Keresés

rajzok

2012. február 25., szombat 0:28
Természetesen ez is csak egy elképzelés a részemről, engem nagyon megfogott ez a film :) Magamnak teljesen logikusan felépítettem az egészet és igazából csak ezt akarom megosztani veled és akár a többiekkel :) A te véleményed is egy új nézőpont, csak az alább írt okok miatt nem értek vele egyet, mert a filmben nem láttam jelét az általad vázolt jelenségnek.
SPOILER Igazából a záró képsorok azok, amik megdöbbentően húsba vágnak... amikor a faszi még mindig úgy van vele, hogy lehet, hogy csak képzelte az egészet és megtalálja az égett diktafont.
0
2012. február 25., szombat 0:19
SPOILER A bent ragadó lelkek folyamatosan az idők végezetéig saját öngyilkosságukat játsszák el és a filmben végig "szellemformában" vannak jelen - bántani nem tudják az új kiszemelt áldozatot. Maga a gonosz nem öltött testet, hanem a szobát uralta elemi szinten.
Cusack karaktere kijutott a szobából. Először csak azt hitte, hogy kijutott hónapokig, utána viszont végleg: "Burn me alive." - ha jól emlékszem ez volt a téglába vésve. A végjátékban pont a tisztítótűz miatt juthatott ki. Ha azt nézzük a szoba nem maga a Pokol, csupán a Purgatórium :)
És akkor itt hozzáadnám a sorozatos óránkénti (óra mindig újraindul) öngyilkosságokhoz a Szigorúan piszkos ügyek c. filmből a filmvégi idézetet: Buddha mondja: "Az, aki a Szakadatlan pokolban van, nem hal meg soha. Az örök élet kínszenvedés a Szakadatlan pokolban."
0
2012. február 24., péntek 23:52

először is, köszi a hozzászólást és a véleményt!

másodszor, mi van akkor ha az arc az ajtóban nem a gonosz, hanem egy szabadulni akaró lélek? nem mondanám hogy kifejezetten gonosz forma, lehet akár emberi is... lehet akár John Cusack küzdő, szabadulni akaró lelke... ;)
0
2012. február 24., péntek 19:55
A 1408-as film plakátja nem tetszik. SPOILEREK A hangulat el lenne találva, nem ezzel van a gond - hanem az arccal az ajtóban. A 1408-ban pont ez volt a legjobb, hogy nem volt archoz vagy személyhez kötve a természetfeletti, hanem az elemi gonosz egyszerűen csak rá akarta venni a szoba lakóját az öngyilkosságra, hiszen aki öngyilkos lesz, a pokolra kerül. Iszonyat jó film egyébként. Szóval alakhoz sem köthető a szoba gonoszsága, nekem ez a gondom a plakáttal.

A másik filmet nem láttam, de tetszetős plakát.
0
2012. február 24., péntek 17:46

kettőt sikerült befejezni eddig a saját ötleteken alapuló filmes poszterek közül, remélem tetszenek! ha nem, akkor is várom az értelmes hozzászólásokat!

hamarosan jön a többi is!

A fiók

Stephen King - 1408

0
2012. február 23., csütörtök 10:30
Még néhány(elég sok rajzom van, igyekeztem kiválogatni pár jobbat, majd ha lesz még kedvem/igény rá, akkor felrakom a többit is):
1
2
3

Butch:
Köszi szépen! Egyenlőre nem tervezem kiszínezni, csak valami háttéren gondolkozom, például szemétdombok, melyek felett elrepül az egyik megsemmisítő stb. A rajz szabad kézzel készült, úgy, hogy előttem volt a második film 2dvd-s extra változatának a borítója, persze így sem volt könnyű: ez itt a 3. változat, a másik kettőnél kicsit elcsúsztam az arányokkal.
0
2012. február 23., csütörtök 9:35

ez tetszik, ügyes rajz! nem szabad kézzel csináltad gondolom, vagy igen??

színezve is lesz? úgy biztos marha jól néz majd ki!
0
2012. február 23., csütörtök 8:48
Terminator

Bocs a kép minőségéért, de fotózásban még nem vagyok olyan jó.
0
2012. február 17., péntek 20:47
Új projekt, egyelőre a ceruza vázlat van készen:

Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2012. február 3., péntek 21:10
Most meg ez pattant ki a fejemből:

0
2012. február 3., péntek 18:10

teljesen jó! tetszik hogy szépen eltaláltad az arányokat! ügyes!
0
2012. február 3., péntek 17:24
Tegnap olvasgattam ezt a topicot, és kedvet kaptam én is egy rajz elkészítéséhez.

Ez a rajz most készült, a rajzeszköz pedig egy Genius rajztábla volt:

0
2012. február 3., péntek 1:19

látom kezdesz kitisztulni a nagy náthából! :))

egyébként ha kicsit lejjebb görgetsz, megtalálod ugyanazt a képet, csak sokkal nagyobb méretben, mert első feltöltésre nem sikerült rendesen méretezni...
0
2012. február 2., csütörtök 20:57
Lassan összeáll a kép: az itt is kapható filmhez készítesz egy általad megálmodott posztert. Stimmel? :)
most posts by TM
0
2012. február 2., csütörtök 20:54
Nem tudtam, hogy ilyen régi a történet. :) De most nézem, ahogy közelebb hajoltam, hogy ennek a valaminek teteje is van és bordó. A náthától már összefolyik előttem minden. Így már nem is hasonlít fénymásolóra. Bár eddig még nem jártam a XVII. században, így nincs viszonyítási alapom. :)

S miről szól ez A fiók?
most posts by TM
0
2012. február 2., csütörtök 19:27
Kíváncsian várom. Majd töltsd fel, ha készen vagy vele. :)
0
2012. február 2., csütörtök 19:01

A fiók
0
2012. február 2., csütörtök 19:00

mikor láttál te utoljára fénymásolót, a XVII. században?? :)
0
2012. február 2., csütörtök 18:43
:))
most posts by TM
0
2012. február 2., csütörtök 18:41
Nem is lenne rossz egy ilyen mozi: a figyelmetlensége miatt, fénymásológép-szerelés közben elhalálozott fénymásológép-szerelő szelleme által megszállt fénymásológép erősen csökkenti az irodában dolgozók létszámát. - Stephen King hanyatló időszakában íródott könyve alapján.
0
2012. február 2., csütörtök 18:32
"Botcsinálta fénymásológép-szerelő"
most posts by TM
0
2012. február 2., csütörtök 18:27
Érdekes koncepció, melyik filmhez készíted?
0
2012. február 2., csütörtök 18:27
Nekem biztos nem sikerülne. Gyerekkoromban napot meg holdat tudtam nagyon, meg  házikót ablakkal, cikk-cakkos virágot és olyan Agip-kutas kutyát. :)
most posts by TM
0
2012. február 2., csütörtök 18:23
Van az is... De az túl egyszerű.

Mármint rajzolni. :-)
0
2012. február 2., csütörtök 18:06
Frankók! Ha figyelmesen nézem, látom, mindegyik mögött a következőt is. :)
De hol van Artu-Detu?
most posts by TM
0