Keresés

vicc

2005. július 19., kedd 19:45
Field! Ez jó volt!!! :-))))))))
0
2005. július 19., kedd 19:38
Megnéztem az összest: hát elég érdekes fotók.

Tudom, hölgyek külsejéről vagy jót, vagy semmit, de Julia Robertsnek és Angelina Jolie-nak olyan szopós szája van, hogy szerintem egy füst alatt egy egész katonai alakulatot le bírnának rendezni. Sarah Jessica Parkert és Kim Cattrallt szerintem az oroszlán is sírva enné meg: hogy kerülnek ők egy szexről készült sorozatba? :)) Minnie Driver már anno maszkírozás nélkül eljátszhatta volna saját nagyanyját, Kevin Costner meg már évekkel ezelőtt is 60 évesnek nézett ki, nem csak most. David Hasselhoff egri leányka korában? Hát a KNIGHT RIDER-ben meg a BAYWATCH-ban én azt bírtam a legjobban, hogy Davidünk lefuthatta akár a maratoni távot is, sosem lett csapzott, s fürtjei mindig olyan frissen ondoláltak voltak, mint aki épp akkor került elő a fodrászbúra alól...

0
2005. július 19., kedd 18:27
Halle Berry is jól néz ki. A linkben viszont Brad Pitt a fura a régi képen. :-)))
0
2005. július 19., kedd 18:21
hű, a jolán sokat változott, ellenben júlia akkoriban sem volt sokkal rondább, mint most. :) jennifernek meg más a haja, amúgy mindkét képen gyönyörű.
0
2005. július 19., kedd 17:33
Ezek jók voltak, nagyon!!! :-))))
0
2005. július 19., kedd 17:18

angelina jolie 89ben és most

david hasselhoff 80ban és most

jennifer aniston 90ben és most

julia roberts 90ben és most

halle berry 86ban és most

itt még vannak ilyenek, szerintem jók nagyon:))
0
2005. július 11., hétfő 3:10
Ja, valahogy elkerülte a figyelmemet, de nem találtam visszavonás opciót.
0
2005. július 11., hétfő 2:35
Ezt már angel beirta egyszer, szó szerint.
0
2005. július 10., vasárnap 21:01
A filmen hiába keresné, mert ez csak a képen létezik.
0
2005. július 10., vasárnap 21:01
A térkép nem az amerikai középiskolások atlaszából való, hanem a népszerű Risk játékból.  A képen jól láthatók a papír játéktér hajtogatásai is. A ravasz Amerika-fikázók az amerikai kontinenst leszedték – kilógott volna a lóláb, ha kiderül: saját országuknak is csak négy államát ismerik. (A Csendes-óceánon elhelyezett Risk logóról nem is beszélve) A Kisalföld Online egy újságírójának mindenesetre ennyi is elég volt ahhoz, hogy megírja a maga kis cikkét a történetből, igaz azóta egy szemfüles szerkesztő már leszedette azt. Most már csak a Google cache őrzi bájos próbálkozását.
0
2005. július 10., vasárnap 16:07
Bocs, Szemlédi, de nekem szarul jön be az oldal, és ilyenkor azt hiszem rosszul van belinkelve a kép. :(

Bocsesz.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. július 10., vasárnap 16:05
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. július 10., vasárnap 16:04
Vajon melyikük nyerne?

0
2005. július 10., vasárnap 16:03
Quentin Tarantino és George Lucas közös filmje:
0
2005. július 10., vasárnap 14:31
Mi történne a hollywoodi filmekkel, ha a valóságban játszódnának:

- Die Hard 3.: Bruce Willis fejfájással ébred, majd visszafekszik. New York elpusztul.
- Terminátor 2.: Arnold Schwarzeneggerben érkezésekor lefagy a Windows, aztán reggelre széjjelhordják a hajléktalanok.
- Titanic: A hajó süllyedése közben az operatőr is megfullad.
- Csillagok Háborúja: Vizet találnak a Marson;másik galaxisnak se híre, se hamva

:))))
0
2005. július 9., szombat 23:10
Valaki kereste a repülőt a Trójában!

Tessék:

0
2005. július 8., péntek 19:56
ha komolyan gondoltad volna, akkor is ideillik...
viszont az nem látszik, hogy a cikk nem a te műved, így félreérthető a dolog - nekem sikerült is:)
ha a szerkesztők magyarázatát is iderakod, akkor egyértelmű lett volna:

"Nem akarunk átnyergelni Amerika-ellenes legendák vadászatába, de egyik téma húzza maga után a másikat. Konkrétan: a szlovákiás térkép fórumához érkezett egy újabb kérdés – a fenti -, amit freak segítségével hamar sikerült megoldani. A térkép nem az amerikai középiskolások atlaszából való, hanem a népszerű Risk játékból.  A képen jól láthatók a papír játéktér hajtogatásai is. A ravasz Amerika-fikázók az amerikai kontinenst leszedték – kilógott volna a lóláb, ha kiderül: saját országuknak is csak négy államát ismerik. (A Csendes-óceánon elhelyezett Risk logóról nem is beszélve) A Kisalföld Online egy újságírójának mindenesetre ennyi is elég volt ahhoz, hogy megírja a maga kis cikkét a történetből, igaz azóta egy szemfüles szerkesztő már leszedette azt. Most már csak a Google cache őrzi bájos próbálkozását."

