Na nézzük az eddigi fejleményeket. :-) Eddig 9-en szavaztak és 47 film van versenyben.Az élen jelenleg A tökéletes trükk van, 41 pontal.Na így állunk.Ja és csak megjegyzem, hogy nem vettem figyelembe az 5-ös listákat de ha leírják a következő filmeket, vagyis 6-10-ig akkor jegyzem. :-) Ja és JUBEI-nél meg még az a probléma is van, hogy nem tudom melyik Grindhouse-ról van szó. :S Na jó szavazást! :D :-)
0
2007. december 26., szerda 15:29
450
Nálam a Top 10 így néz ki:
01. Karib-Tenger Kalózai 3 02. Resident Evil 3 03. Halálbiztos 04. Transformers 05. 300 06. A Tíz Csapás 07. 1408 08. Motel 2 09. A 23-as Szám 10. Fedőneve: Pipő
0
2007. december 26., szerda 13:43
481
Így elsőre nekem a legjobb 5: 1. A tökéletes trükk 2. Grindhouse: Terrorbolygó 3. Zodiákus 4. A Bourne-ultimátum 5. Véres gyémánt
0
2007. december 26., szerda 11:56
46
Na itt az én 10es listám, bár azok a filmek természetesen kimaradtak, a szórásból, amit nem láttam, de így is sikerült összehoznom egy top10et.
1 - A tökéletes trükk 2 - A Faun labirintusa 3 - Az álom tudománya 4 - Grindhouse: Terrorbolygó 5 - Ópium – Egy elmebeteg nő naplója 6 - A család kicsi kincse 7 - Vaskabátok 8 - Babel 9 - Idő 10 - Golyózápor
Az év két meglepetése számomra ezek közül a Vaskabátok és a Golyózápor volt. Az elsőt nem gondoltam volna, hogy tetszeni fog az előzetesekből ítélve. Azóta vagy háromszor újranéztem a Haláli hullák hajnalával egyetemben. A Golyózápor pedig sokkal jobb, mint az év akció blockbusterei (Die Hard 4, Transformers). Nem egy komoly akciófilm, de épp ez az ütőkártyája az említett kettővel szemben.
0
2007. december 25., kedd 23:56
255
1. L’ecsó 2. Levelek Ivo Dzsimáról 3. A tökéletes trükk 4. Bűbáj 5. A Bourne-ultimátum 6. Harry Potter és a Főnix Rendje 7. A királynő 8. Mr. Brooks 9. This Film is Not Yet Rated (A Titanicon láttam.) 10. A család kicsi kincse
Az év legroszabb filmélménye: Beowulf fejfájásfokozó 3D-ben.
0
2007. december 25., kedd 18:42
77
Köszi Hungarian.
0
2007. december 25., kedd 16:09
15
1. INLAND EMPIRE2. A Faun labirintusa3. Grindhouse: Terrorbolygó4. Az álom tudománya5. A forrás6. A Simpson család - A film7. Vaskabátok8. A bosszú asszonya9. A parfüm: Egy gyilkos története10. Csillagpor
0
2007. december 25., kedd 16:02
4078
A baj az hogy ahol lakom nincs mozi így nemigazán látok uj filmeket, csak akkor ha megevszem dvd-n vagy letöltöm amit meg nem szeretek:(
0
2007. december 25., kedd 15:54
31
Na akkor én is leírom.
01. Transformers 02. Vadidegen 03. Orvlövész 04. A Bourne-ultimátum 05. Ocean’s Thirteen – A játszma folytatódik 06. Die Hard 4.0 – Legdrágább az életed 07. 300 08. Zodiákus 09. A 23-as szám 10. Napfény
Hát, tényleg nehéz 10-be összeszedni, sok jó film volt 2007-ben.
0
2007. december 25., kedd 15:36
190
Bocs JUBEI de nem tudnál egy 10-es listát összeszedni? :-)
0
2007. december 25., kedd 15:31
4078
A lista alapján:
300 A Faun labirintusa Grindhouse Rocky Balboa + Eastern promises
év legrosszabjai: Pókember 3 Halloween (rob Zombie maradjon inkább a zenénél...)
0
2007. december 25., kedd 13:29
190
Jama legalább olvasd már el, hogy miről szól az a topik... De azért nincs harag. :-)
0
2007. december 25., kedd 13:27
190
Na akkor én is változtatok a listámon és akkor legyen a régi szabály+1-2 ilyen film amit 3. hsz-ben le van írva. Az én listám:
1. - Vaskabátok 2. - 300 3. - A karib-tenger kalózai 3. - A világ végén 4. - Beowulf - Legendák lovagja 5. - A tökéletes trükk 6. - Transformers 7. - A Simpson család - A film 8. - Mr. Bean nyaral 9. - L ecsó 10. - Harry Potter és a Főnix rendje
Na azért lett ennyi változtatás mert tegnap este a filmkatalogus.hu-n néztem a 2007-es filmeknél.
