Az anyuka vesz egy hazugságvizsgálókészüléket, ami ha valaki hazudik hangot and ki. Hazajön az iskolából az anyuka fia és az anyuka kérdezi tőle: - Na fiam?! Hányast kaptál ma az iskolában? - Ötöst, anyám! BIP... - 3-ast! BIP... - Najó, egyest! - Bezzeg, amikor én iskolás voltam, sose kaptam egyest... BIP... Megszólal az apuka: - Bezzeg, amikor én iskolás voltam... BIP... Mire a fiú: - Apa, te nem voltál iskolás? - Csönd legyen fiam, velem így nem beszélhetsz, az apád vagyok! BIP...
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. augusztus 31., szerda 21:25
460
Na ez nagyon tetszett!!
0
2005. augusztus 31., szerda 17:38
16970
A hajóskapitánynak van 1részeges papagája. Egyik nap a kapitány hazaállít 1üveg whiskeyvel, és azt mondja a papagájnak: -Te ide figyelj! Nekem most még el kell mennem, de ha hazaértem, és csak 1 korty is hiányzik a whiskeymből, egyenként fogom kitépni a tollaidat. Pár óra elteltével a kapitány hazamegy, és azt látja, hogy a papagája hulla részegen fetreng az ágyon, mellette az üres whiskeys üveg, és tépkedi egyesével a tollait. Odarohan hozzá és ráordít: - Hát te meg mit csinálsz, te szerencsétlen? - Kell a f***omnak ez a sok toll....
0
2005. augusztus 31., szerda 17:26
8905
Ez sem volt rossz. :-)))
0
2005. augusztus 31., szerda 17:25
8905
Én is jót nevettem rajta. :-))))))))
0
2005. augusztus 31., szerda 14:34
2062
Juliska a fiatal, gyönyörű, falusi lany kapal a TSz földjen. Arra megy a Jancsi, akit a falu egy kicsit bolondnak tart, es megszolitja:
-Te, Julis olyan gyönyörü vagy, ugy megfognam azokat a telt kebleidet. -Mit kepzelsz Jancsi! -Te, Julis adok 5000 Ft-ot, ha megfoghatom. -Hat ha adsz 5eFt-ot akkor jol van. Jancsi adja a penzt, megtörtenik az eset. Jancsi folytatja: -Te, Julis olyan kivanatos vagy, ugy megsimogatnam a combod között, adok 10000Ft-ot. -Hat ha adsz 10eFt-ot, akkor gyere oda a bokorba. Jancsi adja a penzt, megtörtenik az eset. Jancsi folytatja: -Te, Julis én mar nem birok magammal, adok 70eFt-ot, ha magameva tehetlek. -Ha mar itt vagyunk a bokorba, adjad a penzt oszt gyerünk. Jancsi adja a penzt, megtörtenik az eset. Mondja Jancsi: -Jaj de jo volt, na most mar megyek. Juliska megigazitja a szoknyajat es folytatja a kapalast. Arra jön a TSz elnök. -Nem latom a Jancsit, jart erre? -Igen, volt. -Kiküldtem vele a fizetesedet, odaadta?
0
2005. augusztus 31., szerda 14:31
2062
Nagyon ott van!
0
2005. augusztus 31., szerda 13:28
849
- Mi Süsü vezetékneve? - Chuck - ? - "A neve is annyi: Chuck Süsü..."
0
2005. augusztus 31., szerda 12:38
8905
Bemegy egy kocsmába Móricka, Pistike, a skót, a székely, a zsidó, a cigány, az angol, a francia, az aranyhal, a kisegér, a nyuszika, a medve, a farkas, a róka, a mérges kismalac, két rendőr, és egy szőke nő. Méregeti őket a csapos egy ideig, majd megszólal:
- Na elmentek a picsába!
0
2005. augusztus 13., szombat 17:35
626
-Mit mondott Batman Robinnak mielőtt beszáltak volna a Batmobilba? -??? -Gyere Robin, szálljunk be a Batmobilba!
