Keresés

vicc

2009. október 13., kedd 17:46
A Kínaiak világhódító hadjáratba kezdenek, és szépen lassan eljutnak a Székelyföldig.
Felsorakozik a két hadsereg egymással szemben, majd a kínai vezér megbeszélésre hívja a székely vezért, Áront.
- Nem félsz? - kérdi a kínai.
- Há mér félnék? - kérdi hetykén Áron.
- Azért, válaszol a kínai, mert mi 200 millióan vagyunk, ti meg csak 40 ezren.
- Elkerekedett Áron szeme, feltolta a kucsmáját, megvakarta a fejét majd hátrafordult a hadaihoz:
- Emberek! Hova a f...-omba fogunk eltemetni 200 millió kínait?

A kínaiak küldenek egy zsák mákot, a következő üzenettel:
-Ennyien jövünk!
A székelyek visszaküldik a zsák mákot darálva:
-Így mentek vissza!

0
2009. október 12., hétfő 19:14
0
2009. október 12., hétfő 19:14
Most miért? Nem tetszhet mindenkinek! Ízlések és papné.
0
2009. október 12., hétfő 18:31

:D
0
2009. október 10., szombat 9:53
jaj már Dömi!
0
2009. október 10., szombat 9:50
szerintem szánalmas, iszonyat gyenge.
0
2009. október 10., szombat 9:41
Nekem ez is tetszik.

Ez a kis szösszenet sok "profik" által készült klipnél jobb, humorosabb... egyszóval: grat.

Extraként interjú a szereplőkkel, a rendezővel? :))))
0
2009. október 9., péntek 23:51
Egy gazdag gróf kéthetes nyaralásból jön haza, a kocsisa kinn várja az állomáson.
- Na, fiam, történt valami, míg távol voltam?
- Nem történt semmi, hacsak az nem, hogy a Bodri, a nagyságos úr kedvenc kutyája megdöglött.
- És mitől döglött meg a szerencsétlen?
- Megfeküdte a gyomrát a sok sült lóhús.
- Hogy jutott a Bodri annyi lóhúshoz?
- Hát mert a lovak bennégtek az istállóban.
- Hogy-hogy, leégett az istálló?
- Igen, a tűz átterjedt a palotáról.
- Leégett a palota? De miért?
- Mert a nagyságos úr anyja ravatalán felborult a gyertya.
- Meghalt az anyám?
Az ijedt kocsis:
- Hát hogy ne kapott volna szívrohamot a szerencsétlen, amikor megtudta, hogy a nagyságos úr felesége megszökött a titkárával!
0
2009. október 9., péntek 18:31
Hát ez kurvajó :D

0
2009. október 7., szerda 16:28
Egy házaspár beszélget:
- Drágám, hozd ide a sört a hűtőből!
- Varázsszó?
- Odabasszak?????
0
2009. október 5., hétfő 23:26
Minden elismerésem! A két legjópofább reklámkarakter akiket eddig itthon láttam. Ez ráadásul még párosul egy nagyon jól megfogalmazott képi világgal is! Grat!
0
2009. október 5., hétfő 23:00
Na! Ígértem Director s Cut-ot a "So Excited" videóból. Végül Extended version lett belőle.

A rövidebb videó amúgy bekerült a legjobb 5 közé. Úgyhogy egy raklap energiaital-t már nyertek tesómék, és még a VW Bogár-ra is van esélyük.
0
2009. október 3., szombat 0:52
Katolikus black metal

0
2009. október 2., péntek 22:55
0
2009. október 2., péntek 22:21
Ááááá, ez is kész... :DDDDD
0
2009. október 2., péntek 22:15
http://www.keptelenseg.hu/keptelenseg/olvas/do-malaciz-end-do-wolf/
0
2009. október 2., péntek 22:03
Jaja, egy linket kérnénk hozzá. :)))
0
2009. október 2., péntek 22:02
Muti, lécci! :) Ezt nem rég kaptam emilben, hát szakadok a röhögéstől. :)
0
2009. október 2., péntek 21:52
Ennek létezik egy hangos "tesója" a három kismalacról, fergeteges kiejtéssel.  A címe:Dó malaciz end dö volf. A srác, aki  előadja egy "őstehetség".:))
0
2009. október 2., péntek 21:46
Nem tudom abbahagyni a röhögést! :D
0
2009. október 2., péntek 21:40
Jaaaj, ekkorát már rég röhögtem... :)))
0
2009. október 2., péntek 21:37
Night mese:

Hówhite és the seven törps

Hole volt. hole nem volt, lived egy king meg egy queen. Egy day, nekik lett egy daughter. Her haja volt mint ében. s her skin like hó. Így lett her
name: Hówhite.
Mindenki volt happy, de a queen meghalt in TBC. Hówhite s apja lett nagyon sad and Hówhite too. But nem sokkal after the king gondoled that:
"Kell feleség to me!" So after pár hét, the king megérkezedett with egy nő. She lett a new queen. But jött influenza so the king elpatkoled too. Maradt hát Hówhite és the mostoha. The mostoha was very gonosz and she had a tükör. She often kérdezte a tükröt: "My tükör, my tükör tell
me: I am the legszebb or nem?" Erre a tükör: "You are so-so, but Hówhite is szebb, mint you!" Erre a Mostoha very angry lett. Felbéreled a vadász to kill Hówhite. But the vadász s szíve was lágy as méz, so he nem tudta kill Hówhite. Hówhite így stayed in the erdő, where sok állat van. Hówhite találed egy house, ami was very kicsi. Be is mened és rögtön el is sleepedt. End of the day, the törps coming haza, és they látják that valami nem o. k.. They with ész like Colombo s rájöttek, hogy one itt valaki. Erre már Hówhite ís felébrededt és fast elmondta me az ő troubleja. A s e v en nyomorék befogadni Hówhite, hogy majd she cook and takarít rájuk. Meanwhile the gonosz mostoha rájött, that Hówhite még lives. Főzött gyorsan almakompót, with méreg, hogy kill Hówhite with saját kezűleg. Másnap the törps went to bánya for arany, and Hówhite was left egyedül. Aztán came the gonosz mostoha, mint egy granny, with the almakompót and said to Hówhite: "You voltál with me so kedves és adtál water to me, hogy now én give you kis almakompót. " So, hát Hówhite meg is ate it, and meg is dögled tőle. When the törps arrived at házukba, they láted that Hówhite is halott. Their szívük were zokoging, and they építetted big-big koporsó with üvegfedél, to beletenni Hówhite. Then came the királyfi on fehér horse and csókoled Hówhite on ajak, mert he was kicsit necrophil, but Hówhite feléleded a meglepitől. The törps heart hypertrophysaled from the öröm. and the királyfi felülteted Hówhite on his fehér horse and they elmened a lemenő nap felé. The törps were very boldog, mert know that the mostoha lebucskázed hazafelé menet egy big stoneról. And mindenki volt happy, and lived happy, míg el nem jött a pestis.

End of mese
0
2009. október 2., péntek 17:28
Brown dokit terminálni akarják

Nézzétek meg a Vissza a jövőbe és a Terminátor mókás zabigyerekét! :)
0
2009. szeptember 26., szombat 20:47
0
2009. szeptember 26., szombat 15:30
0