0
2007. december 25., kedd 11:56
644
Köszi The Hungariannak a listát,én enélkül nem tudtam volna összeválogatni...így viszont:
1- Híd Terabithia földjére 2- A család kicsi kincse 3- Superbad,avagy miért ciki a szex 4- Harry Potter és a főnix rendje 5- Transformers 6- Disturbia 7- Véres gyémánt 8- A királynő 9- Vaskabátok 10- 300
0
2007. december 25., kedd 11:49
9368
A lista alapján a TOP10
1. Disturbia 2. A tökéletes trükk 3. Die Hard 4.0 4. Transformers 5. A faun labirintusa 6. Vaskabátok 7. Zodiákus 8. Véres gyémánt 9. Oceans Thirteen 10. Golyózápor
De nagyon nehéz ebből a listából választani, mert rengeteg jó film van.
0
2007. december 25., kedd 11:40
1190
Magyarországi filmbemutatók 2007
10 nap szeptemberben A 13-as 1408 A 23-as szám 300 4 4 perc 56 csepp vér Az ágyban Agyő, nagy ő! Ahogy tetszik Alatriste kapitány Az álom tudománya Alpha Dog Alvin és a mókusok Anyád lehetnék Anya, lánya, unokája Apró titkok Az arany iránytű Aranykapu Az átok 2 Babel Bajnokok Bazi nagy film Beethoven árnyékában Beowulf – Legendák lovagja A boldogság nyomában Boldog új élet Boszporusz felett a híd A bosszú asszonya A bosszú ura A Bourne-ultimátum Buhera mátrix Bűbáj Bűnös viszonyok Candy Caravaggio A család kicsi kincse Csapatleépítés Csapda Csendkút Csillagpor Csúcsformában 3 Deus ex machina A dicsőség zászlaja Die Hard 4.0 – Legdrágább az életed Disturbia Dolina Drágaságom Dreamgirls Ébredő sötétség Egon és Dönci Egy botrány részletei Egyre távolabb Éjszaka a múzeumban Elemi részecskék Elhagyott szoba Elizabeth: Az aranykor Emelet Az emigráns Este Evan, a minden6ó A falka A Fantasztikus Négyes és az Ezüst Utazó Farkas Faterok motoron A Faun labirintusa Fedőneve: Pipő Fekete Dália Felforgatókönyv Felkavar a szél Felkoppintva Férj és férj Férjhez mész, mert azt mondtam Flandria Forró zápor Főfőnök Frank és Wendy Friss levegő Fűrész III Golyózápor Goodbye Bafana Goya kísértetei Grindhouse: Halálbiztos Grindhouse: Terrorbolygó Gyávák és hősök Hajlakk Halálos hajsza Halálos temetés Halloween A halott lány Hannibal ébredése Harmadik Shrek Harry Potter és a Főnix Rendje Hasutasok A hét nyolcadik napja Híd Terabithia földjére Hitman – A bérgyilkos Hogyan éltem túl a világvégét Hollywoodland Idő Igen, akarom? Inland Empire Invázió Az ismeretlen Iszka utazása Ízlések és pofonok Jelszó: A papír kékre vált A kabalapasi Kalifornia királya A Kaptár 3: Teljes pusztulás A Karib-tenger kalózai: A világ végén Kék Papagáj Kiadatás A kiállhatatlan A király nevében A királynő A királyság Kisfiam Konyec – Az utolsó csekk a pohárban Kubrick menet A kulcsfigura Külvárosi fények Külvárosi rockerek Kythéra Lányok Láthatatlan L’ecsó Leszámolás – Terror Levelek Ivo Dzsimáról Liberté ’56 Lora Macskafogó II: A Sátán macskája Majdnem bombanők Malac a pácban Mária A másik én A mások élete Medúzák Megérzés Megetetett társadalom Megy a gőzös Melquiades Estrada három temetése Mesterdetektív Mézengúz Mezsgye Miss Potter Moliére Mondd, testvér! Mr. Bean nyaral Mr. Brooks Napfény A Nap utcai fiúk A nemzet aranya: Titkok könyve Next – A holnap a múlté Nincs kegyelem Noé bárkája Norbit Ocean’s Thirteen – A játszma folytatódik Off Hollywood Oltári frigy Ópium – Egy elmebeteg nő naplója Orvlövész Overnight Őfelsége pincére voltam Őszi kertek Öszödik pecsét A parfüm: Egy gyilkos története Persepolis Piaf Pókember 3 Pokoljárás Prágai történet P.S. I Love You Rántott hús Rize A Robinson család titka Rocky Balboa Salvador Shortbus Sicko A Simpson család – A film Sínjárók SOS szerelem! Sötétkékmajdnemfekete Superbad, avagy miért ciki a szex? Sutkai bajnokok Száműzöttek A szellemlovas Szerelmem, Szarajevó Színes fátyol Szívritmus T4xi Tideland A tíz csapás TMNT – Tini Nindzsa Teknőcök Tojások Topmodell a barátnőm A tökéletes trükk Töredék Törés Törésteszt Transformers Transylvania Utál a csaj Az utolsó jelentés Az utolsó skót király Az ügynökség Vadidegen Valami boldogság Vaskabátok Vénusz Véres gyémánt Vigyázz, kész, szörf! Virágok völgye Vízbe fojtott bűnök – Jindabyne War XXY Zene és szöveg Zodiákus Zuhanórepülés
0
2007. december 25., kedd 10:57
77
Valaki tudna feldobni egy teljes listát mi volt idén bemutatva a mozikban?
