Kovács megint elkésik a munkahelyéről. Pechjére a főnöke az íróasztalánál várja: -Kovács, hol a fenében volt már megint?!? De valami hihető sztorival álljon elő! -Az úgy volt főnök, hogy reggel már majdnem éppen időben elindultam munkába - ahogy szoktam - , amikor is a feleségem szólt, hogy várjam meg, mert egy darabon ő is eljön velem. Azt mondtam, hogy csak akkor hozom el, ha gyorsan kész lesz. Tíz perc alatt végzett is és el is indultunk. Őt útközben kiraktam, de a hídnál hatalmas dugó volt, ezért beugrottam a vízbe és átúsztam a folyón. Látja, még mindig vizes a cipőm. Nem "kaptam" taxit, ezért leintettem egy rendőrségi helikoptert, de az meg nem tudott a közelben letenni, mert nem volt képes leszállni ide a környékre. Ezért aztán ejtőernyővel kiugrottam és hopsz, már itt is voltam! -Micsoda??? És azt akarja, hogy ezt higgyem is el?!? Kizárt, hogy egy nő elkészüljön tíz perc alatt!!!
0
2010. május 12., szerda 1:44
14599
Na jó, ha már a béka és a majom orális szexe felkerült, itt van ugyanez, kicsit más szemszögből, a főszereplők gondolom ugyanazok:
0
2010. május 11., kedd 22:48
7926
Bár a szomorú eset apropóján találtam ezt,/nem kapcsolódik az ügyéhez/de szerintem haláli!
0
2010. május 10., hétfő 15:58
1132
Ha a hülyeség fájna...
A 3D eddig ismeretlen mellékhatása
0
2010. május 10., hétfő 11:46
7271
x-DDD Megint bebizonyosodott, hogy számomra tchabee az a fórumos kolléga, aki olyan vicceket képes szállítani, amelyektől könnyesre röhögöm magam, még nyilvános helyen is! Mint most. :-)
0
2010. május 10., hétfő 1:18
5023
uhh ez mekkora! :D
http://sarahjessicaparkerlookslikeahorse.com/
0
2010. május 9., vasárnap 21:52
16458
Facebook-on találtam :) 5 perce ezen röhögök...
Maggi reklám (eredeti)
Maggi reklám (módosított) :D
0
2010. május 9., vasárnap 19:23
7926
0
2010. május 8., szombat 19:57
8260
Édes anyanyelvünk - avagy a magyar nyelv szépségei: :-))
0
2010. május 7., péntek 23:20
14599
Ez a videjó nagyon fájt... :D:D:D:D:D
0
2010. május 7., péntek 22:31
7252
Biztos emlékeztek arra a szakállas viccre, amikor is az erdőben az állatok kitalálják, hogy rendeznek egy hatalmas orgiát. Csak egy kikötés van, hogy nem szabad óvszert használni. Elkezdődik és már javában folyik, amikor is a nyuszika egyszer csak felkiált: -Ez nem ér, a medve csal: óvszert használ! Mire a rókakoma csitítja: -Nyugi, csak a kigyót szopatja!
Nos, ha nem is medve és kigyó, de annál inkább majom és béka:
Az ész megáll... Szegény brekkencsnek igencsak kerekedik a szeme - na meg a szája is! :-D
0
2010. május 7., péntek 13:06
6403
Elmegy a törpe az urológushoz, mert fájnak a heréi. "Vetkőzzön le és álljon a vizsgáló asztalra." - mondja az orvos. Aláteszi az ujját a jobb heréjének, és mondja: "köhögjön", majd csak annyit mormol, hogy "ühüm". Aláteszi az ujját a bal herének is és kéri, hogy köhögjön megint, majd jön az ühüm az orvostól. Kivesz az orvos egy nagy ollót a műszeres szekrényből és nyissz-nyissz a jobb oldalon, a törpe ájuldozik a félelemtől, majd az orvos újból nyissz-nyissz a baloldalon, majd leemeli a törpét az asztalról, és mondja, hogy sétáljon fel alá a szobába, hogy fájnak-e még a heréi. A törpe csodálkozva veszi észre, hogy minden a legnagyobb rendben van, nem érez tovább semmi fájdalmat. "Doktor úr, ez csodával határos, nem is éreztem semmi fájdalmat, mikor ott vagdosott a lábaim között, de mit csinált tulajdonképpen?" "Levágtam pár centit a gumicsizmája tetejéből." - válaszol az orvos.
0
2010. május 7., péntek 13:03
6403
Los Angeles déli szegénynegyedében leégett egy négyszintes ház.
Egy hat tagú mexikói család a földszinten, mindegyikük segélyből és gengszterkedésből élt, elpusztult a lángokban. Egy hét tagú muzulmán csoport az első emeleten, mind illegálisan érkeztek Kenyából, és mind segélycsalásból tengette életét, ugyancsak a tűz áldozata lett. Hat latin-amerikai származású börtönviselt bandatag, akik a második emeletet lakták, mind bennégtek. Egyedül egy gyermektelen fehér házaspár élte túl a tűzvészt; az ő lakásuk a legfelső emleten volt. Azonnal a helyszínre repült több ismert amerikai emberjogi harcos és rasszizmusellenes politikus, és felelősségre vonták a tűzoltók parancsnokát, egyenes adaásban a tévében: hogy lehet, hogy a fekete amerikaiak, fekete moszlimok és latin-amerikaiak mind elpusztultak a tűzben, a fehérek pedig megmenekültek. A parancsnok vállat vont: - Ők mindketten a munkahelyükön dolgoztak.
0
2010. május 4., kedd 14:46
7271
:-)))
0
2010. május 4., kedd 14:43
7271
Komolyan nem értem ezeket az embereket... vagy miket...
0
2010. május 3., hétfő 2:58
8260
Nekem Ő valahogy sose jött be... De ez legyen az én bajom. :-)
0
2010. május 3., hétfő 2:14
2774
max. Hofi után...
0
2010. május 3., hétfő 0:43
8260
Öltözködj okosan!!
0
2010. május 1., szombat 2:54
8260
A múlt vasárnapi tv szereplésük apropóján eyg kis nosztalgia (a fiatalabbaknak akár újdonság is lehet): :-)))