- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. május 26., péntek 21:30
7252
Ezt már olvastam, f@sza! Főleg a 4. pont!
0
2006. május 26., péntek 21:27
16099
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. május 26., péntek 11:13
16458
:D
0
2006. május 26., péntek 10:37
16099
.
0
2006. május 26., péntek 8:23
16970
Ez tényleg tök egyszerű :-)
0
2006. május 26., péntek 0:32
16099
Az iskolában a tanítónéni kérdezi a gyerekeket, hogy ki mivel tölötte a nyári szündiőt. Odafordul Jancsikához: - Na te Jancsika, mivel töltötted a szünetet? - Én várat építettem Juliskával a homokozóban. - Nagyon jó, akkor betűzd le azt, hogy vár. Lebetűzi, 5-öst kap. Odafordul Juliskához: - Na, Juliska, te mivel tölötted a szüneted? - Én várat építettem Jancsikával a homokozóban. - Ügyes vagy, na betűzd le azt, hogy épít. Lebetűzi, 5-öst kap. Most odafordul Lakatos Gazsikához. - Na és te mit csináltál? - Én várat építettem volna Juliskával és Jancsikával, de nem engedtek oda. - Nahát, Gazsika ez micsoda negatív etnikai diszkrimináció! Na betűzd csak!!!
0
2006. május 22., hétfő 15:55
974
Véletlenül megnyomtam a "tovább" gombot. :-( Na mindegy.
0
2006. május 22., hétfő 15:54
974
Egy paraszt család, apa, anyu és a fiú épp ebédel amikor a ház rájuk omlik. 10 perc elteltével a romok alól elöjön az apa. Dühösen magaelénéz, leporola a ruháját. majd hogy a házat jól lássa leül egy domra majd rágyújt egy pipára. 1
A fiú: És anyu? Apa: Ő nem szokott pipázni.
0
2006. május 20., szombat 0:19
16099
EZ HATALMAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-))))))))
0
2006. május 19., péntek 22:51
456
Egy kicsi..... http://soulreaver.uw.hu/smith.html :))
0
2006. május 19., péntek 22:44
7252
Ez a megoldás nyilván egyszerűbb volt, mint mondjuk az oszlopot 1 méterrel áthelyezni:
0
2006. május 19., péntek 17:53
7252
0
2006. május 19., péntek 0:25
7252
0
2006. május 17., szerda 22:15
7252
Ooops!
0
2006. május 17., szerda 18:55
7252
Az új zászló:
0
2006. május 17., szerda 4:08
52685
Magyar politika
most posts by TM
0
2006. május 16., kedd 22:52
4842
barátok köztben, zsolt gézának: "neked csak egy dolgod van: remegni mint családifotónak a traktorablakban!"
0
2006. május 16., kedd 22:01
460
A közért pénztáránál egy férfi cigarettát vásárol. Nézi a paklit, amelyen vastag fekete keretben ott a szöveg: "A dohányzás halált okoz!" Kér egy másik fajtát, azon is fekete keretben szöveg: " A dohányzás impotenciát okoz!" Emberünk rászól a pénztárosnőre: - Adja csak vissza azt a másikat, a halálost!
0
2006. május 16., kedd 20:56
7252
Az egyenlőségjel után szereplő angol szöveget angol kiejtéssel olvasd, de magyarul értelmezd!!!
Where s the rabbit? = Hole a new see? I have two cats. = One kate much come. It s cold outside. = He dag one keen. I have six pocket knives. = One hut bitch come. T-shirt in holes. = Luke ash tree cow. The pony is slipping. = Chew seek a cheek cow. I have sixty two goats. = One hut one Kate catch came. Seagull egg = Sheer I toy ash. There are two men over the bushes. = Kate fare fee one a bock Ron tool. I like you! = Beer lack! Mother s calling you! = A new soul! There s a shredded crow on the iron. = Tape at war you one a wash on.
0
2006. május 16., kedd 20:45
7252
A pápa felkerül a mennybe, kopogtat az ajtón. Szent Péter üdvözli őt és kérdezi a nevét. - Én vagyok a pápa - válaszolja. - Pápa, pápa - mormogja Péter, és utána néz a Nagy Könyvben - Sajnálom, de ilyen néven senkit nem találok! - De én vagyok isten helyettese a Földön! - mondja a pápa. - Istennek van helyettese a Földön? - kérdezi Péter csodálkozva. - Furcsa, ezt nekem sosem mondta... A pápa rákvörös és folytatja: - Én vagyok a katolikus egyház feje! Péter: - Katolikus egyház... sosem hallottam. De várj egy kicsit, megkérdezem a főnököt - hátramegy és kérdezi Istent: - Te főnök, itt van egy hapsi, aki azt állítja, hogy a Te helyettesed a Földön. Pápa a neve. Mond ez neked valamit? - Nem, sosem hallottam, nem ismerem. De tudod mit, kérdezd meg Jézust, ő járt a Földön, hátha ő tud valamit! Hívatják Jézust és elmesélik neki a szituációt. Ő sem tud semmiről, de hátramegy az irodájába és utánanéz az papírjai között. Tíz perc múlva jön vissza, folynak a könnyei a röhögéstől. - Ezt nem hiszem el - mondja elcsukló hangon a hasát fogva - Emlékeztek még arra a kis horgász-halász egyesületre, amit poénból 2000 éve alapítottam? Még mindig létezik...
0
2006. május 16., kedd 20:35
7252
Repülés közben hirtelen leállnak a gép motorjai. A pilóta beleszól a mikrofonba: - Kérem, mindenki maradjon a helyén, ne nehezítsék meg az azonosítást... Köszönjük!
0
2006. május 16., kedd 20:30
7252
Házaspár már 24 órája autózik. Mivel mindketten holtfáradtak, elhatározzák, hogy alszanak négy órát, aztán folytatják az utazást. Bemennek az első hotelbe, kérnek egy szobát, majd a négy óra letelte után mennek a recepcióhoz fizetni. A számla 350 dollárról szól, amit a férj kicsit soknak talál. Hívatja az igazgatót és reklamál: - Miért ilyen drága a szoba, hiszen mi csak négy órát töltöttünk itt? - Tudja, ez a legolcsóbb szobánk. Szállodánk rendelkezik egy nagy úszómedencével, konferenciaközponttal, szaunával, így a szobák ára is ennek megfelelő. - De mi nem vettünk igénybe semmilyen szolgáltatást! - Az lehet, de a lehetőségük megvolt! A férfi még vitatkozik egy ideig, majd feladja, kiállít egy csekket. Az igazgató megnézi, majd felháborodva mondja: - De ez a csekk csak 100 dollárról szól! - Igen, 250 dollárt számítottam fel azért, mert lefeküdhetett a feleségemmel. - De én nem feküdtem le a feleségével! - Az lehet, de a lehetőség megvolt rá...
0
2006. május 16., kedd 20:30
959
0
2006. május 16., kedd 18:36
7252
Kezdő házimozisoknak egy egyszerű szemléltető példa: