Ja, duzzognak is! :) Én meg épp leírtam, amit gondolok erről! Legyen inkább 200-300 filmem, de azok mindegyike olyan legyen, hogy büszke lehessek rá! (és a HD fertőzés miatt meg egyébként is le akarom cserélni azokat, amelyek megérdemlik) Valahogy nincs időm sem kedvem a DVD-im lelkiállapotával foglalkozni.
0
2010. szeptember 28., kedd 11:11
13392
Én is így vagyok vele - a birtoklás örömét megértem ugyan, de semmi szükségét nem érzem annak, ha a végére mindenütt DVD-be botlok. Legutóbb lektritől olvastam ilyen beszámolót, és a hangvételéből inkább bosszankodást éreztem, semmint örömet. Jó érzés lehet ugyan egy teljes kollekcióval rendelkezni, de rájöttem, nekem ez nem is okoz olyan örömet, inkább csak elnézegetem másét, de nekem bőven elég a polcra az, amit háromnál többször is kedvem van megnézni. Három-négy éve havi min. 20 korong volt a beszerzési "kvóta", mára havonta két-három. És még mindig van olyan (nem is egy), amit négy éve nemhogy nem néztem meg, de ki sem bontottam.
0
2010. szeptember 28., kedd 11:11
52685
A DVD-nek az igazi értéke nem a mindenkori használtpiaci ára, hanem az a nem forintosítható érzés, amit a gyűjtemény tulajdonosának nyújt. Így aztán huszadrangú, hogy mennyire abnormalizálódik el az adásvétel piaca. Nem sérteném meg a korongjaimat azzal, hogy ilyen nevetséges áron váljak meg tőlük.
most posts by TM
0
2010. szeptember 28., kedd 10:30
8977
Így van! Sajnos alig van valami értéke a DVD-nek, pedig ami fontos cím, azokat folyamatosan szerzem be kéken. Rájöttem, hogy fölösleges több ezres gíűjteményt felhalmozni, a DVD-im 9/10-ét egyszer néztem meg max. Ezért kár, ha csak állnak a polcon, inkább eladom, amit tudok, aztán beszerzem kékben a legfontosabb címeket!
0
2010. szeptember 28., kedd 10:06
13392
Végül is majdnem olyan szép, mint egy digipack. Valószínűleg nem fogja eladni ennyiért, de a nagyobb gond az, hogy mára szinte semmit nem lehet eladni használtan, semennyiért. Egy andrew1975-hosszúságú lista úgy négy éve kb. két, maximum három hét leforgása alatt elfogyott (nullára!), most meg szerintem andrew örül, ha kéthetente elvisznek tőle egy címet. Hogy adsz el filmeket használtan, melyek bontatlanul már háromszázért-hétszázért túrhatók? Én ha 10 ilyen filmet összerakok egybe, és ezerkétszázért elmennek, már öröm van. Szerintem ez az, ami nem normális.
0
2010. szeptember 28., kedd 9:42
16099
Szerintetek ez normális?
Katt!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2010. szeptember 27., hétfő 6:03
16458
De aranyos :))
0
2010. szeptember 27., hétfő 0:35
1449
Ez tényleg az! Hogy nem sül le...
0
2010. szeptember 27., hétfő 0:09
8977
Írnék neki egy kérdést, amiben azt kérdezném, mint a lentebb olvasható viccben a japán pilóta a császártól! :D :D :D
0
2010. szeptember 26., vasárnap 23:30
7252
AZTAQRVA!!!! :-))))))))))
0
2010. szeptember 26., vasárnap 21:09
1132
Aranyos. :)
0
2010. szeptember 26., vasárnap 20:44
1132
Eladó jármű Star Wars fanatikusoknak :D
0
2010. szeptember 23., csütörtök 19:45
6403
Aha, konkrétabb dologra gondoltam. Mint pl:
Egy pasi bemegy a kalapboltba. A boltban tüneményesen szép kalaposlány árul. - Jó napot kívánok, egy kalapot szeretnék. - Konkrétan mire gondol? A pasi végignéz a gyönyörű lányon. - Konkrétan arra gondolok, hogy milyen jó lenne dugni egyet magával, de most egy kalapot kérek.
0
2010. szeptember 23., csütörtök 19:28
16458
:D
0
2010. szeptember 23., csütörtök 19:12
52685
Hát az egész műsor, zsüristül, csatornástul. :-)
most posts by TM
0
2010. szeptember 23., csütörtök 18:47
6403
Félórája nézem, de nem értem. Mi a vicc?
0
2010. szeptember 23., csütörtök 12:46
16458
0
2010. szeptember 23., csütörtök 12:45
14599
Hínnye, ez kész. :D:D:D
0
2010. szeptember 23., csütörtök 12:38
2774
Miért nem szabad férfi tanácsadókat alkalmazni női magazinokban?
Kedves Jani! Remélem, tudsz rajtam segíteni! Egy nap otthon hagytam a férjemet a tévé előtt és elmentem bevásárolni. Talán 2 kilométerre járhattam a házunktól, amikor az autó motorja hirtelen leállt és nem tudtam újra beindítani. Visszamentem a férjemért, hogy segítsen, és máig sem tudom felfogni a látványt, ami fogadott! A férjem a szomszéd lányával hempergett az ágyban! Én 32 éves vagyok, a férjem 34 a lány meg csak 19! A férjem beismerte, hogy már fél éve találkozgatnak! Nem tudom, most mihez kezdjek, kérlek, segíts!!!
Kedves Magdi! Annak, hogy ilyen rövid távolság megtétele után leáll az autó motorja, több oka is lehet. Először ellenőrizd, nem dugult-e el az üzemanyagtömlő. Ha tiszta, ellenőrizd az összes vezetéket ami a motorhoz vezet. Szintén ellenőrizd az összes kábelt is, nincs-e valamelyik elszakadva. Ha a probléma még mindig fennáll, nézd meg, nem hibásodott-e meg az üzemanyag szivattyú és kap-e a motor rendesen üzemanyagot. Remélem, hogy tudtam segíteni! Jani
0
2010. szeptember 21., kedd 22:54
8260
0
2010. szeptember 19., vasárnap 19:20
16970
Brian Molko és az ő kis táblácskája... :) Mikor elsőnek megláttam hangosan felröhögtem XD
0
2010. szeptember 14., kedd 0:56
5023
Menekül a csiga az erdőből. Találkozik a rókával. - Mi van csiga, belőttél, hogy így tepersz? - Á, dehogy! Itt az APEH, vagyonvizsgálat lesz. - Na és? - Hát tudod, nekem is van egy saját házam, az asszonynak is, meg a gyerekeknek is. Gondolhatod! Elgondolkodik a róka, majd ő is futni kezd. Találkoznak a gólyával. Megszólítja a ravaszdit: - Mi van róka, hova futsz ilyen gyorsan? - Nem hallottad? Kiszállt az APEH az erdőbe, vagyonvizsgálatra. - És akkor mi van? - Hát nekem is drága bundám van, az asszonynak is, a gyerekeknek is. Gondolhatod! A gólya nagyon csodálkozik, majd kis gondolkodás után magabiztosan rákezdi: - Hát fiúk nekünk ezen a ronda fészken kívül aztán igazán semmink sincs. Az is mindig össze van szarva, tehát csúnya is, olcsó is - szóra sem érdemes. Mire a csiga loholás közben visszaszól: - Nana gólya! Fél év itthon, fél év külföldön - miből?!!?