Keresés

Premier elött

2003. március 12., szerda 22:52
Van megint 1-2 film amitől kiver a víz és a vérnyomásom jócskán megemelkedik, főleg a mostanság divatos COMIX kategóriában:
2003
X2, Dreamcatcher, The League of Extraordinary Gentlemen , Once Upon a Time in Mexico, Underworld , Timeline
2004
Batman: The Frightening , Catwoman, Constantine, Fantastic Four , Hellboy, Jersey Girl , Preacher, Scary Movie 3 , Superman, The Chronicles of Riddick

Ha a fele jó már nem éltem hiába....
0
2002. december 6., péntek 2:01
az jó!
Nagyon szimpi kis csóka volt, enyhe mazochista hajlammal:)
Kenneth Branagh, mint Gilderoy Lockhart is telitalálat volt szvsz.
0
2002. december 5., csütörtök 23:37
A könyvben jobban meg  tudták írni, mert több hely volt, de így se volt rossz. De örülhetsz, mert visszatérő karakter lesz.
0
2002. december 5., csütörtök 23:30
Hogy tetszett Dobby?:)
0
2002. december 5., csütörtök 22:51
Szerintem aranyos volt, de az 1 azért jobb volt. Én kiolvastam a sorozatot és mindegyik könyv egyre jobb lett és természetesen az utolsó könyv végére annyira izgalmas részhez ért, hogy már alig várom a folytatást. De az látszik, hogy az írónő ott volt a forgatáson, mert szó szerint a film. De a 3, 4 rész a legizgalmasabb, az inkább már ifjúsági semmint gyerekkönyv. De azért ezt is megveszem :)
0
2002. december 5., csütörtök 18:16
Esküszöm akármire, nagyon rég röhögtem ennyit, mint Potter úr új kalandján.
Szerintem zseniális. Izgalmas, vicces, aranyos 10/8.5 !!!

(Fura, hogy ilyeneket mondok. Az első részt utáltam, meg ezt az egész kultuszt. Aztán vmiért végigjátszottam a Titkok kamrája játékot, istentelenül tetszett, megnéztem újra az Első filmet, úgy élveztem mint egy kisgyerek, ezt pedig már tűkön ülve vártam!)
Dobby + Ron kishúga a legnagyobb.
(Dobby hatalmas arc, Ginny pedig nagyon aranyos:)

Fura ilyet mondanom, de szerintem megnézem mégegyszer:)
0
2002. december 5., csütörtök 13:28
Senki többet harmadszor?
Csak ketten mennek herrit nézni?
0
2002. december 5., csütörtök 12:49
most megyek mindjárt a Duna PLazaba Herri-t nézni, kíváncsi vagyok mit hoztak ki belőle. :))
0
2002. december 5., csütörtök 0:32
most megyek mindjárt a Duna PLazaba Herri-t nézni, kíváncsi vagyok mit hoztak ki belőle.
(jó, azt nem tudom miből, mit hoznak ki, mert a könyvet nem olvastam;)
0
2002. december 5., csütörtök 0:26
1 biztos 2003 a folytatások éve lesz.... {2004-ről nem is beszélve :))) }
0
2002. december 4., szerda 22:44
Egyértelmüen a LOTR folytatásokat, melyek olyan remkemüvek, hogy közelükbe sem ér semmi!!!Esetleg még a Matrix-ok!?
0
2002. december 4., szerda 20:52
The Two Towers, The Return of the King, The Matrix Reloaded, The Matrix Revolutions, Tron 2.0, The Ring, Sen to Chihiro no kamikakushi, Ghost in the Shell 2, Millennium Actress, Rendezvous with Rama, The Pirates of the Caribbean.
0
2002. december 4., szerda 0:56
Már egy ideje nem járok moziba (warez rulez!) :)), de a Die Another Day és a HP2 még idén meglesz.
0
2002. december 4., szerda 0:47
- Analyze That
- Solaris
- Finding Nemo
- Catch Me If You Can
- Die Another Day
- Dreamcatcher
0
2002. december 4., szerda 0:33
Milyen filmeket vártok már nagyon?

Én pld. : Who's Your Daddy?-t (Ali Landri) és a comixokat várom: X-men 2, Daredevil, The Hulk. Esetleg Just married.
0