csak úgy megjegyzem, hogy érettségire NEM kell tudni, hogy mikor volt a II. vh, mert benne van a szép új történelem atlaszban. az hogy illene tudni, az egy dolog. sőt olyat is mondok, hogy volt olyan évfolyamtársam aki kettes matek középszintű érettségivel jött műszaki karra és azt nem tudta, hogy mi a befogó és átfogó egy derékszögű háromszögben.
az hogy az én évfolyamon volt a kísérleti nyuszi minden egyes oktatási miniszternél nem az én hibám. a NAT rendszertől kezdve a kétszintű érettségin át a BSC-s egyetemig egyiket sem szavaztam meg, nem kérdezték, hogy mit szeretnék. az érettségi témát meg hanyagoljuk, mert az egy rakás vicc, de ezt mindenki tudja aki letette! évente 120.000-en érettségiznek le és nem bukik meg senki? na menjünk már. olyat is tudok, hogy érettségi napján a tárgyat oktató tanár bement reggel 8-ra holott nem, hogy a teremben, hanem az iskola területén nem lehetett volna, 8 óra 3 perckor mindenkinek azt mondta, hogy tegyék le a tollat, majd felírta a táblára a válaszokat és kiment. akkor miről beszélünk? és ez nem egy szakmunkás suliban történt, hanem egy BAZ megyei elitnek mondható gimnáziumban. aki eljut a 4-ig az le fog érettségizni.
0
2010. november 21., vasárnap 0:36
8977
Ne is haragudj már, de akik egyetemre járnak, azok le is érettségiztek! Kérdem én, hogyan lehet olyan embernek érettségije, akinek FOGALMA NINCS arról, mikor volt a II. vh? Ilyeneket mond, hogy 70-es évek.... nevetséges! A másik meg 1850 környékére rakja! Ezt úgy hívják, általános műveltség, és sajnos ahogy látom, a mai fiatalságnak ez a béka segge alatt van, és ez nem azon múlik, hogy hány órája volt előtte valakinek! Érdekes módon a büfésnéni tudta a választ mindenre.
0
2010. november 20., szombat 23:01
5023
Szőke az orvosnál: - Doktor úr,ittam egy üvegből amire az volt írva méreg,meg fogok halni? - Megteszünk mindent,de a méregtől mindenki meghal! - Mindenki?! Úristen! Mit tettem?!
0
2010. november 20., szombat 17:56
9368
Azért LOL ez a videó, mert van benne két ismerősöm is :D Mindketten évfolyam- és csoporttársaim voltak. Kicsi a világ :)
0
2010. november 20., szombat 17:43
2464
Feleség a férjnek az ágyban: -Szeretsz drágám? -Szeretlek. -Annyira mint amikor megismerkedtünk? -Annyira. -Most mondj valamit magadtól! -Aludjál már a f.szomba!!
0
2010. november 20., szombat 0:49
5023
Ez egy sz*r!
:DDDD
Független mi? Na persze Tomcattal független...az meg, hogy beégetik magukat a videó készítői meg duplán ráver az egészre!!! Megkérdezik, hogy mekkora hálózati feszültséggel rendelkezik a magyar elektromos hálózat, erre az összes "helyes" válaszadó azt mondja, hogy 220V, majd a "riporter" vagy mi a tosz azt mondja, hogy igen annyi. A vicc meg az, hogy bevágja egy képen a 230V-os figyelmeztető jelzést. Hát igen már egy jó ideje nagyon nem "kettőhúsz" hanem 230V a hálózati feszültség Magyarországom. Sem komolynak sem komolytalannak nem tudom venni ezt a két videót. Tény, hogy van nagyon sok buta és nem egyetemre való ember jár mégis egyetemre, akinek az Ohm törvény és a Pitagorasz tétel is nagy nehézséget jelent, de nem tudom, hogy egy ilyen kérdésre, mit válaszolnék 3 óra Szilárdságtan vagy Dinamika után úgy, hogy egy köcsög hirtelen kamerát nyom a képembe...
0
2010. november 18., csütörtök 17:04
1237
Getting a strong start: don't die with a bottle of champagne in your fridge
0
2010. november 18., csütörtök 10:32
6403
Rainbownak:)
Elküldi a rendőrt a felesége a zöldségeshez, hogy vegyen 1 kg. narancsot. - Kérek egy kiló narancsot! - Sajnos narancs nincs, csak banán. - válaszolja a zöldséges. - Akkor irány Bana!
0
2010. november 17., szerda 10:34
1185
Ez az összeállítás már csak azért is tanulságos, mivel mi mindig azzal jövünk, hogy a "hülye amerikaiak", és büszkén nézzük az Amerikában készült hasonló műveltségi kérdésekre adott bugyuta válaszokat. Nos, most láthatjuk, hogy különösebb okunk nekünk sincs a büszkeségre és sajnos mi sem vagyunk okosabbak, mint tengerentúli embertársaink. Vagy ők sem hülyébbek, mint mi.
0
2010. november 17., szerda 9:46
4596
Ez tényleg vicces:S!
0
2010. november 17., szerda 9:38
2232
Szóval a bd gyűjteményem egy részét eladtam egy része meg maradt egy része pedig még mindig vevőre vár.Egyben elviszik szombaton 2500FTért /db addig ha kell valakinek valami az eladó topickban van meg még egy két cím priviben.Üdv
0
2010. november 16., kedd 23:44
4596
Még ha a videók picit manipulatívak is ("az egyetlen VALÓBAN független hírportál"... na persze), és túlteszem magam azon a dolgon, hogy viszonylag kevesen nem zavarodnak meg attól ha bármilyen kérdés kíséretében egy kamerát tolnak az arcukba (a megkérdezetteknek kb. a felén látszik, hogy a nevét sem tudta volna megmondani), akkor is bizonyíték ez a finoman "funkcionális analfabétizmus"-nak nevezett tudatlansági közönyre. Plusz "szép" példája az információs válságnak.
0
2010. november 16., kedd 23:39
7926
Kiművelt emberfők!Nem baj,már úgyis túl sokan vannak,a Tescoba jók lesznek eladónak! :D
0
2010. november 16., kedd 23:34
7271
Miért nem mondod orosz nélkül? A poén ugyanakkorát üt! ;-)
0
2010. november 16., kedd 23:30
8977
Annyira ez sajnos nem is vicces.... szörnyű, hogy hol tartunk! Hogyan érettségizett le az, akinek fogalma nincsen, mikor volt a II. VH????
0
2010. november 16., kedd 23:11
553
Hát ez a video megmutatta hogy nem alaptalanul néztem le az ELTE jelenkori bölcsészeit. Megjegyezném én is bölcsész vagyok bár már nem hallgató és nem is ELTE-és.
0
2010. november 16., kedd 22:17
8260
Előre is elnézést minden itt lévő egyetemistától, de ezen én picit (nagyon) meglepődtem... Hogy enyire hülyék lettünk pár évtized alatt... :-(((
0
2010. november 14., vasárnap 20:35
5023
R2-D2 és C-3PO bevásárol! :)))
0
2010. november 14., vasárnap 20:09
5023
0
2010. november 5., péntek 16:39
5023
Tudod mi a vicces a Borsodiakban?
0
2010. október 31., vasárnap 10:34
460
Bu, Fu és Chu a három kínai jóbarát kivándorol Amerikába. Nehezen tudnak beilleszkedni, ezért úgy döntenek, legalább nevet változtatnak. - Én ezentúl Buck leszek - mondja Bu - Én pedig Chuck - mondja Chu Erre Fu: -Hát... Én inkább visszautazok.