Reagen meghívja Brezsnyevet. Gondolja, megtréfálja egy kicsit. Odaülteti egy zongorához, amin csak három bilentyű van - az egyik piros. Brezsnyev rögtön megnyomja. Hatalmas füst, durranás, a zongora felrobbant. Mindenki jót röhögött. Brezsnyev viszonozza a meghívást. Gondolja, ő is megtréfálja az elnököt. Odaülteti egy zongorához, amin csak három billentyű van - az egyik piros. - Micsoda fantáziátlan ez az orosz - gondolja Reagen -, még a poénjaimat is használja. Mivel az ő viccének csak ártalmatlan puffanás volt a következménye, így gondolkodik: - Jól van b@zmeg, megnyomom a pirosat. Így is tesz, de nem történik semmi. Megnyomja négyszer-ötször....semmi. - Na, ide figyelj, nem elég, hogy utánoztál, még a viccgéped se működik?! Elegem van! Haza megyek! Brezsnyev csendesen: - Nincs hova, b@zmeg! :D
0
2011. január 23., vasárnap 22:21
7721
A hozzászólások eszméletlen jók.:)
0
2011. január 23., vasárnap 22:00
1132
Vannak még agyament emberek
0
2011. január 23., vasárnap 20:36
5023
Szőke nő a könyvtárban a könyvtárosnak: - Visszahoztam ezt a könyvet, mert nagyon unalmas... Rengeteg a szereplő, de semmi cselekvés nem történik benne... Ez szörnyű! Mire a könyvtáros: - Oh, már tudom, hova tűnt a telefonkönyvünk!!!
0
2011. január 21., péntek 0:18
1303
Filmes és vicces mivolta miatt!
http://www.imdb.com/title/tt1753790/
Ez vajon milyen lehet??? :D:D
0
2011. január 20., csütörtök 23:24
7926
A katolikus pap, a református tiszteletes és a rabbi győzködi egymást, hogy melyikük istenének nagyobb a hatalma. - Tegnap állok a templomkapuban, szakad az eső, és két kicsi gyerek hazafelé tartva majd megfullad a nagy vízben. Elmondtam egy imát, és 10... méteres sávban azonnal elállt az eső. - Ez semmi. - így a tiszteletes. - Tegnap állok a templomkapuban és látom, hogy a pokoli szélviharban a szomszédék terhes Julikája igyekszik a szülőotthonba, de a szél ellenében meg sem tud mozdulni. Elmondtam egy imát, 10 méteres sávban azonnal elállt a szél. - Ez még mindig semmi - szól a rabbi. - Szombaton megyek haza az istentiszteletről, és látom, hogy a földön egy 100 dolláros hever. Szombat lévén nem nyúlhatok pénzhez, hát elmondtam egy imát, és 10 méteres sávban azonnal szerda lett.
0
2011. január 20., csütörtök 10:26
9368
Ez az, amivel engem nem tudnának sz*patni, mert elküldeném őket a malac farkára :D
0
2011. január 20., csütörtök 10:23
109
Meg az inas, akit reszelő-zsírért küldenek a raktárba... :o)
0
2011. január 20., csütörtök 0:44
8260
Hóóó, mennyi ilyet tudnék mesélni... :-)
Keresett már tanuló haszonkulcsot a szerszámosládában, harcsalábszárt meg rákvért a hűtőben, de lisztvágó kést is a raktárban... :-)
Az élet üde pillanatai.
0
2011. január 20., csütörtök 0:13
4596
Erről az jut eszembe, hogy kevés disznóvágáson voltam, de mindegyiknek kelléke volt a disznó zúzáját kereső újonc:).
0
2011. január 19., szerda 22:33
7271
X-DDD
De lükék vattok, majnem lefordútam a székrő röhögtömbe! :-)))))
0
2011. január 19., szerda 22:24
8260
A lökött kollégáim ma felhívták egy kolléganőjüket, hogy:
"Jó napot kivánok, XY vagyok a T-comtól. Az éves vonalportalanítási munkát végezzük, arra kérem, fújjon bele jó hagosan kétszer a kagylóba!"
A válasz pedig nem az volt, hogy maga hülye, hanem hogy téves hívás. Na, majd jövő héten újra megpróbálják...
(ennek azért vannak előzményei: volt már, hogy a gázkazán bebikázásához majdnem kiszereltették vele a kocsiból az akkumlátort, máskor meg a gázórafékező titkos vásárlási helyét kérdezte tőlem... ) :-)))
0
2011. január 19., szerda 8:24
982
Mária Katalin nővér belépett a csend kolostorába. A főpap közölte vele: - Nővér, ez a csend kolostora. Itt maradhatsz, ameddig csak akarsz, de nem beszélhetsz addig, ameddig azt nem mondom, hogy beszélj. Mária Katalin 5 éve élt már a kolostorban, amikor a főpap így szólt: - Mária Katalin nővér, 5 éve vagy itt. Most szólhatsz két szót. Mária Katalin így szólt: - Kemény ágy. - Sajnálattal hallom - mondta a főpap. - De kerítünk neked egy jobb ágyat. Újabb 5 év után Mária Katalint hívatta a főpap. - Újabb két szót szólhatsz, Mária Katalin. - Hideg étel - mondta Mária Katalin, és a főpap megnyugtatta, hogy az étel jobb lesz a jövőben. Mária Katalin 15. évfordulója közeledett a kolostorban. Eljött a nap, és a főpap megint az irodájába hívatta Mária Katalint. - Két szót szólhatsz ma. - mondta a főpap. - Most kilépek. - mondta Mária Katalin nővér. - Ez a legjobb, amit tehetsz - mondta a főpap. - Mióta itt vagy, csak a kib@szott nyavalygásodat hallani. :D
0
2011. január 16., vasárnap 21:22
5023
Szívbajosok ne nézzék meg! :DDD Győzike szavaival: "Jáj, ez nagyon kígyó!"
0
2011. január 16., vasárnap 10:21
7721
:DD
0
2011. január 16., vasárnap 10:10
7721
See more funny videos and funny pictures at CollegeHumor.