Kellemes estét minden éjjeli bagolynak! Gyakorlatilag holnap dolgozom, de nem vagyok még álmos :)
0
2005. december 26., hétfő 23:07
2341
Szadakó nekem nem tetszett, nem jött olyan váratlanul mint Hannibal.
0
2005. december 26., hétfő 21:36
16970
Szerintem meg Szadakó :]
0
2005. december 26., hétfő 21:35
2341
Ja, ezt már én is ismertem. Hatalmas! Hannibal a legjobb :]
0
2005. december 26., hétfő 21:25
16970
:))) Kész, kifeküdtem, meghaltam a röhögéstől :D
0
2005. december 26., hétfő 21:17
16970
KAMU-NEWS by Dropa :))
A miniszterelnök délelőtti sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy azonnali hatállyal menesztette Gyurcsány Ferencet a kormány éléről.
A Madártani Intézet fontolgatja, hogy kibővíti az Ornitológiai kézikönyv madárdalok és madárfüttyök című fejezetét a tüntető- és politikus füttyök leírásával.
A pedofíliával vádolt Michael Jackson a bíróság előtt ártatlannak vallotta magát, s elmondta: a gyerekek szülei végig az orránál fogva vezették.
George W. Bush az iraki háború szellemi atyjának tartott Paul Wolfowitzot jelölte a Világbank élére. Szakértők abban reménykednek, hogy Wolfowitz elnöksége után a világgazdaságot nem kell majd újjáépíteni.
Szili Katalin után újabb ismert személyiség jelentette ki: vállalná a köztársasági elnöki jelölést. Anettka elmondta, ezért még űrhajós karrierjéről is hajlandó lenne lemondani.
A MAGOSZ vezetői határozottan cáfolták azokat az értesüléseket, amelyek szerint néhány paraszt az agrárdemonstrációt követően is Budapesten maradt, s többségük sípot is tartott magánál.
Március 30-án az esti órákban közéteszek egy tizenegy nevet tartalmazó listát - jelentette ki Lothar Mätthaus, labdarúgó szövetségi kapitány.
Együtt lépnek színpadra a Heti Hetes szereplői. A hét nagyágyú Csehov egyik klasszikus darabjának modern átiratában, a Váncsa bácsi-ban tűnik fel a színpadon.
A határőrök tegnap lelepleztek egy háromtagú embercsempész bandát ábrázoló bronzszobrot. Az alkotás ihletőit továbbra is keresi a rendőrség.
A gazdatüntetések szervezői bejelentették, hogy amennyiben a kormány két napon belül nem teljesíti követeléseiket, akkor a gazdák szerdától forgalomlassító havazással igyekeznek érvényt szerezni igényeiknek.
Gyurcsány Ferenc cáfolta azokat a híreszteléseket, amelyek szerint a kormány ki kívánja terjeszteni az ügynöktörvény hatályát a biztosítási és porszívóügynökökre.
A Fehér Házból származó információk szerint George W. Bushnak tegnap támadt egy jó ötlete. Független szakértők kétkedésüknek adtak hangot a hír valódiságtartalmát illetően.
A spanyolok hétvégén megválasztották nemzeti sportjukat. Az EXIT POLL eredmények szerint a lakosság 70%-a a "SÍ"-re, míg 30%-a egy eddig ismeretlen sportágra, a "NO"-ra szavazott.
0
2005. december 22., csütörtök 13:47
3495
LOL! Klafa!
