Keresés

vicc

2010. október 8., péntek 12:17
Szól a telefon, a háziasszony felveszi:
"Igen, tessék!"
"Jó napot kivánok, Kovácsnét keresem."
"Tessék, én vagyok."
"Kézcsókom, Dr. Henye Margit vagyok a Mikrobiológiai Laboratóriumtól. Tegnap a férje vérmintáját megkaptunk a háziorvosától, és most annyiban vagyunk nehéz helyzetben, hogy ugyanakkor egy másik Kovács úr vérmintája is beérkezett. Sajnálatos módon, most nem tudjuk megállapitani, melyik vérminta kié. Egyébként mindkét eredmény elég rossz."
"Ez most mit jelent?" Kérdezi Kovácsné idegesen.
"Az egyik eredmény Alzheimerre pozitív, a másik pedig AIDSre. De sajnos nem tudjuk megmondani, melyik eredmény az Ön férjéé.
"Nem lehetne megismételni a tesztet?"
"Elméletileg igen, de a biztosító csak egyszer fizeti ki az ilyen drága vizsgálatot:"
"Na de az ég szerelmére, akkor most mit tegyek?"
"A biztosító orvosszakértője azt ajánlja, vigye be a férjét a városba, és tegye ki valahol."
"Jó - jó, és akkor mi lesz?"
"Hát, ha hazatalál, többet ne feküdjön le vele!"
0
2010. október 7., csütörtök 23:45
"Az amerikaiak nem hülyék!" Áhh hol már... :DDD

0
2010. október 7., csütörtök 23:31
Embertelenül jó! Valóban méltó társa az említetteknek, alkothatnának egy szellemi triumvirátust "a lakóság dicsőségére"! A riporternek és az operatőrnek meg a legnagyobb elismerésem, hogy kibírták - vágás nélkül!
0
2010. október 7., csütörtök 22:24
Szalacsi és Polgár Jenő-i magasságok! :D :D
0
2010. október 7., csütörtök 22:17
Ha valaki még nem látta volna! :)

