Keresés

vicc

2010. február 1., hétfő 8:34
A Hoff
0
2010. január 29., péntek 23:13
wazze ez nagyon komoly! :D:D:D:D:D:D

hol az apám kalapja? hjúúúúj..:DD:D:D:D:D
0
2010. január 29., péntek 22:36
0
2010. január 29., péntek 16:44
Vader nagyúr azt mondja: Noooooooo!

Casiono Royale with cheese

Pants on the ground
0
2010. január 26., kedd 13:03
A hólapátolás furmányos és időigényes dolog. Klikk, tanuljatok belőle! :)
0
2010. január 24., vasárnap 22:07
:-))))))))))
0
2010. január 24., vasárnap 21:32
A felvázolt szituk valószínűsége számszerűsítve:
1. hogy egy idegen nőt korán reggel az erdő közepén anális szexben részesíts: 4,14%
2. hogy a munkaidő letelte után az irodában kapd el a kolléganődet: 0,3%

Érdekes :D
0
2010. január 24., vasárnap 21:01
Statisztika

Szexuális szokásokat firtató felmérés eredménye:

A nők 10%-a vihető ágyba az első randin
A férfiak 20%-a szeretkezett már extrém helyeken
A nők 36%-a napozik meztelenül
A nők 45%-a előnyben részesíti a kékszemű, szőke férfiakat
A nők 46%-a megtapasztalta már az anális szexet
A nők 70%-a a reggeli szexet részesíti előnyben
A férfiak 80%-a nem létesít homoszexuális kapcsolatot
A nők 90%-a szeretne erdőben szeretkezni
A nők 99%-a még soha nem szeretkezett irodában

Következtetés:
Statisztikailag sokkal nagyobb esélyed van arra, hogy egy idegen nőt korán reggel az erdő közepén anális szexben részesíts, mint arra, hogy a munkaidő letelte után az irodában kapd el a kolléganődet.

Tanulság: Ne maradj bent munka után, semmi jó nem sül ki belőle!

Következtetés: A sikeres férfi foglalkozása tehát erdész vagy vadász.
0
2010. január 24., vasárnap 20:59
UPC panaszlevél

"A 2009.11.12-én tett internet szolgáltatásban tapasztalt hibabejelentése érdekében technikus kollégánk 2009.11.13-án megpróbálta orvosolni a problémát, mert Ön akkor nem tartózkodott otthon, illetve az adatbázisunkban nyilvántartott telefonszámon sem sikerült a kapcsolatot felvennünk Önnel. Kérjük, amennyiben az Ön által észlelt hiba még jelenleg is fennáll, jelezze társaságunk felé a 1221-es telefonszámon."

Kijelentem, hogy a fent említett napon végig az otthonomban tartózkodtam, és a kollégáját vártam, maguk meg itt buziskodnak velem. Az, hogy mint utólag kiderült, Önök nem tudnak beírni egy telefonszámot, úgy vélem nem az én hiányosságom. A megadott címen található lakás nincs körülvéve sem vizesárokkal, nem vezettem villanypásztort a kaputelefonba, valamint nagytestű harci kutyák sem őrzik azt. Két kollégájuknak furcsamód már sikerült eljutni a lakásba, valamint felhívni engem a rosszul rögzített telefonszám ellenére - bizonyára Danny Blue és Christian Panthera - szintű telepatikus képességeik segítségével. Mivel a kollégája baszott kijönni, és a hibát nemi szerve ritmikus húzogatásával próbálta elhárítani, az általam érzékelt probléma még mindig fennáll. 9 -szer pofáztam el maguknak, hogy hibás a modem, amit Önök biztosítottak. Maguk hülyének néztek, hiszen az Önök adatai szerint minden rendben.