0
2005. augusztus 13., szombat 1:13
2341
A kisfiú azzal tört be ide, hogy ez és ez a film ebben és ebben a Media Marktban sokkal olcsóbb, és a szemét Xpress átveri az embereket. Aztán persze megmutatta a stílusát is :)
Tetszik ez a filmcím :)
0
2005. augusztus 12., péntek 23:14
390
Bocsi, nem akartam visszaolvasni, főleg ha ki is van moderálva - az ok, hogy egy tahó volt, de mi volt a baja, miért jöttek elő belső démonai? :) Apropó démon, a következő film lehetne: Gammantine: a Roquevadász
0
2005. augusztus 12., péntek 16:19
2341
Szegény kisfiú annyira proli, annyira tulok, és annyira trágár volt, hogy ezt már az Xpress sem nézhette tétlenül! Megértem. Kár, ritkán van moderálás.
0
2005. augusztus 12., péntek 10:23
16970
Jé, kimoderálták? :) Ezt nem vettem észre....
0
2005. augusztus 12., péntek 10:17
411
ahogy elnézem hozzászólásait a témához xpressék egy "A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük." titulussal elintézték, aligha fogom már tudni, hogy miket mondogatott. bár gamma reakcióiból még pár dolgot megértek:)
0
2005. augusztus 12., péntek 9:52
16970
Nézz bele a megjelenések topicba és keresd meg a főszereplő úr hozzászólásait és utána Gamma reakcióit, majd ütköztesd a kettőt, és érteni fogod. :))
0
2005. augusztus 12., péntek 9:45
411
még azt is felvállalom, hogy teljesen sötét vagyok, de nem értem :))
0
2005. augusztus 12., péntek 2:57
2341
A könyv annyira sikeres lett, hogy előkészületben vannak a folytatások:
Mr. Roque, avagy egy estém otthon Mr. Roque, és az első szerelem (egy vécékefe) Mr. Roque, és az internet Mr. Roque, avagy miből lesz a dilibogyó?! Mr. Roque, és a Media Markt Mr. Roque, avagy tahóság az Orient Expressen.
És persze a sikeren felbuzdulva a Lyukas Film a Parahegy stúdióval szövetkezve már készítik is a filmeket:
Mr. Roque vs. Gamma Egy úr a zűrből Ne légy barom, Mr. Roque! Az Bátyapát Hills-i zsaru Mr. Roque, az igazi katasztrófafilm
Tűkön ülve várjuk!
0
2005. augusztus 11., csütörtök 17:26
16970
:) LOL!
0
2005. augusztus 11., csütörtök 17:22
2341
A legújabb bestseller:
0
2005. augusztus 11., csütörtök 1:10
1431
Ez szenzációs. :)
0
2005. augusztus 10., szerda 18:36
411
ez valami döbbenet...
pár példa az oldalról: Angelina Jolie
Demi Moore
Jean Claude Van Damme
Leonardo DiCaprio
Tom Cruise
még van jó sok kép, de többségüknek már nincs filmes kötöttségük (Marylin Manson vmi eszméletlen).
0
2005. július 26., kedd 13:46
1153
George W. Bush szívrohamot kap, meghal s egyenesen a pokolba kerül.. Az ördög már várja. - Nem tudom, mit tegyek, rajta vagy a listámon, de egyetlen szabad szobám sincs. De mivel neked mindenképpen a pokolban kell maradnod, valamilyen megoldást kell találnom. Van itt néhány különc, akik messze nem annyira rosszak, mint te. Egyet közülük szabadon fogok bocsátani, te pedig elfoglalod a helyét. Eldöntheted, melyik helyre akarsz kerülni.
- Ez jól hangzik - gondolja George amikor elindulnak. Az ördög kinyitja az első szoba ajtaját. A szobában egy nagy uszodában Reagan fuldoklik; elmerül, felmerül, elmerül, felmerül.
- Nem - mondja Bush -, ez nem nekem való, én nagyon rossz úszó vagyok. Az ördög kinyitja a második ajtót. A szoba tele van sziklákkal, s Nixon próbálja a köveket egy fakalapáccsal összetörni.
- Nem, nekem probélmám van a vállammal, nagy kín lenne nap mint nap követ törni. Az ördög kinyitja a harmadik ajtót. A szobában Clinton fekszik a hátán, keznél és lábnál fogva a padlóhoz kötözve. Clinton fölött Monica Lewinsky guggol, s azt csinálja, amihez a legjobban ért. Bush tágra nyílt szemmel bámulja őket, majd megszólal:
- Na, ezt el tudnám viselni. - Rendben - röhög fel az ördög. - Szabad vagy, Monica!
0
2005. július 26., kedd 2:35
790
Hali ! Tőltsétek ki ezt a tesztet !, érdekes nagyon. (hehe főleg a vége) :)))