor ahhoz a részhez értem:  Ne kívánd a te felebarátod feleségét! , azonnal eszembe jutott, kinél hagytam az ernyőmet"

Variáció 2.

"A pap panaszkodik a helyi rendőri szervnek:
- Biztos úr! Ellopták a biciklimet, mit tegyek?
- Hát tiszteletes úr, nem sokat tudok magának segíteni. Tudja mit? Ha holnap misét tart, sorolja fel a Tízparancsolatot, és nézzen körül a hívei közt, amikor odaér, hogy ne lopj! Biztos látni fogja a tettest, ahogy behúzódik a padba.
- Köszönöm, biztos úr, megfogadom.
Másnap újra felkeresi a rend őrét a pap.
- No atyám, bevált?
- Bevált, de még mennyire. Amikor odaértem, hogy ne paráználkodj, rögtön eszembe jutott, hogy hol hagytam a biciklit!"
0
2012. november 5., hétfő 12:12
Egy fiatal fiú belép buddhista szerzetesnek, ahol némaságot kell neki fogadnia. Az a szabály, hogy csak minden 10 évben szólhat két-két szót. Az első 10 év eltelte után behívatja magához a kolostor főnöke, és megkérdezi, mit akar mondani.
- Kemény ágy. - mondja a már nem is olyan fiatal szerzetes.
Megint eltelik 10 év, megint behívatják, hogy mondhat két szót.
- Rossz étel - mondja a szerzetes.
A 30. év eltelte után megint behívatják, hogy mondjon két szót.
- Ezennel felmondok. - mondja a szerzetes.
- Jobb is ha elmész - mordul rá főnök. - Amióta itt vagy nem csinálsz mást, mint panaszkodsz.
0
2012. november 5., hétfő 12:11
A szerzetes kimegy a hegyekbe sétálni s elmélkedései közben hirtelen kibukkan a sűrűből egy grizlymedve.
Elkezd rohanni, a medve utána. Látja, hogy semmi esélye már, ezért letérdel és elkezd imádkozni:
- Istenem add, hogy ez a medve irgalmas keresztény legyen!
Isten meghallgatta, a medve letérdelt és elkezdett magában beszélni, miközben az égre nézett:
- Édes Jézus légy vendégünk, áldd meg amit adtál nékünk, ÁMEN!
0
2012. november 5., hétfő 12:09
Hittanórán így szól a tanár:
- Pistike, sorold fel tetszés szerinti sorrendben a Tízparancsolatot!
Pistike:
- Lássuk csak... Hatodik, ötödik, kilencedik, első, harmadik, második, nyolcadik, negyedik, hetedik, tizedik...
0
2012. november 5., hétfő 12:07
Leszáll egy idegen űrhajó. A földi fogadóbizottság szeme láttára háromlábú, háromfejű lények lépnek ki belőle. Felállítják a tolmácsgépet és megkezdik a párbeszédet.
- Honnan jönnek?
- Kétmillió fényév, Zoak.
- Nálatok mindenkinek három lába van?
- Talaj egyenetlen, biztos járás.
- És mindenkinek három keze van?
- Dinnye, fő étel. Kettő fog, egy kanalaz.
- És mindenki három fejű?
- Speciális idegi tagozódás. Bal fej, tudomány. Jobb fej, művészet. Középső fej, koordináció.
- És nálatok mindenki ilyen kis furcsa fejfedőt hord?
- Csak zsidók.
0
2012. november 5., hétfő 11:29
Tudom, nekem is tanították az iskolában. Nem is akarok vitába szállni, csak én ezt nem így látom. :)
0
2012. november 5., hétfő 10:05
Afrikakorps: Mélységesen egyetértek a leírt soraiddal. Köszönöm, már én is készültem valami hasonlóra, de megelőztél :)
Jason Todd: "...Magyarország ma nem létezhetne a kereszténység nélkül..." Pedig ezzel a kijelentéssel elég nehéz vitába szállni. Még ha nem is vallási oldalról közelítjük meg, hanem történelmi szempontokból: egy nem keresztény állam Európa szívében szerintem teljesen életképtelen lett volna. A középkor Európája már régen felmorzsolta volna, keresztes háborúk vezettek volna ide, szabad préda lettünk volna...
0
2012. november 5., hétfő 1:48
Igen, a te gondolkodásmódodat vázoltam, hogy jobban megértsd, mitől gázos.
most posts by TM
0
2012. november 4., vasárnap 23:11
És még rám mondod, hogy demagóg:S...
0
2012. november 4., vasárnap 22:57
Az rossz lenne, mert ma is ettem olasz pizzát, viszont a macskákat utálom.
most posts by TM
0
2012. november 4., vasárnap 21:26
:D
0
2012. november 4., vasárnap 21:17
Dévényi Tibi bácsi horgászik és kifogja az aranyhalat.
Egy ideig csak nézik egymást, aztán megszólal a hal;
- Na, ilyenkor mi a f*sz van?
0
2012. november 4., vasárnap 21:06
:-)))
0
2012. november 4., vasárnap 21:01
:D :)))))
0
2012. november 4., vasárnap 20:55
A nickedből másfajta hozzáállásra gondoltam volna.

" ...Magyarország ma nem létezhetne a kereszténység nélkül,... "
Ebben nem értek egyet, de amúgy érdekes dolgokat írtál.
0
2012. november 4., vasárnap 20:33
Azért más az olasz pizzatészta, mert benne van a macska...

(ha már vicc topik)
0
2012. november 4., vasárnap 20:24
légy=lény
most posts by TM
0
2012. november 4., vasárnap 20:22
Szóval aki sérelmezi, hogy egy egész nemzetet lecsigazabálózzanak, az a sértődés helyett intézze el, hogy egy honfitársa se egyen soha csigát. Vagy mondjuk macskát. Nem is értem, miért lettek olaszoknál pizzériák, amikor macskát esznek macskával.
most posts by TM
0