0
2005. december 22., csütörtök 13:18
4201
http://cthul.hu/~nbk/christmas.wmv
0
2005. december 22., csütörtök 12:39
52685
Összetákoltam a küldeményt, remélem odaér! :-)
most posts by TM
0
2005. december 22., csütörtök 12:25
16099
Oh, de rendes vagy TM! :-) Nem is érdemlem meg... De azért kösz. ;-)
the_aviator@citromail.hu
:-)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. december 22., csütörtök 12:22
52685
Írj egy címet, aztán megkapod - ajándékba... :-)
most posts by TM
0
2005. december 22., csütörtök 12:21
52685
Karácsonyi aktualitását az adja a következő viccnek, hogy olyan, mint a Mikulás - szakálla van, de jó! :-)))
Rendôrkapitányság! - Ha-ha-halló, jo-jo-jjónapot! Ta-ta-ta-talláltam egy dö-dö- dö-döglött lllovat... - És hol találta azt a döglött lovat? - Hát a P- a P- a Pppp... - A Petôfi hídnál? - Nem-nem, hanem a Ppp- a Pppp a Pppp... - Kérem, erre nem érünk rá! - azzal puff lecsapta a rendôr. Fél percent belül újra megcsörren a telefon. - Ha-ha-ha-halló! Ta-ta-tatallál-tam egy dö-dö-döglött llovat! - Na, és hol találta azt a döglött lovat? - Hát a Ppp a Ppp hát a Pppp... - A Petôfi hídnál? - Ne-ne-nem, hanem a Ppp-ppp a Ppp... - Kérem, erre nekem tényleg nincs idôm! - puff, megint lecsapja a telefont. Két percen belül újra hívja az ember. - Ha-ha-ha halló! Jo-jo-jjo-jónapot! Ta-ta-ta tallláltam egy dö- dö-dö döglött lllovat! Rendôr mosolyogva kérdezi: - Na és hol találta azt a döglött lovat? - Én ké-ké-kérem a Ppp-Ppp a Pppp... - A Petôfi hídnál? - Ne-ne-nem, hanem a-a-a Pppp-Pppp... ..puff, a rendôr szó nélkül lecsapja. Gyenge kaján vigyor ül ki arcára, kezdi élvezni a helyzetet. Kezét a telefonon tartva várja, hogy a dadogós újra hívja. Eltelik egy perc, kettô, öt, tíz, nem hívja. Rendôrnek kicsit lelkiismeretfurdalása van, hogy talán túlságosan megbántotta vagy valami. Fél óra elteltével azonban megcsörren a telefon: - Ha-ha-ha halló! Jo-jo-jjo-jónapot! Ta-ta-ta tallláltam egy dö- dö-dö döglött lllovat! Rendôr ismét mosolygósra veszi a figurát, hogy ismerôs hangot hall... - Na, és hol találta azt a döglött lovat? - A Ppp- Ppp a Pppp... - A Petôfi hídnál? - Nne-ne-ne-nem a qrva anyádat, de odahúztam!
most posts by TM
0
2005. december 22., csütörtök 12:20
16099
Én nem tudom letölteni, mert nem találja a helyet...
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. december 22., csütörtök 12:18
52685
Ez az én postaládámba is megérkezett. A vastüdővel pitypangot fújó Vader a kedvencem!
most posts by TM
0
2005. december 19., hétfő 12:23
16458
nagyon jó reklám... csak vajon mennyit fizetett a cég egy-egy horrorhős "bérbevevéséért"...?
0
2005. december 19., hétfő 12:16
2212
Na ez a DirectTV tud valamit...
0
2005. december 19., hétfő 11:33
460
Ez tényleg nagyon jó!!
0
2005. december 19., hétfő 11:31
4201
Nézzétek meg! Nagyon jóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!
http://users.atw.hu/unoklub/christmas.wmv
:)))))))))))))))))
0
2005. december 15., csütörtök 0:18
460
Nem gyenge! Ehhez azért elég minimumon kell agyilag pörögni. Lehet, hogy 20 év múlva full-extra retro termék lesz az a sz@r.
0
2005. december 14., szerda 23:13
16970
No comment, de nagyon vicces :) Európában is készült egy felmérés. A kérdés az volt, hogy miért vesznek DVD-t a legtöbben. Válaszadók 8%-a azért, mert nem kell visszatekerni :))))
0
2005. december 14., szerda 23:01
16099
Köcsög tirpák amerikaiak...! Jézusom!
0
2005. december 14., szerda 22:57
5042
Upsz! Most vettem csak észre hogy a tegnapi hozzászólásomhoz meg elfelejtettem berakni a linket... :-))))