0
2010. október 5., kedd 11:06
Egy házaspár legkisebb gyermeke véletlenül meglátja, amint az apja a cselédlánnyal hancúrozik. Odaszalad az anyjához és elmondja, mit látott. Az anyja lenyeli a mérgét, és azt mondja, ne beszéljen róla senkinek, amíg ő nem szól. Pár nap múlva, a nagymama születésnapján összegyűlik a rokonság, vannak vagy hetvenen. Az ünnepség javában tart, amikor az anya előáll és így szól:
- Kis figyelmet kérek, Palika előad nektek valamit.
Mindenki azt gondolja, egy mese vagy vers következik, Palika viszont ezt mondja:
- A múlt héten apu bement abba a szobába, ahol a cselédlány takarított, átölelte, megcsókolta, levette róla az összes ruháját ...
Természetesen mindenki az apa felé fordul, aki vörösebb lesz a főtt ráknál. Palika folytatja:
- Miután levetkőztette, ő is levetkőzött. Lefeküdtek, és aztán apu elkezdte bedugni neki a ... azt a ... nem jut eszembe, hogy is hívják ... Palika az anyjára néz, aki diadalmas arccal hallgatja a fiát, és megkérdezi tőle:
- Anyu, hogy hívják azt, amit te szoktál szopogatni, amikor átjön a szomszéd bácsi?
0
2010. október 4., hétfő 19:20
Texasban bemegy egy fazon egy bankba, így szól az ügyintéző kisasszonyhoz:
- Hello nyuszi, egy kibaszott számlát akarok nyitni.
- De kérem!
- Most mi a fasz van, mondom, egy kibaszott számlát akarok nyitni, geci.
Kisasszony könnyezve hívja a bankigazgatót, aki megkérdezi az ipsét, miről van szó.
- Semmi, be akarom tenni a kurva 20 millió $-omat egy kibaszott számlára.
- Á, értem, és a fasszopó kurva okoskodott?
0
2010. október 2., szombat 16:58
Ismered az angol himnuszt F1-es Renault-mocival előadva? :-)
0
2010. október 2., szombat 16:56
Hatalmas! :-))))
0
2010. október 2., szombat 16:37
:D
0
2010. október 2., szombat 16:34
imperial march... spec így én még nem hallottam zenét megvalósítani :)
0
2010. október 1., péntek 17:40
0
2010. szeptember 28., kedd 12:09
Jó igazad van, akkor olyan 150-200 cím eddig! :) De ez bővül azért! :)
0
2010. szeptember 28., kedd 12:08
Na de várj csak, ez még így fals, mert gondolom, hogy az ezerből az 50-en kívül még tetszettek azok is, amiket már lecseréltél. Azokat is add hozzá, úgy tisztább az érték-nem érték arány. :)
most posts by TM
0
2010. szeptember 28., kedd 12:01
No, ha már így alakult, akkor ezt a beszélgetést nyomtasd ki, s vidd magaddal mindig, amikor BD-boltba mész! ;-)
most posts by TM
0
2010. szeptember 28., kedd 11:59
Akkor módosítok: a DVD-nek nincs anyagi értéke.... így értettem, csak nem ezt írtam! :)
Igen, nekem is van kb 50 olyan DVD-m, amit nem adnék el. Ezek benne sincsenek az eladó listámban. De azért elgondolkodtató volt számomra, hogy majd 1000 DVD kötül kb 50 az, amitől nem válnék meg!
0
2010. szeptember 28., kedd 11:53
Egy vörösbor-barátttal sosem kapnék hajba! :)
most posts by TM
0
2010. szeptember 28., kedd 11:53
Igen, tízszer láttam. Épp ennyiszer ültem be 3D-s vetítésre, úgyhogy ez inkább az Avatarnak szólt. Amit egyébként még dvd-n nem láttam. :)
most posts by TM
0
2010. szeptember 28., kedd 11:51
Csak többes számban érzed biztonságban magad? Akkor nem "nekem", hanem "nekünk". A "minden mondatodban" óriási csúsztatás. Egyébként meg vállalom, hogy filmeket gyűjtök, s nem formátumbuzi vagyok, aki rögtön lecserélgeti a kollekciót, ha kijön valami szabvány. Csak azt veszem meg, amit szeretek, ezért később nem undorom meg tőle, nem adom el, azért meg pláne nem, hogy aztán ugyanazt a pénzmennyiséget, sőt, még többet elköltsek ugyannak a filmnek az élvezetére, s a végén ugyancsak porosodjon egy - már jóval több pénzbe kerülő - gyűjtemény a polcon. Kész átverés show...

Nem a BD-ellenességet hangsúlyozom ki, hanem azt a kijelentést árnyaltam, hogy a "DVD-nek nincs értéke". Merthogy ezzzel egyáltalán nem értek egyet.
most posts by TM
0
2010. szeptember 28., kedd 11:48
Szintúgy. Most már többször meggondolom, hogy mit veszek meg. Nekem is tele a polc olyannal, amit ugyan szeretek, de nélkülözhető lenne a gyűjteményből.
0
2010. szeptember 28., kedd 11:46
Ugyan, ellentétek mindig vannak! :)
De TM nem olyan, aki ezen megharagudna szerintem, majd valami frappáns válasszal előrukkol! :)
0
2010. szeptember 28., kedd 11:42
Én nem akartam ellentéteket elindítani, hisz nincs általánosan jó felfogás, mindenki máshogy áll hozzá a vásárláshoz/felhalmozáshoz, mindenesetre úgy érzem, nem vagyok egyedül azzal, hogy sokkal megfontoltabban és átgondoltabban vásárolok/gyűjtök, mint korábban.
0
2010. szeptember 28., kedd 11:38
Jó, ismerünk, tudjuk milyen ellenséges vagy a BD-vel szemben, de hogy minden mondatodban ezt kihangsúlyozod... ez már nekem uncsi!
0
2010. szeptember 28., kedd 11:32
"Valahogy nincs időm sem kedvem technikai hóbortoknak felülni."

mondja ezt az aki hányszor is látta az AVATAR-t IMAX 3D-ben? :)
0
2010. szeptember 28., kedd 11:25
Nekem hálistennek nincs bajom a kollekcióm iránti büszkeségemmel, ami meg a HD-t illeti, nem a ruha teszi a filmet. Valahogy nincs időm sem kedvem technikai hóbortoknak felülni.
most posts by TM
0