Keresés

vicc

2010. december 22., szerda 15:44

:D Ez kreatív és vicces!
0
2010. december 22., szerda 9:34
:DD
0
2010. december 21., kedd 18:35
photosoppal:)
0
2010. december 21., kedd 12:22
http://www.chilloutpoint.com/funny/top-50-photos-taken-at-the-perfect-time.html

50 fotó ami pont a megfelelő időben készült... :) jópofák
0
2010. december 21., kedd 8:29
0
2010. december 20., hétfő 21:45
0
2010. december 15., szerda 22:41
Anyáááám......
0
2010. december 15., szerda 22:14

Észak-Korea a neten!!!
0
2010. december 14., kedd 9:04
0
2010. december 9., csütörtök 9:15
Ha fordítva is tudná elmehetne benjamin buttunnak, bár a mami megszenvedné a beérkezést.:)
0
2010. december 8., szerda 22:20
Amúgy  innen  szedtem őket.. :-)
0
2010. december 8., szerda 22:18
Nyugat.hu:

A Mastercard szintén annyira kreatív utat választott reklámjához, hogy az már kicsit sok lett a cenzoroknak. Az egy percbe foglalt történet szerint a fiú éjnek évadján könyörög a lánynak annak bejárati ajtaja előtt, hogy legalább szopja le (khm), mert amúgy is nagyon szereti, satöbbi. Szó szót követ, mire egyszercsak nyílik az ajtó, és a lány nővére közli: „Apa azt üzeni, hogy szopd le, vagy megtehetem én is, esetleg megteszi ő, csak az isten szerelmére, vedd le a kezed a kaputelefonról!” És amit kihoztak belőle tanulságként: ha egy lány apjának ilyen remek humorérzéke van, az megfizethetetlen. Zseniális.

0
2010. december 8., szerda 22:11
Valóban az, felröhögtem elég szépen... :D:D:D
0
2010. december 8., szerda 22:10
hú b+...
0
2010. december 8., szerda 22:05
0
2010. december 8., szerda 22:04
0
2010. december 6., hétfő 0:13
ez is jó! :)))

csak az enyém "aktuálisabb"! :)
0
2010. december 5., vasárnap 23:59
Bemegy a szamuráj a Baumaxba. Kérdi az eladótól:
- Van zsák?
- Nincs zsák?
A szamuráj pengét ránt, és vadul körbenéz:
- Hol?!

Ez is van olyan vagány, mint a Tiéd! ;-)))
0
2010. december 5., vasárnap 23:50
- Miben különböznek a Japánok és a Mikulás?
- ???
- A Japánok nindzsák, a Mikuláson meg van zsák!
0
2010. december 4., szombat 20:32
0
2010. november 23., kedd 19:09
Jól van,megvédted a mundér becsületét! :D
0
2010. november 23., kedd 16:21
"-Rendeltem egy Porsche-t, és nagy örömömben felraktam a Facebookra egy üzenetet: "Alig várom már az új 911-et!".
Másnapra 4000 muszlim lájkolta..."

0
2010. november 23., kedd 0:20
Nem általánosítanám ezt a megállapítást, hogy vicc az egész egyetem. Nem tudom mennyire vagy ismerős ilyen körökben, de ismerek néhány "műszakist", több "orvosist" és rengeteg "természettudományist" és néhány "szocost"... utóbbi szak bachelor képzését kis hajtással 1 év alatt meg lehetne tanulni :) De azt mondanám, hogyha szerinted vicc, próbáld ki a többi közül bármelyiket, mert szoktam hallani, hogy hol mennyit kell hajtani egy jobb jegyért, nem beszélve az előfeltételes rendszerről és tárgyfelvételről, amiről gondolom lövésed sincs vagy arról, hogy rengeteg olyan tárgy van, amiből nem elérhető épkézláb jegyzet vagy egyéb valóban hasznos szakirodalom, amiből vizsgán kérdeznek... de könnyű mondani, hogy ez a baj az országban, amikor nem tudod milyen egy "zh hét" vagy a vizsgaidőszak, amikor nem 2-3 könnyű kis vizsgád van, hanem 8-9 nehéz vagy amikor menned kell vizsgaidőszak alatt aláírást szerezni az indexedbe vagy amikor a TO-s néni b*szakszik veled akármi miatt és még sorolhatnám a "nehezítéseket"...
Ha a büfés nénit megkérdezném, hogy milyen módszerrel izolálna fehérjéket töltés szerint, nem hiszem, hogy tudná rá a választ. Ahogy a Boltzmann-eloszlást sem tudná felírni, ahogy deriválni sem tudna egy egyszerű x^4 dx függvényt vagy fogalma sem lenne arról, hogy hogyan kell kiszámolni egy titrálási görbe pontjait.
"Jobbnál jobb helyeken teszik a semmit." - kutatnak, cikkeznek, tesztelnek, építenek, terveznek, kiszámolnak... soroljam? Nem az oly divatos manager és közgazdász képzésre gondolok, mert rájuk nincs szükség, mivel túlképzés van. Múltkor a sörözőnkben találkoztunk három végzett nemzetközi tanulmányos csajjal... el tudtak helyezkedni a végzettségükkel? Nem... nagy szükség van rájuk, mint ahogy történészekre, régészekre, szabad bölcsészekre is... mondjuk megdöbbentő, hogy az emberek alapműveltségi kérdésekre SEM tudnak válaszolni... számomra meglepő.
Persze, sok a büfészak. A négyes metro azért nem halad a Corvinus Egyetem alatt, mert megütné a szintet. Azért Tomcatéknek sem a kreténeket kéne végigkérdezniük...
Erről a vicc az egész egyetemről pedig órákat lehetne még beszélgetni... múltkor már kielemeztük a barátaimmal a rendszer gyengeségeit - a régi osztatlan rendszer jobb volt.
0
2010. november 22., hétfő 22:59
Hogy hívják a kínai bentlakásos intézményt iskolás gyermekek számára?
- Ko Lee

Tudom, erőltetett, meg rossz, de az enyém. Most találtam ki.
0
2010. november 21., vasárnap 9:15
Látod,ez a baj ebben az országban.A büfésnéni valószínű intelligensebb az egész egyetemnél.Mindig olyanok ülnek a magas helyeken,akik nem odavalók.Egyetem...vicc az egész.Egy csomó egoista,nagyképű semmirekellőt nevel ki /tisztelet a kivételnek/,akikaztán jobbnál jobb helyeken teszik a semmit,majd ha valamit elkúrnak ujjal mutogatnak valaki másra.Az okos emberek pedig kapcsolat vagy pénz hiján mennek a süllyesztőbe,vagy épp a büfébe.....
0