a honlap egyébként jónak tűnik, körül fogok rajta nézni, köszönet érte:)
0
2005. július 8., péntek 19:39
Tudom, ezért raktam be a viccbe.
0
2005. július 8., péntek 19:32
azt ráadásul csak most látom, hogy a képen még a hajtogatás is remekül látszik, magyarul valszeg a táblás játék tábláját szkennelték be...
0
2005. július 8., péntek 19:30
bocs, hogy elrontom az örömödet, de ez a térkép szinte biztosan nem egy tankönyvből származik. kapásból gyanús volt, de le is ellenőriztem: ez a risk (rizikó) című játék térképe. nekem a risk2 (pc) van meg, azon a színek kicsit mások, de a határok, feliratok, ill. a clipper és a bálna stimmel.

több megjegyzésem nem is lenne, de tekintettel a képhez produkált szösszenetre: miért is kell minden hülyeséget fenntartás nélkül elhinni? én sem vagyok oda az usáért, de azért ezt nem nyaltam volna be, főleg nem annyira, hogy egy komplett dolgozatot alapozzak rá... lenne még egyéb hozzáfűznivalóm is, de azt inkább 16-án, élőben:)
0
2005. július 8., péntek 13:55
Egy szoftveres, egy hardveres és Bill Gates utaznak egy autóban az országúton. Az autó az országút közepén beadja a kulcsot. Megszólal a szoftveres: - Szerintem kifogyott a benzin, tankoljunk, és máris újra üzemképes lesz az autó. Erre a hardveres: - Szerintem leesett a gyertyapipa, igazítsuk meg, és mehetünk tovább. Mire Bill Gates: - Szerintem szálljunk ki, és szálljunk vissza.
0
2005. július 8., péntek 13:39
Vágó István vs Darth Vader

TESSÉK LETÖLTENI!!!
0
2005. július 8., péntek 13:11
Körbeaszfaltozott póznák

Hihetetlen, de igaz. A Strabag olyannyira a tervezett ütemben építette a bokrosi elkerülő utat, hogy még az útban lévő villanyoszlopokat is körbeaszfaltozta. Az áramszolgáltató azóta áttelepítette az „akadályokat”, az út elkészült, és november 9-én át is adták.
0
2005. július 8., péntek 12:59
Ezt látni kell!

Amerikai középiskolai térkép

Külön figyelmet érdemel, hogy Oroszország NINCS, csak néhány volt tagköztársaság, azok is rossz helyen. Sziám a kb. II. v.h. óta nem létezik. VIETNAM sincs, IRAK sincs, Thaiföld, Banglades, Malajzia sincs, és Európa tagolása pedig egészen egyedi... Afganisztán óriási, (mondjuk amúgy sem kicsi) biztos ezért nem találták meg Bin-Ladent. Szukítsük a kört dear gentlemen please, nehogy félrebombázzanak. Érdekes, hogy Izrael sincs rajta, pedig k. sok pénzt küldenek oda. A bankszámlaszámban mondjuk nincs földrajzi szélesség és hosszúság kód :-) A térkép szerint nem találom a vizigót törzseket Európában, a germán barbár hordákat Mercedesszel és BMW-vel, a longobárdokat, a szászokat, a tatárokat és hátranyilazó oseinket, a törököket, stb. A jakutok biztos örülnének egy ekkora országnak. India nem harcolhat Pakisztánnal, mert nincs is. Némi magyarázat arra, hogy miért nem tudják, mi-hol van ill. létezik-e egyáltalán... Nálunk az általános iskolai atlasz részletesebb és naprakészebb... Boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyeknek országa. Így az amerikai hadsereg azt sem tudja, hol harcol(t) a "világbékéért". Praktikusan bárhol bevethetok, úgysem tudják hol vannak. Azért néhány levélre kíváncsi lennék, amit hazaírtak az amerikai hadfiak. Biztos ki vannak húzkodva a pofáraesos dolgok, mint a Svejk-ben, vagy a 22-es-ben. A fújós bálna és a clipper az óceánokban azért bájos... kár hogy 150 évvel lemaradtak a rajzolók legalább. Az Amerikai Földrajzi Társaságnál szívesen megpályáznék egy expedíciót vastag költségvetéssel, mondjuk felfedezném nekik EURÓPÁT vagy ÁZSIÁT. Biztos találnának új dolgokat akár a Brit Kelet-Indiai Társaság régi térképein is. Döbbenettel olvasnák a jelentéseimben, hogy nincsenek már barbárok, sárkányok, sot komcsik sem...Ui. Azért biztos nem mind ennyire hülyék, csak döbbenetes, hogy ott hatodikos koromban érettségizhettem volna Summa cum Laude. Éljen az Amerikai Nemzeti Alaptanterv.

http://urbanlegends.freeblog.hu
0
2005. július 7., csütörtök 12:38
Akkor te vagy az üdítő kivétel. :-)
0