Ezek után persze még én hívjam fel magukat 10-edjére is, amivel úgy vélem, kimerítik a pofátlanság határát. Véleményemet az ügyről, a szolgáltatásról és a cégükről egyetlen köpéssel kifejezhetem. Öröm az ürömben, hogy ügyintézőik nagyon kedvesek és segítőkészek, az meg egy másik dolog, hogy a "kapcsolja ki a tűzfalat és a vírusirtót" - színvonalú tanácsaikkal nyugodtan kitörölhetem ám a seggem. Ha kellemes társalgásra vágyom, egy más jellegű emelt díjas telefonszámot tárcsázok. Mellékelten bátorkodtam elküldeni az önéletrajzomat is, mivel ennyi szaktudással én is rendelkezem, ezért örömmel lennék egy ilyen remek, dinamikus csapat tagja.

Szerencsére szolgáltatásuk ingyenes, vagyis pontosan annyiba kerül, amennyit ér, ez megmagyarázná, miért is akciós az első három hónapban. Megkísérlem elmagyarázni még egyszer, utoljára: 1. A problémán forrása a hibás modem. 2. Önök küldenek egy szerelőt, aki ért a számítógéphez, valamint egy működő modemet, továbbá egy hálózati kábelt, mivel ez a szar ami itt van, csak fojtogatós szexre alkalmas, másra nem. 3. Küldenek a szerelővel egy embert, aki tudja használni a telefont, a kaputelefont, valamint a liftet, bár jöhetnek lépcsőn is, így ez csupán ajánlott opció. 4. Kicserélik a modemet. A szerelő bejön, köszön napszaknak megfelelően, leveszi a cipőjét, visszautasítja a felkínált frissítőt és kicseréli a modemet. A közlekedős ember kint marad. 5. Aláírom a munkalapot, a szerelő elköszön és kimegy. 6. Működik a szolgáltatás és mindenki boldog. Amennyiben a fenti hat pont nem megvalósítható, akkor ne fáradjanak a szolgáltatás kikötésével, mert kibaszom az egészet a picsába, mivel Önök megvalósították a szerződésszegés fogalmát, ugyanis ez nem szolgáltatás, hanem egy fos. Egy FOS.

Feltételezem, Önök jobban szórakoztak levelem olvasása közben, mint jómagam, de ne gondolják, hogy viccnek szántam, ez egy kibaszottul HIVATALOS PANASZ. Sajnálom, hogy méltatlan helyzetbe kerültem maguk miatt, de csak azoknak adom meg a tiszteletet, akik : 1. Szintén megadják, 2. Kiérdemelték, 3. Félek tőlük. Sajnálatos módon Önök egyik kategóriába sem esnek bele, ezért hát levelem keserédes hangvétele. Amennyiben hajlandóak rendesen végezni a munkájukat, akkor Önök felhívnak az általam megadott telefonszámon, és egy Önök által kiválasztott időpontban készséggel állok rendelkezésükre.

Várom megkeresésüket! Nyomorékok.

Tisztelet nélkül:
0
2010. január 22., péntek 13:54
0
2010. január 21., csütörtök 12:03
bocs , utálok visszakeresni ;)

de van másik, hátha ezt nem láttátok még! :D

http://baligator.blog.hu/2010/01/20/level_a_fibernetnek
0
2010. január 20., szerda 22:12
Nem is tudom igazán, vicc-e.....  Mindenesetre boszantó (egy részről) és mulatságos:

0
2010. január 20., szerda 21:59
4450-es HSZ! :-)))
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2010. január 20., szerda 21:52
ha már AVATAR:  

http://kepfeltoltes.hu/view/100120/avatar_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

amúgy ez a kritikám is, csak én még megírnám a Farkasokkal táncolóra is ;)
0
2010. január 20., szerda 20:14
0
2010. január 20., szerda 15:43
- Mi az, ha a fiatal kos valakit megcéloz?
- Bárány hím lő...

:D:D:D
0
2010. január 20., szerda 15:41
A helyes út
0
2010. január 20., szerda 15:29
- Miért van az, hogy este olyan savanyú és zöld a kezed, de reggel már piros és édes?
- Mer  éjjel ér  kezem.

Bocs.:)))
0
2010. január 19., kedd 9:03
mind a két avatar-os videón sírva röhögtem!!! :D

azért jó hogy van humorérzékük! :)
0
2010. január 19., kedd 8:49
James Cameron legújabb forradalmi ötlete: Laser Cats 5
0
2010. január 18., hétfő 18:33
3,14-csába!!! :-(((