Keresés

vicc

2012. február 5., vasárnap 19:29
:-))))
0
2012. február 5., vasárnap 18:04
Saját mű:

0
2012. február 3., péntek 14:03
0
2012. február 3., péntek 10:20
Orbán látogatást tesz a Vatikánban
Ahogy találkozik a pápával, az kezet csókol neki.
A körülötte levő bíborosok ezen teljesen felháborodnak:
-Na de Szentatyám, ez azért túlzás…!
Mire a pápa:
... -Ti csak ne szóljatok… Ez az ember olyan, mint Jézus Krisztus!!!
A bíborosok megrökönyödve kérdezik:
-Hogyhogy???
Erre a pápa:
-Istállóban született, barmok között él és százezrek várják a mennybemenetelét…
0
2012. február 2., csütörtök 20:48
Nahát, hihetetlen vagy! :)
most posts by TM
0
2012. február 2., csütörtök 19:12
Valahogy így képzelted?

Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2012. február 2., csütörtök 18:44
Megkérjük Gyulust, grafikai dolgokban ő a penge. :)
most posts by TM
0
2012. február 2., csütörtök 18:26
Ez pedig megérdemelne egy képi feldolgozást is. :)
0
2012. február 2., csütörtök 18:15
Ez jó! Ilyeneket én is szoktam. Persze leginkább csak fejben, a kreativitásom, meg a szorgalmam általában eddig terjed.
Ma egy ilyet ütöttem össze:

Szoftvercsomagban terjesztett hit, mi az?

(.sállav-ebodA)
most posts by TM
0
2012. február 2., csütörtök 17:47
Ez túl könnyű.

Lópici Gáspár  :-)))
0
2012. február 2., csütörtök 17:45
Képrejtvény
annyi a segítség, hogy Ő az utca hírmondója:))

0
2012. február 1., szerda 17:59
0
2012. február 1., szerda 17:37
0
2012. január 30., hétfő 12:21
Tudod sajnálom, hogy a te életedbe még egy kis bohóckodás sem fér bele,szerintem ez a gáz! De mindegy inkább nem folytatom mert aztàn mindjárt 22-en esnek nekem! A vállald a fejed topikban meg nézz egy kicsit jobban körül!
0
2012. január 30., hétfő 9:16
Ezt inkább a "vállald a fejed, mutasd magad!" topicba kellett volna, míg mielőtt valami serdületlen ifjú azt hiszi ez a vicc.

Amúgy jösz nekem 4 perccel!!!
0
2012. január 29., vasárnap 18:52
Köszi...:)
0
2012. január 29., vasárnap 18:50
Parancsolj:

0
2012. január 29., vasárnap 18:38
Ne haragudjatok, nem tudom belinkelni a videót ha valaki esetleg mégis akkor megköszönöm. Én bohóckodók benne, de már elég régi felvétel! :)
http://www.youtube.com/watch?v=04TPy_tQ0Nw
0
2012. január 29., vasárnap 16:19
13 dolog, amit nem szeretnél hallani az operáló orvosodtól...                              

1. Ajjaj...
2. Látta valaki az órámat?
3. Múlt éjjel bulin voltam. Nem emlékszem mikor voltam utoljára ennyire részeg...
4. A fene! A kézikönyv 45. oldala hiányzik!
5. Rossz kutya! Hozd vissza!
6. Várj csak egy kicsit! Ha az a mája, akkor ez mi?
7. Milyen kár, hogy otthon hagytam a szemüvegemet.
8. A padló tiszta, ugye?
9. A betegnek már vannak gyerekei, ugye?
10. Ne féljen, elég éles.
11. Nem tudom mi ez, gyorsan rakjátok jégbe.
12. Siessünk, nézni akarom a Forma-1-et...
13. Nővér! Nyissa ki annak a zsákját, még mozog!
0
2012. január 27., péntek 16:30
Sosem volt százas:)... Jók ezek az ötletei, ahogy a hétköznapi polgárt próbálja egy kicsit kizökkenteni a hétköznapi rutinból, a Comedy Central vetített is régebben egy párat. Az biztos, hogy a fickó keményen megdolgozik azért, hogy egyszer valaki agyonverje:).
0
2012. január 27., péntek 14:01
Ez hülye.... :-)

