Sziasztok! Köszönöm a visszajelzéseket, s látom újra a vicceké itt a főszerep, tchabee pár vicce nagyon jó! Hamarabb szerettem volna reagálni, de két nagyon húzós napom volt.
5469. Jester - Köszönöm!
5473. Niwrok - Elfogadom a véleményed, de a "maradék 1% mocska" engem nem szennyez. Én abban hiszek, hogy mindenki a saját tetteiért felel, esetleg részben a gyermekei tetteiért. Egyébként a keresztény egyházat nem ezer, hanem kétezer év távlatából lehet támadni - Patrimonium Sancti Petri. Szerintem az egyházat a Krisztus utáni első ezer évben ugyanúgy lehet támadni, kritizálni, mint a második ezer évében. Engem meg semmilyen szinten nem kell sajnálnod, viszonylag jó önképpel és önértékeléssel rendelkező boldog ember vagyok. Az írásom utáni vita miatt, amelybe ahogy láttam, belekeveredtél, elnézést, nem volt ilyen szándékom.
5477 - TM - Remélem nem bánt, ha így írom a neved, de úgy láttam, hogy a fórumokban többen is így rövidítik a neved. Személy szerint Csukás Istvánt a legjobb még élő magyar meseírónak és költőnek tartom. Amit a hitről írtál, gondolsz, gyakorlatilag ugyanúgy gondolom én is. A keresztény hit egyik gondolata szerintem éppen a más vallások elfogadása. Azt, hogy mi Jóistennek, mások Allahnak vagy másnak hívnak, szerintem nincs nagy jelentősége. Istennek tetszően kell élni, vagyis inkább megpróbálni minél inkább úgy élni, az ember belülről úgyis érzi, mi a helyes és mi a helytelen.
5481- Jason Todd - Köszönöm, ha valami érdekes, szerintem azzal érdemes foglalkozni! Nem tudom, hogy a nickemből mire lehet következtetni. Az állításomat tartom, csupán politikatörténelmi indokok miatt is, de kíváncsian olvasnám az ezt cáfoló indokaidat.
5489 - tzoli - Köszönöm szépen! Szerintem teljesen igazad van, de keresztény országként is nagyon nehéz volt megmaradnunk a Kárpát-medencében. Sajnos most is majdnem "szabad préda" vagyunk.
5491 - tchabee - Néhány vicceden már többedszer olvasva is mosolygok.