Ha ennyien beszélnek róla, akkor ez a busz csuklós. :)
most posts by TM
0
2011. november 23., szerda 16:11
13392
Bonyolult. :)
0
2011. november 23., szerda 11:09
6403
Hangszerboltban:
- Jó napot, tizátor van?
- Nincs, csak zátor, de az szinte tizátor.
0
2011. november 21., hétfő 22:14
13392
Ezen jókat vigyorogtam. :)
0
2011. november 21., hétfő 20:38
16099
Klasszikus!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2011. november 20., vasárnap 21:33
8260
0
2011. november 11., péntek 23:24
7271
0
2011. november 7., hétfő 9:47
6403
"Tegnap néztem egy filmet, ami egy gyűrűről szólt. Látszólag varázslatos dolog történt, amikor a tulajdonosának ujjára került, de hosszabb távon tönkretette az életét, és a Gonosz szolgájává vált. Úristen, de utálom az esküvői videómat..."
0
2011. október 31., hétfő 0:09
73
Napi bölcsesség:
A cat falls in a pool, a rooster laughs. Moral of this story: a wet pussy makes a cock feel good.
:D
0
2011. október 30., vasárnap 19:19
13392
Ócska és lerágott poénforrás következik.
A Paranormal Activity hivatalos Facebook-accountja feltette a nagy kérdést a közösbe, kinek hogy telik a Halloween hétvége, mi volt a legijesztőbb dolog, amely mostanság történt velünk. Hozzászólások ezrei záporoznak a világ minden tájáról, természetesen angol nyelven, melyhez a Facebook egy azonnali "magyar" fordítást kínál fel. Kíváncsiságból rákattintottam, mert már előre sejtettem, hogy a humorgömbbel nézek farkasszemet.
Kis ízelítő:
"Félelmetes movies...Én természetesen utál Michael myers bolond, és az ő lett, mind up in my face"
"Maguire folyamatosan engem a üvöltõ nincs courtesy reggeli vagy = /" - ennél a legérdekesebb, hogy a "Maguire" helyett azt írta a hozzászóló, hogy "Tobey" - kreatív fordítás :DD
"‎5 Mérföld az úton hogy suhan egy majdnem magasságát nekem a négy paws gaurd kutya."
"Csaknem puked, és ezzel egyidejűleg hajfodorító! ya volt félelmetes."
"Lol a scariest része volt a maszkkal mom... engem ugorj!"
"Én vérnyomás szaladt fel, igazán magas Smokehouse mandula étkezés után. Félek nekem a jeepers..."
"Az én-m vonóhálórámpát kapott megragadt-ban a tolite" - ennek az eredetije így nézett ki: "My poop got stuck in the tolite"
0
2011. október 30., vasárnap 15:44
7926
:)
0
2011. október 30., vasárnap 15:00
1277
A benzinkútnál megáll egy apró, kisautó. Az egész nem nagyobb 50 cm-nél. Az ajtaja kinyílik, majd az autó mellett álló kutas döbbent pillantásától kísérve egy lábujjkörömnyi, manó termetű emberke bújik ki belőle. A manó odaszól a kutasnak: - Kérek egy ablaktisztítást és 2dl benzint. A kutas megvakarja a fejét, ránéz a kisautóra, majd a manóra és így szól: - A kerekeket ne fingjam fel?
0
2011. október 30., vasárnap 13:15
7076
Egy férfi stoppol egy eléggé gyér forgalmú úton. Ráesteledik, az eső is szemerkélni kezd, amikor meglát egy lassacskán felé közeledő fénycsóvát. A kocsi lassan mellé gurul és emberünk meg sem várva, hogy az megálljon, kinyitja a jobb oldali ajtót és beugrik...... megdöbbenve látja, hogy a kocsiban nem ül senki, de az szépen egyenletesen halad tovább... első megdöbbenéséből felocsúdva - arra gondolva, hogy itt legalább nem ázik - elnyújtózik az ülésen, és ekkor veszi észre, hogy az úton egy kanyarhoz közelednek.Még mielőtt a kormányhoz tudna nyúlni, megjelenik egy kéz és a kocsit a helyes irányba kormányozza, majd eltűnik.Az emberünk köpni nyelni nem tud a megdöbbenéstől, főleg amikor a jelenet a következő kanyarnál megismétlődik, majd újra és újra, ahogy épp az útirány megkívánja. Végül elérkeznek egy benzinkúthoz ahol a kocsi begördül a parkolóba...A stoppos - aki ekkora már eléggé be van rezelve - félelmében meg sem várja, hogy a kocsi megálljon, kipattan és berohan a töltőállomásra. Megpillantja a pult mögött álldogáló kutast és éppen belekezdene az elképesztő történet elmesélésébe amikor kinyílik az ajtó és belép két ázott férfi. Az egyik rápillantva odaszól a másiknak:- Te Béla! Itt az a csávó aki beugrott a kocsiba amikor toltuk...
0
2011. október 20., csütörtök 20:11
2464
Ez nagyon komoly! :)
0
2011. október 19., szerda 21:15
7076
Ez a kezdőkép lelövi a poént.
0
2011. október 19., szerda 20:40
8260
0
2011. október 19., szerda 0:58
7271
Óriási!!! :-)))
0
2011. október 18., kedd 23:22
8260
0
2011. október 17., hétfő 13:01
13392
A hétvégén az isaszegi vasútállomáson a hangosbemondó úriember kellemes poénforrásnak bizonyult. Történt, hogy a Hatvanból induló személyvonatok a vágányzári menetrend szerint a normálistól eltérően huszonhárom perccel később értek ide, a fickónak pedig erről kellett élőben tájékoztatni az utasokat. A középkorú-idősödő hangú fickó vagy zavarban volt, vagy elsizogatott munka közben (az utóbbira tippelek), de alig volt mondat, melyet be tudott fejezni, többször megakadt a rögtönzött fogalmazás közben, hallatszott a tanácstalanság a hangjában, de talán a legszebb baki a "Gödöllő vágány felől közlekedő személyvonat" kifejezés formájában röhögtette ki velünk a belünket is. :)
0
2011. október 17., hétfő 9:55
13392
:DDD
0
2011. október 16., vasárnap 1:27
1090
0
2011. október 5., szerda 12:47
6403
Paraszt bácsi csizmát vett a vásárban. Este a feleságe az ágyból figyeli az urát, hogy meztelen, csak a csizma a lábán, sétál le-föl a szobában. -Ugyan mit csinál kend? -Mutogatom a csizmámat a faszomnak. -Vehetett vona kend inkább kalapot!
0
2011. október 5., szerda 12:37
6403
tudom régi.....
Arisztid húz maga után egy döglött lovat. Arra jön Tasziló, és kérdezi: -Minek neked ez a döglött ló? -Ne fárassz most, segíts inkább! Felcipelik a dögöt Arisztid harmadik emelti lakásába. Be a fürdöszobába, ott a kádba. -Most viszont áruld el, minek kell neked ez a döglött ló? -Este buli lesz nálam, jönnek a barátaim meg sokan mások. Eszünk, iszunk, aztán a mosdóba akar némelyik menni, meglátják a tetemet a kádamban, aztán megkérdezik: -Arisztid neked meg egy döglött ló van a fürdöszobádban? -Na most mondjam nekik, hogy nincs?