0
2012. január 24., kedd 16:28
mindenre fény derült...:))

0
2012. január 23., hétfő 15:58
A 19. "1." annyira telitalálat, hogy évek óta szállóige nálam. A többi "1." csaknem fele ennek az egy pontnak a folyománya, pontosítása:).
0
2012. január 23., hétfő 15:33
:)))
0
2012. január 23., hétfő 15:15
Megszívlelendő szabályok hölgyek számára.Mindegyik pont SZÁNDÉKOSAN az 1-es számot kapta, mert egyformán fontosak!

1. Tanuld meg használni a WC-ülőkét. Nagylány vagy. Ha fel van hajtva, hajtsd le. Nekünk felhajtva kell, nektek lehajtva. Sosem hallotok minket arról panaszkodni, hogy megint lehajtva hagytátok.
1. Vasárnap = sportok. Ez olyan, mint a holdciklus vagy az apály-dagály váltakozása. Törődj bele!
1. A bevásárlás NEM sport. És nem, soha nem fogunk rá akként gondolni.
1. A sírás = zsarolás.
1. Azt kérd, amit akarsz. Tisztázzuk: a finom utalások nem működnek! A nyomatékosított utalások nem működnek! Az egyértelmű utalások sem működnek! Csak mondjad!
1. Az IGEN és NEM tökéletesen megfelelő válaszok szinte minden kérdésre.
1. Csak olyan problémával gyertek hozzánk, aminek megoldásában a segítségünket kéritek. Erre vagyunk valók. Szimpátiáért ott vannak a barátnőitek.
1. Az a fejfájás, ami 17 hónapja tart, az már betegség. Menj orvoshoz!
1. Bármi, amit 6 hónapnál régebben mondtunk nem felhasználható vita közben.
Igazából minden megjegyzésünk érvényét veszti 7 nap után.
1. Ha nem úgy öltözködtök, mint egy sorozatszereplő, akkor ne várjátok el, hogy úgy viselkedjünk, mint a szappanopera-szereplők.
1. Ha azt gondolod, hogy kövér vagy, valószínűleg úgy is van. Ne kérdezz minket!
1. Ha az, amit mondunk kétféleképp érthető és az egyik megsért, elszomorít vagy feldühít, akkor mi a másikra gondoltunk.
1. Megkérhettek, hogy csináljunk meg valamit, vagy megmondhatjátok, hogy milyen legyen. De azt ne, hogyan. Ha már tudod, hogyan lehet a legjobban megcsinálni, tedd meg magad!
1. Amikor csak lehet, a feltétlen szükséges mondanivalódat a reklámok alatt mondjad el!
1. Kolumbusz Kristófnak nem volt szüksége iránymutatásokra. Nekünk sincs.
1. MINDEN férfi csak 16 színben lát, mint a Windows alapbeállításnál. Például a barack az egy gyümölcs, nem szín. A padlizsán az zöldség. Fogalmunk sincs, mi az a mályva.
1. Ha viszket, megvakarjuk. Így szoktuk.
1. Ha azt kérdezzük mi baj és azt mondjátok "semmi", akkor úgy viselkedünk, mintha semmi baj se lenne. Tudjuk, hogy hazudtatok, de nem éri meg a zűrt.
1. Ha felteszel egy kérdést, amire nem akarsz választ hallani, akkor olyan választ fogsz kapni, amit nem akarsz hallani.
1. Ha valahova el kell mennünk, bármit is viselsz, az nagyszerű. De tényleg.
1. Ne kérdezd meg, hogy min gondolkodunk, kivéve ha felkészülten tudsz beszélgetni olyan témákról, mint a futball, lőfegyverek vagy versenyautók.
1. Elég ruhád van.
1. Túl sok cipőd van.
1. Formában vagyok. A kerek is egy forma.
1. Kösz, hogy elolvastad ezt. Igen, tudom, ma a kanapén kell aludnom. De tudod, ezt a férfiak egyáltalán nem bánják, olyan, mint a kempingezés.
0