0
2007. december 25., kedd 10:55
123
Az általam javasolt szempontok szerint a listám: 1. A Faun labirintusa2. L ecsó3. A tökéletes trükk4. A bosszú asszonya5. 3006. A parfüm - Egy gyilkos története7. A forrás8. Fekete könyv9. Bourne Ultimatum10.Harry Potter és a Főnix Rendje 11.A mások élete12.A bosszú ura13.Az utolsó skót király14.Transformers15.Felforgatókönyv16.Levelek Ivo Dzsimáról17.A Család Kicsi Kincse18.Babel19.Rocky Balboa20.Grindhouse - Terror bolygó
0
2007. december 25., kedd 10:22
123
"A listán bármilyen 2007-ben készült film szerepelhet.Olyan is ami nem ment nálunk a moziba.( Ha valakinek nem tetszik ez a változás akkor na hát izé sztem így jobb végülis külföldön is lehet mozizni és van olyan is ami csak DVD-n jelent meg. :-) )" Akkor az idén nálunk moziban bemutatott, de 2005-ös A bosszú asszonya nem szerepelhet a listán? Az Amerikában idén bemutatott, és nálunk idén DVD-n megjelent Fekete könyv 2006-os film, ennek ellenére szerepelhet a listán? Szerintem maradhatnánk a 2007-ben Magyarországon moziban bemutatott filmeknél, és esetleg még belevehetnénk az egy-két máshol idén moziban futó, de nálunk csak DVD-n bemutatott filmeket (pl. Fekete könyv, Forrás).
0
2007. december 25., kedd 8:16
17243
kb. 15 hozzászólással lejebb már van egy "top 2007" topik.
0
2007. december 25., kedd 3:16
190
Na Most Dylan nem vállalta szóval gondoltam, hogy elkezdem.1 szabály kicsi változásokon ment át. :-) Szabályok: - Mindenkitől egy Top-10-es listát várok, ahol az első helyezett film 10 pontot kap, a második 9-et, és így tovább. - A listán bármilyen 2007-ben készült film szerepelhet.Olyan is ami nem ment nálunk a moziba.( Ha valakinek nem tetszik ez a változás akkor na hát izé sztem így jobb végülis külföldön is lehet mozizni és van olyan is ami csak DVD-n jelent meg. :-) ) - A lista 10-nél kevesebb filmből is állhat, vagy többől is, de csak az első 10 fog az összesítésben szerepelni. - A listákat január 31. éjfélig lehet leadni, utána összesítés, és eredményhírdetés! - Ha már leadtad a listádat, módosíthatod is, csak erre külön hívd fel a figyelmet a hozzászólásodban!
Az én listám:
1. - Vaskabátok (Hot Fuzz) 2. - A karib-tenger kalózai 3. - A világ végén (Pirates of the Caribbean: At World s End) 3. - Beowulf - Legendák lovagja (Beowulf) 4. - Transformers (Transformers) 5. - A Simpson család - A film (The Simpsons Movie) 6. - Mr. Bean nyaral (Mr. Bean s Holiday) 7. - L ecsó (Ratatouille) 8. - Harry Potter és a Főnix Rendje (Harry Potter and the Order of the Phoenix) 9. - Elhagyott szoba (Vacancy) 10. - A kaptár 3. - Teljes pusztulás (Resident Evil: Extinction)