A Lake Placid meg a Rouge teljesen jó filmek, szerintem ehhez a homokból kijövő cápáshoz nem szabadna hasonlítani őket! :) Van nekem is olyan film, amit minden havernak megmutattam már, bár az nem horror: ez lenne a Super Inframan! :)
0
2012. január 18., szerda 0:10
52685
Bemegy egy csinos nő a szexboltba. Megveszi Bubut, a szexkutyát. Az eladó elmondja, hogyan kell használni: - Csak mondja azt neki asszonyom, hogy: Bubu, hopp! - és meglátja Bubu érti a dolgát. A nő hazaviszi a kutyát. Levetkőzik és kipróbálja: - Bubu, hopp! Nem történik semmi. A kutya csak bámul és csóválja a farkát. - Bubu, hopp! Semmi... A nő dühösen viszi vissza kutyát. Az eladó hitetlenkedve néz a kutyára. - Asszonyom, feküdjön fel kérem arra az ágyra! Te meg, Bubu, figyelj, most utoljára mutatom meg!
most posts by TM
0
2012. január 18., szerda 0:02
52685
Odamegy Hapci Hófehérkéhez: - Te Hófehérke, nincs kedved egyet ***ni? - Hogyne lenne, Hapci, de hát a szerszámod... - Igen? (Hapci csettint kettőt és a szerszáma vagy 30 centire nő!) - Woww - mondja Hófehérke és elkezdik nyomni az akciót, közben Hófehérke megszólal: - Te Hapci, sehogy se megy a fejembe... - Nem-e? (Hapci csettint kettőt...)
most posts by TM
0
2012. január 15., vasárnap 16:36
2464
Szerintem haveri társaságban piázás közbwn fogyaszthatóbbak ezek a filmek! Vannak kifejezetten jó és emlékezetes trash filmek,csak tudni kell a helyén kezelni őket! Anaconda 1-2,Python(csak az első rész),Sharktopus meg a krokodilos filmek.Azok közül a Lake placid az örök kedvenc de jó még a Vérszörf,Rogue és a Húsevő is.
0
2012. január 15., vasárnap 16:26
826
Az efféle filmekben a trükkök a legnívósabbak, persze a történet sem elhanyagolható! :-)
0
2012. január 15., vasárnap 16:23
8977
Édes Istenem... ezekre mi szükség van? :D
0
2012. január 15., vasárnap 15:26
2464
Annak van egy folytatása is:Megashark vs. crocosaurus vagy valami hasonló a címe. :)
0
2012. január 15., vasárnap 8:18
1090
- Ha valaki hazamegy, akkor benéz az ágy alá, hogy nincs-e ott a Láncfűrészes Gyilkos! Ha a Láncfűrészes Gyilkos hazamegy, akkor benéz az ágy alá, hogy nincs-e ott Chuck Norris!
- A halál mértékegysége : 1 Norris.
- Chuck Norris apja az öreg énekes, Chuck Berry, felesége PokrivChuck Mónika, akinek van egy mostoha fia, NemChuck Károly, neki pedig van egy kislánya, a JaniChuck Veca, akinek van egy kutyusa, a DiChuck Buksi, majd így született meg közösen : "A nem Chuck a 20 éveseké a világ" című sláger.
0
2012. január 13., péntek 10:13
4596
Nem rossz, de nekem a Boinget az égről leharapó Megasharkot még ez sem múlja felül:).
0
2012. január 13., péntek 8:54
13392
Tegnap megnéztem a Shark Nightot, amiről beszéltünk, és hát ebbe a műfajba az is belefér. :) Ajánlom még az Asylum gyártotta Mega Piranhát is a témában. :)
0
2012. január 13., péntek 1:39
382
Zsír! És még Parker Lewis is szerepel benne. :D
0
2012. január 12., csütörtök 20:20
2464
OMG és WTF egyben: Cápás paródiafilm,na de ilyen még biztos nem volt!! :)))
0
2012. január 9., hétfő 14:50
6056
- Doktor úr, mi a baja a feleségemnek?
- Nézze! Vagy AIDS-es, vagy Alzheimer kórós!
- Mit lehet ez esetben tenni?
- Nos, szerintem vigye ki az erdőbe és ha hazatalál ne bassza meg! XDDDD