Na, de TM! Deutsch és nem Deutch. :) Nem holland ő, bár akkor dutch lenne. :D
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2012. április 1., vasárnap 11:59
52685
Ez most vicces! :) Amúgy nekem nem unszimpatikus ez a pali, inkább szerencsétlen baleknek tartom, amiért olyan stikli miatt vették elő, aminél sokkal nagyobbakkal is lehet nálunk köztisztviseletben ténykedni. Mindenesetre ezzel lenullázta minden eddigi jó cselekedetét, merthogy régebben sportvonatkozásilag voltak neki azok is. Viszont most fogadkozik, hogy ír egy teljesen korrekt új doktorit. Végülis Deutch-nak is előbb volt meg a munkaköre, mint a hozzá szükséges tanulmányi fokozat. :)
most posts by TM
0
2012. április 1., vasárnap 2:23
7252
Állítólag ez a beszélgetés történt Obama és a titkára között most Koreában, amikor közelített felé Schmitt: Titkár (súgva): - Ő a magyar köztársasági elnök. Obama: - A Magyar Köztársaság elnöke? Titkár: - Nem, mert olyan nincs, hogy Magyar Köztársaság. Obama: - Akkor mi van? Titkár: - Magyarország. Obama: Tehát ő Magyarország elnöke? Titkár: Nem, ő a köztársasági elnök. Obama: - Egy nem létező köztársaság elnöke? Titkár: Sajnálom, ezt én sem értem pontosan. Obama: Ha jól tudom, náluk alkotmányos demokrácia van, nézz utána, hogy mi van az alkotmányukban! Titkár: Az a helyzet, hogy nincs alkotmányuk, hanem alaptörvényük van. Obama: - Akkor az alaptörvényben az van leírva, hogy ő a köztársasági elnök? Titkár: - Nem, az az alkotmányukban van leírva. Obama: - Jó, hagyjuk. Hogy hívják? Titkár: -Dr. Schmitt Pál. Obama: - Mivel nem tudom, hogy jó-e ha köztársasági elnök úrnak szólítom, vagy sem, ezért inkább maradok a doktor úr megszólításnál, rendben? Titkár: - Nos… ööö... izé…mi lenne, ha egyszerűen kikerülnénk?
0
2012. március 13., kedd 22:26
8260
Nőnap
0
2012. március 12., hétfő 22:44
13392
Hát persze! :)
0
2012. március 9., péntek 11:58
4596
Nézd, ahol egy Superman-jelmezre rá kell írni, hogy "Az ember alapvetően képtelen a repülésre, és ezen a jelmez viselése sem változtat!", ott én bármit el tudok képzelni:)...
0
2012. március 9., péntek 11:48
13392
Nagyon szórakoztató darabok. :)
0
2012. március 9., péntek 11:47
6403
Azon gondolkodom, hogy ha nem írnák rá, tényleg lenne olyan aki perelne, hogy nem a megfelelő méretű hot-dogot kapta?
0
2012. március 9., péntek 11:46
6403
Van olyan aki "Jancsikát" Mordornak becézi?! :))
0
2012. március 9., péntek 11:39
8977
A szájba adással vigyázz, nehogy az állásodba kerüljön! :D :D
0
2012. március 9., péntek 11:38
6403
0
2012. március 4., vasárnap 19:47
8260
ITT találjátok az előbbit..
:-)))
0
2012. március 2., péntek 14:14
8260
EZ BESZARÁS.... a legszomorúbb azonbna, hogy simán elhiszem, hogy ilyen balfaszok is vannak.
http://vendeghanyas.blog.hu/page/1
0
2012. március 2., péntek 12:13
16458
:D :D
0
2012. március 2., péntek 11:16
1322
Munkahelyemen halmozottan hátrányos helyzetű gyerekekkel foglalkozom, akik a problémás viselkedésükből adódóan inkább a dühös fórumtémára szakosodtak részemről, de a héten megkérdeztem az egyik harmadikos fiút, hogy el tudja-e mondani a hét törpe nevét. A következő eredményre jutott
Kuka, Mákos, Túró Rudi, Dudor, Mordor
na jó, ez utóbbit már én adtam a szájába :D
0
2012. február 22., szerda 19:55
8260
www.frisss.hu
3 s-sel.
0
2012. február 22., szerda 19:54
8260
www.friss.hu
Nem tudom belinkelni valami miatt, de a cikk címe az, hogy
"Akikre "büszkék" vagyunk - a legnagyobb magyar marhaságok a YouTube-on"
Nézzétek, olvassátok, sírjatok... :-)
0
2012. február 17., péntek 16:39
13392
Egy este a 12 éves kislány vacsora közben halkan megszólal: - Már nem vagyok szűz! Síri csend, majd az apa az anyára kiált: - Györgyi, ez a te bűnöd, mindig kihívóan öltözködsz, csúnyán beszélsz a kicsi előtt ! Ezután az apa az idősebbik lányhoz fordul: - És te, te is ugyanúgy bűnös vagy ebben! Amint elmegyünk itthonról, máris itt hemperegsz valakivel a szobában, és ezt a húgod szeme láttára teszed! Ja, és azt is tudom, hogy van egy vibrátorod az éjjeli szekrényedben! Az anya nem bírja tovább, és az apára kiált: - Fogd be a pofád! Te meg a fizetésed felét kurvákra költöd, és állandóan a szexcsatornát nézed! Nem beszélve a titkárnődről, akit az íróasztalodon kefélsz! Az anya a kislányához fordul és kérdezi: - De kicsim, hogyan történt? Análisan vagy vaginálisan volt? Megerőszakoltak, vagy valamelyik osztálytársaddal feküdtél le? - Dehogyis, anya! A tanítónéni kicserélt a karácsonyi estén a Betlehemben, Szűz Mária helyett pásztor leszek!
0
2012. február 16., csütörtök 22:34
7076
:) Ezeket nem tudom megunni!
0
2012. február 16., csütörtök 22:25
1322
Ha Chuck Norris betesz egy szelet szalámit a DVD lejátszóba, meg tudja nézni róla az egész disznótort.
0
2012. február 14., kedd 12:22
52685
Hogyan bánj egy nővel? Kínáld borral. Vidd vacsorázni. Tartsd a kezeid között. Bókolj neki. Hallgasd meg. Mosolyogj rá. Nevess és sírj vele együtt. Romantikázz vele. Bátorítsd. Higgy benne. Bújj össze vele. Vásárolj vele, vegyél neki ékszereket. Vegyél neki virágot, fogd meg a kezét. Írj neki szerelmes leveleket. Menj el a világ végére érte és vissza.
Hogyan bánj egy férfival? Legyél egesz nap meztelen. Hozz neki rántott húst és hideg sört. Ne állj a TV elé. Ennyi!
most posts by TM
0
2012. február 11., szombat 16:06
1237
Getting a strong start: don't die with a bottle of champagne in your fridge
0
2012. február 8., szerda 19:22
52685
Ja, hogy az egész ország pénze benne volt a kocsiban? Ez nekem új. Na de megszokhattam volna már, hogy nálunk mindig mindenben benne van mindenki pénze. Na, végre találtam valamit, ami vicces! :)